Google+

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Erre Due Wet&Dry Sparkler και Long Lasting Stylo Liner

Καλησπέρα σας! Ήρθε η Τρίτη και σήμερα θα σας μιλήσω για το δώρο που μου είχε κάνει ένας φίλος μου στα γενέθλιά μου(και είναι απόδειξη ότι οι άντρες μπορούν να κάνουν πολύ ωραία δώρα!) Πρόκειται για δύο προϊόντα της Erre Due, τη σκιά Wet&Dry Sparkler for eyes(no.468) και το eye-liner Extreme Black Eye Marker-Long Lasting Stylo Liner.


Από την στιγμή που τα απέκτησα, προσπαθώ να βρίσκω συνέχεια ευκαιρία να τα φοράω και χωρίς υπερβολές το χειμωνιάτικο ντύσιμο μου μέχρι αυτή τη στιγμή είναι κυρίως άσπρο-μαύρο-γκρι για να ταιριάζει με το βάψιμο!
Θα σας πω λίγα λόγια για την εμπειρία μου από τη χρήση αυτών των προϊόντων. Το  eye-liner είναι από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει!Είναι μαρκαδοράκι και είναι κατάλληλο για όσες δεν έχουν το πλέον σταθερό χέρι διότι πολύ δύσκολα μπορεί κάποια να μουτζουρωθεί με αυτό!Όσον αφορά τη σκιά, έχει δύο χρώματα, μαύρο και λευκό σε έντονες glitter αποχρώσεις. Το μαύρο το χρησιμοποιώ για το κάτω μέρος του ματιού και τη γωνία και το λευκό για το εσωτερικό μέρος του κινητού μέρους του βλεφάρου. Είναι πολύ έντονη και ενδείκνυται για βραδυνές εξόδους. Μπορείτε να τη βάλετε είτε με στεγνό είτε με βρεγμένο πινελάκι για πιο έντονο αποτέλεσμα. 
Το Σάββατο που πήγα σε μία γιορτή ήταν η πιο πρόσφατη φορά που φόρεσα τα δύο καλλυντικά και παρακάτω φαίνεται  το αποτέλεσμα:

Το αποτέλεσμα από μπροστά

Το αποτέλεσμα από το πλάι
Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα και φαίνονται στη φωτογραφία πέρα από αυτά που ανέφερα παραπάνω ήταν:

  • Rool'on true match της L'Oreal (5 Rose Sand)
  • Ideal Cover Liquid Concealer της Seventeen(1 Highlight)
  • Define-a-lash Volume Mascara της Mabelline (WE 171 Very Black)
  • Longstay Eyebrow Shaper της Seventeen(08)
  • Face Powder της Seventeen(4 Coctail)
Στη συγκεκριμένη περίπτωση έβαλα τη σκιά με βρεγμένο πινελάκι για πιο έντονο χρώμα. Σε παλαιότερο βάψιμο που είχα κάνει την είχα βάλει με στεγνό και το αποτέλεσμα ήταν το ακόλουθο:
Η σκιά με στεγνό πινελάκι
Η διαφορά είναι πολύ έντονη όπως μπορείτε να δείτε!Με στεγνό πινελάκι σχεδόν όλο το glitter βγαίνει και το αποτέλεσμα προσεγγίζει απλό smokey-eye βάψιμο με μαύρη-γκρι σκιά. Επιλέγετε λοιπόν ανάλογα την περίσταση και τη διάθεσή σας!

Beauty tip: Κάτι που δεν ισχύει για τη συγκεκριμένη σκιά μόνο, αλλά για όλες τις wet or dry που έχω χρησιμοποιήσει. Αν φοράτε φακούς επαφής μην τους φορέσετε ενώ βάφεστε! Επειδή δεν είναι ματ σκιές σίγουρα θα πέσει λίγο glitter από τα μάτια σας, και αν μπει μέσα στην κόρη και κολλήσει στο φακό θα βλέπετε αστράκια για αρκετή ώρα! Το έχω πάθει και είχε πολλή πλάκα!

Αυτά από μένα!Ελπίζω να σας άρεσε το βάψιμο μου και περιμένω σχόλια με προτάσεις για άλλες τέτοιες σκιές ή οτιδήποτε άλλο έχετε να μου πείτε!
Να περνάτε τέλεια!
                                                                                                                                    Φιλιά,
                                                                                                                                 Μαριάννα

12 σχόλια:

  1. Mαριάννα μου,γενικώς η erre due,έχει πολύ ωραία προιόντα,και ειδικά οι σκιές τους που μπορούν να φορεθούν και με βρεγμένο πινελάκι είναι πολύ σταθερές!!!όσο για την επιλογή του φίλου σου, τι να πώ,τύφλα να 'χουν οι γυναίκες....πολύ ωραία χρώματα!!! με γεια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νατασα μου! Θέλω να δοκιμάσω και αλλά χρώματα από την ίδια σειρά σκιών, πρέπει να είναι όλα πολύ ωραία!

      Διαγραφή
  2. exei wraia moluvia matiwn,apo ta pio malaka i erre due!!!enter my giveaway http://selehna.blogspot.com/2012/01/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να δοκιμάσω την συγκεκριμένη εταιρία και τώρα που άκουσα και καλά νέα θα το κάνω σίγουρα!! Το μακιγιάζ είναι πολύ όμορφο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το ακούω!Περιμένουμε μετά το δικό σου review!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο μακιγιάζ!!! Πολύ εντυπωσιακή αυτή η σκιά! Το κόλπο με το βρεγμένο σφουγγαράκι δεν το ήξερα! :O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ με είδες και live και μπορείς να εκ φέρεις καλύτερα γνώμη!Χιχι!

      Διαγραφή
  5. Yeap.. Από κοντά νομίζω είναι πιο ωραίο :P Χάνει από τη φωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena