Google+

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ιδέα για μανικιούρ !

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα ακόμα κομμάτι της φαντασίας μου! Μιλάω απλά για ένα νέο σχέδιο που έκανα στα νύχια που μου άρεσε πάρα πολύ! Γενικά έχω μεγάλη αγάπη με τα σχέδια στα νύχια και ασχολούμαι πολύ με την περιποίηση τους όταν βρίσκω χρόνο ! 



Για βάση χρησιμοποίησα το 501 της Beauty Line , έκανα μια μαύρη γραμμή γαλλικού και τέλος τράβηξα διαγώνιες γραμμές με λευκό!!!



Αυτά είναι τα μανό που χρησιμοποίησα εγώ.Εννοείται οι συνδυασμοί μπορούν να είναι πάρα πολλοί! Περιμένω σχόλια και εντυπώσεις και εννοείται πως αν το δοκιμάσει κάποια θα θέλαμε πολύ να δούμε φωτογραφία με το δικό σας αποτέλεσμα!



Κωνσταντίνα Σ.



9 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο σχέδιο και φαντάζομαι από κοντά θα είναι ακόμη καλύτερο!!!!Τέλειο το μπλόκ σας κορίτσια,να συνεχίσετε έτσι....τα φιλιά μου σε όλες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν θα μιλήσω...Θα πουν τα υπόλοιπα κορίτσια για το πως είναι το σχέδιο από κοντά! Σε ευχαριστούμε πολύ!!! Πολλά φιλιά και από εμάς! Κωνσταντινα Σ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oreo sxedio :) Tha ithela ama ginete tin epomeni fora na kanis ena step by step me photos :) filakia xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλη ιδεα!!!Μολις το δει η Κων-να Σ. θα σου πει και εκεινη!!!!Παντως σιγουρα θα παιξει αυτο και με μακιγιαζ και με νυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena