Google+

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Clip in hair extensions από το eBay!

Πριν από λίγες μέρες έλαβα επιτέλους κάτι που περίμενα πολύ!!Είχα βρει κάποια extension στο eBay πριν καιρό με μεγάλη έκπτωση και είπα ¨γιατί όχι¨ ας τα πάρω να παίξω! Είχαν νομίζω 30% έκπτωση και τα αγόρασα 25 ευρώ περίπου .

Ο πωλητής υποστήριζε πως είναι φυσικά ανθρώπινα μαλλιά τα οποία μπορείς να τα βάψεις , να χρησιμοποιήσεις πρέσα και πιστολάκι. Είχε γενικά καλές κριτικές ,ήταν και top rated seller οπότε δεν με εμπόδισε τίποτα! Αγόρασα ,λοιπόν ,τρία σετ .Ένα για μένα, ένα για την αδερφή μου και ένα για μια φίλη της.

Συσκευασμένα /Της αδερφής μου ανοιγμένα.
Είναι με κλιψ , 100 gr , 50 cm μακριά και αποτελείται από 8 κομμάτια .Ήταν πολύ καλά συσκευασμένα και από την αρχή ήταν πολύ απαλά! Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι 100% ανθρώπινα μαλλιά ,τα έλουσα , τα ίσιωσα και τα έκανα και μπούκλες και δεν έχουν πάθει τίποτα οπότε μπορεί και να είναι! Από χρώμα είναι ακριβώς το χρώμα των μαλλιών μου ,το ίδιο και της αδελφής μου και της φίλης της ,είχε πολλές επιλογές για να διαλέξουμε !

Από θέμα ποιότητας ,είναι καλοραμμένα και έχουν clips με σιλικόνη για να μην γλιστράνε. Τα μαλλιά είναι λεπτά αλλά λαμπερά. Σε μένα που έχω λίγα και λεπτά μαλλιά  ταιριάζουν απόλυτα, αν και θα ήθελα ακόμα μια σειρά για να φαίνεται καλύτερα. Σε κάποια άλλη κοπέλα ,όμως,  με χοντρή τρίχα ή πυκνά μαλλιά νομίζω θα φαινόταν η διαφορά ,στον όγκο περισσότερο. Ακόμη τα κούρεψα λίγο για να φαίνονται καλύτερα οι άκρες !

Πριν /Μετά/Με κοτσίδα!

Γενικά δεν έχω ξαναβάλει extension με clips και ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα! Δεν τραβάνε όπως τα ραφτά και αυτά με τη σιλικόνη και μπορώ να τα βγάλω και να τα βάλω όποτε θέλω! Ακόμη μπορώ να κάνω κοτσίδες και άλλα χτενίσματα και να φαίνονται εντυπωσιακά! Δεν έχω σκοπό να τα φοράω συχνά ,ίσως 1-2 φορές το μήνα όταν θέλω να έχω εντυπωσιακά μαλλιά!
Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένη αν και δεν το περίμενα!

Πειράματα στην αδερφή μου με πλεξούδα ψαροκόκαλο! 
Κωνσταντίνα Α.


10 σχόλια:

  1. Kai egw exo fake hair extensions ala ta vazo mono an einai na kano kati periergo opos px plaits , hair buns ... kati dld pou xriazete pio makru malli apo auto pou exo !! :) xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ!!
    @glittermeup Είναι φοβερά!Και εγώ κανένα Σάββατο θα τα φοράω ,να είμαι πιο μοιραία!lol
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραια!!!!και δεν φαινεται η διαφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνονται υπέροχα :) Με γεια σου!!
    Εγώ το σκέφτομαι να πάρω μόνο και μόνο γιατί θέλω να δείχνουν πιο μακριά τα μαλλιά μου!! Αλλά ακόμα δεν το έχω αποφασίσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ τα έχω αγαπήσει!Τα βάζω και τα φοράω μέσα στο σπίτι και χαίρομαι!Με τέτοια τιμή μπορείς να κάνεις μια δοκιμή!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εμένα μου άρεσαν πολύ,με γεια σου!!Θέλω να φορέσω και εγώ για μάκρος,και να δώσουν περισσότερο όγκο στα λίγα μαλλιά μου.....πάντως τα δικά σου φαίνονται τέλεια!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν βάζεις!!Είναι άλλο αίσθημα να έχεις πυκνά μακριά μαλλιά!Και ας μην είναι δικά σου..
      :)

      Διαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena