Google+

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Foundation & concealer Max Factor μόνο με 8,5 ευρώ!



Το σημερινό θέμα αφορά το foundation και Concealer της MAX-FACTOR που χρησιμοποιώ ! Ξέρουμε όλες μας πόσο ακριβά είναι τα καλλυντικά στην Ελλάδα , ακόμα και τα drugstore. 



Πριν λίγο καιρό έμαθα μέσω της φίλης Κωνσταντίνας Α. ότι πολλές μάρκες καλλυντικών πωλούνται μέσω σε online shops στο 1/3 της τιμής τους απ' ότι στην Ελλάδα(Κωνσταντίνα με έσωσες!). Την τελευταία φορά λοιπόν τα αγόρασα μέσω της ιστοσελίδας www.cheapsmells.com  ,στην οποία το Make-up Max-Factor Lasting Performance κόστιζε μόνο 8,50 ευρώ (σε αντίθεση με τα καταστήματα που κοστίζει 22 ευρώ) !!

Το 
Concealer Mastertouch της ίδιας εταιρείας κόστιζε 7,50 ευρώ (σε αντίθεση με τα καταστήματα που κοστίζει 14 ευρώ)!Τα καλλυντικά έρχονται από Αγγλία και έχουν ελάχιστα μεταφορικά(μόνο 2 ευρώ).


Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια αυτά τα δύο προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας και είμαι πολύ ικανοποιημένη!Το foundation καλύπτει όλες τις ατέλειες και το μακιγιάζ διαρκεί καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας! Δεν προκαλεί λιπαρότητα και μπορώ να το φοράω ώρες χωρίς να με προδώσει! Ακόμη το χρησιμοποιώ και σε πρωινό και σε βραδινό μακιγιάζ και μπορώ να καθορίζω εγώ την κάλυψη που θέλω.

 Για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες όπως η δική μου το Make-Up είναι το 101 IVORY BEIGE . Το καλοκαίρι χρησιμοποιώ έναν τόνο πιο σκούρα λόγω του μαυρίσματος. 


Το  Concealer είναι το 303 IVORY και είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ποτέ!Καλύπτει τους μαύρους κύκλους μου τέλεια και φωτίζει τα μάτια!




Μαριλένα

20 σχόλια:

  1. Αυτό το μεικαπ το εχει η συνυφάδα μου και μου χει πει τα καλύτερα! Ηθελα κ γω να το δοκιμάσω!! Σ ευχαριστουμε για τις πληροφορίες!!! Να σαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Distixos auti einai i alitheia gia online shopping 99% einai pio oikonomiko eidika ama psakseis ebay ! xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το χρησιμοποιουσα χρονια αλλα με λιγα παραπανω χρηματα(27)απ την τιμη που το πουλανε εδω παιρνω της mac.τωρα που βλεπω τετοιες τιμες θα το ξαναπαρω γιατι ειναι φανταστικο και κραταει παρα πολυ!!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αλήθεια είναι πως είναι ακριβό στα καταστήματα ομως από τότε που βρήκα πως το πουλούν στο enternet και μαλιστα τοσο φτηνα δεν το αλλαζω για κανενα!!

      Διαγραφή
  4. teleia! me swzeis!
    to xrisimopoiw xronia..opoio allo k an exw parei de m arese! kaneis de milouse gi afto to make up omws k lew, mipws eimai i moni pou tis aresei? :)
    megeia!
    tha parw k egw gia backup!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι ομως δεν εισαι η μονη...!!!εγω το εμαθα απο τις ξαδερφες μου και τωρα το χρησιμοποιει και η μητερα μου και η αδερφη μου!χαιρομαι που σε βοηθησα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οντως!!Οι αγορες μακιγιαζ κι οχι μονο, απο ιντερνετ,ιδιως e-bay, ειναι πολυ πιο οικονομικες απο οτι Ελλαδα-Χοντος..εγω προσωπικα δεν ξαναψωνιζω απο Χοντο ειδη μακιγιαζ παρα μονο τα ESSENCE,που εχουν εξαιρετικη ποιοτητα,και ειναι παρα πολυ οικονομικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό ήταν το make up απο την περίοδο του λυκείου μέχρι πριν 5 χρόνια!!! Φοβερό make up!Το λατρεύω αν κ πλέον χρησημοποιώ mac θα το ψάξω στο ebay! Πέρνα από το blog μου. Εχω ένα βραβειάκι για σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω ακούσει τα καλύτερα και εγώ για το συγκεκριμένο makeup,αλλά χρησιμοποιώ τώρα τελευταία mac.Θα το έχω στα υπόψη μου,στο μέλλον!!Καλό σου σ/κ,κορίτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα μπορει να κανω μια δοκιμη...με επεισες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειναι με αντικαταβολη ή πρεπει να εχεις πιστωτικη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αντικαταβολή δυστυχώς δεν γίνεται ..Ούτε πιστωτική χρειάζεται!Μια κάρτα visa ή Maestro συνήθως ή καλύτερα prepaid(προπληρωμένη ) για να νιώθεις πιο σίγουρη!

      Διαγραφή
    2. ginetai mhpws me xrewstikh karta...?? gt oxi me antikatabolh...??

      Διαγραφή
  11. Μηπως ομως δεν ειναι αυθεντικα τα προιοντα?Ρωταω γιατι ειναι πολυ μεγαλη η αποκλιση της τιμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Αμερική και σε κάποιες χώρες στην Ευρώπη τα καλλυντικά Maybelline,Max factor,L'oreal ,Revlon κλπ είναι τύπου "super market" με πολύ χαμηλές τιμές.'Οταν έρχονται Ελλάδα με τους φόρους αλλά και με την τάση των Ελλήνων εμπόρων να κυνηγάν το κέρδος αυξάνουν πάρα πολύ τις τιμές..

      Διαγραφή
  12. Ειναι οντως πολυ καλο μεικαπ! εγω που μενω θεσσαλονικη το παιρνω απο ενα μαγαζακι με καλλυντικα στον πεζοδρομο της καλαμαριας..micros cosmetics λεγεται.. 8.50 ευρω το παιρνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena