Google+

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά γνωστά αρώματα!


Πολλές φορές έχω βρεθεί σε απόγνωση όταν τελειώνει η αγαπημένη μου κολόνια και δεν έχω τα χρήματα να πάρω άμεσα καινούρια.Έχω βρει λοιπόν δύο μάρκες με καλές απομιμήσεις επωνύμων αρωμάτων!

  Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές διάφορα αρώματα από τη μάρκα Attraction και μπορώ να πω ότι ότι κάποιες μυρίζουν ακριβώς σαν τις αυθεντικές και κρατάνε και πολλές ώρες!
Η σειρά λοιπόν,είναι αυτή:

Όπως βλέπετε,την έχω τιμήσει υπέρ του δέοντος αφού έχω ήδη αγοράσει τέσσερις !Κοστίζουν μόνο 3 ή 3.50 ευρώ.Έχει τεράστια ποικιλία και υπάρχουν και αρώματα όπως Καρύδα(που έχω εγώ),βανίλια,καραμέλα,φράουλα αλλά και κάποιες γνωστές  μάρκες αρωμάτων!

 Παλιότερα,τις έβρισκα σε μαγαζί τύπου ΟΛΑ 1 ευρώ αλλά πλέον τις βρίσκω,σε δυο καταστήματα που έχουν αναφερθεί και σε προηγούμενα posts.Το ένα είναι το Fashion Str.(Αθηνάς,75 στον Κορυδαλλό) και το άλλο είναι το: Femme Fatale(Π.Ράλλη 258,στη Νίκαια)

     Η δεύτερη μάρκα που χρησιμοποιώ είναι από ένα κατάστημα που πουλάει χύμα αρώματα.Τα body spray έχουν 4.80 ,τα eau de toilete 8 και τα eau de parfum γύρω στα 12 .Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε γνωστές γυναικείες και αντρικές κολόνιες .Η διάρκεια τους είναι πάρα πολύ καλή και οι περισσότερες είναι πάρα πολύ καλές αντιγραφές!

Το μαγαζί αυτό,ονομάζεται: Άρωμα και Χρώμα.Στον  Κορυδαλλό(Αθηνάς 48 ή Ταξιαρχών 94)

Αυτά από μένα!Ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμα!
                                                        Πολλά φιλιά,
                                                         Ευαγγελία!

18 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες λύσεις!! Μήπως ξέρετε στην Θεσσαλονίκη που θα μπορούσαμε να τα βρούμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορουσατε να βρειτε αυτα τα αρωματα στην Γρ.Λαμπρακη 99 στην Ανω Τουμπα σε ενα πολυ ωραιο μικρο μαγαζι απεναντι απο την Αγ.Βαρβαρα. Εχω αγορασει και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη! Κοστιζουν 3,90 τα 30ml 5,50 τα 50ml και μολις 7,50 τα 100ml!

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν,επειδή δυστυχώς δεν γνωρίζω που μπορείς να τα βρεις στη Θεσσαλονίκη επειδή ζω στην Αθήνα..σου έχω μια άλλη λύση!Μόλις παρατήρησα ότι το site του Femme fatale έχει και αγορές μέσω internet.Aν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ:
    http://www.femme-fatale.gr/el-gr/Products/%CE%91%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%7C%CE%93%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20
    Ελπίζω να σε βοηθήσει φιλιά πολλά και ευχαριστούμε για το comment!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποστ αυτό με βρήκε ακριβώς στη μέρα που σκεφτόμουν να αγοράσω ένα άρωμα :P Παρήγγειλα ένα από το femme fatale να το δοκιμάσω και είμαι πολύ περίεργη, αν θα είναι όντως τόσο όμοιο όσο λέει.. Όταν το πάρω θα γράψω update :P Αν είναι όντως, τότε είναι πραγματικά πολύ καλή λύση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτό που αναφέρεται και στο post,ότι είναι απομιμήσεις.Όσα έχω χρησιμοποιήσει εγώ τουλάχιστον(euphoria,miyake,be delicious)και όσα έχω πάρει δώρο κρατάνε και είναι σχεδόν ίδια η μυρωδιά τους!Σήμερα μάλιστα με ρώτησαν τι κολώνια φοράω(τη miyake φοράω πάντα!)και δεν το πίστευαν όταν τους είπα πόσο στοιχίζει και από πού το πήρα!Εύχομαι να σ'αρέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα τα παρέλαβα! Μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.. Ειδικά το ένα.. (ange ou demon-givenchy) είναι ολόιδιο!! Το άλλο καταλαβαίνω λίγο τη διαφορά ελάχιστα αλλά μ αρέσει εξίσου! Thanx για την ενημέρωση!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tέλεια!!!!χαιρόμαστε που έμεινες ευχαριστημένη!!!!Ευχαριστούμε και εμείς πολύ για το comment!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γίνεται να μην δοκιμάσω με όλα αυτα που γράφεις!;;;;;;;εχω φυγει...μεθαυριο κιόλας!!!τώρα θα δει η ηλίθια στο ασανσερ που πετυχαινω καθε πρωι!!!θα της δώσω 2 δώρο να ησυχάσω απο την ΑΠΑΡΑΔΕΕΚΤΗ μυρωδια της αγγοροκολώνιας της!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Xαχαχαχαχα!!!!Να πας!!!εχει και ενα σωρο αλλα πραγματα εκει!!δεν ξερω με ποσα θα φυγεις!!!χιχιχι!!!να πας να της δειξεις!!!!ευχαριστουμε πολυ για τo comment!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημέρα,ήθελα να ενημερώσω ότι κατάστημα με χύμα αρώματα υπάρχει και στη καλλιθέα Άραπάκη 78

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπέρα υπάρχει καταστημα με χύμα αρώματα και στην Λευκάδα..Ι Μελά 39 στον κεντρικό πεζόδρομο.Έχουν μεγάλη ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.Υπάρχει και sait myperfumeshop.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω πάρα πολλές και συμφωνώ ότι είναι τέλειες!!
    toothfairygardy.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα σε όλες διαβάζοντας το ποστ ήθελα κ εγώ να κάνω μια ερώτηση.Πέρσυ το καλοκαίρι οι φίλες μου πήγαν στην Αμερική στο γυρισμό μου έφεραν μεταξύ άλλων ένα άρωμα από μια εταιρία άγνωστη εδώ :-/ ενθουσιάστηκα με την κολωνία.Υπάρχει λέτε η δυνατότητα να την πάω κ να μου την φτιάξουν η είναι απίθανο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπερα ! ΑΝ θελετε μπορειτε να τσεκαρετε και τη δική μου λιστα, απλα εγω διαθετω μονο καθαρο eau de parfum (αρωμα) οχι eau de cologne !
    AromatiCity (facebook + blog)

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. paidia kai dw deite oti thelete
    http://mitsesis.aromata-fm.gr/proionta.php
    oi kwlonies einai idies me tis aythentikes an thelete epoikoinwnhste mazi m kai tha sas lusw kathe aporia....
    eyxaristw polu.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γεια σας εγω παιρνω απο αυτα http://fashionplace.gr/epwnima-arwmata πολυ καλα ειναι και με μεγαλη διαρκεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena