Google+

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Mascaras!!Τι δοκίμασα το 2011.

Φέτος ήταν η χρονιά που έψαχνα την τέλεια μάσκαρα ,δοκίμασα αρκετές και έμεινα αρκετά ικανοποιημένη από τις περισσότερες .

Ας αρχίσω με αυτές που φόραγα πρωί ,όταν δεν ήθελα έντονο και βαρύ αποτέλεσμα ,αλλά φρέσκο και ζωντανό!

Maybelline volum’ express one by one
Μια ωραία μάσκαρα  ,ξεχωρίζει αρκετά καλά τις βλεφαρίδες ,δίνει όγκο ,δεν τις κοκαλώνει  και περιέχει 10.4 ml.Το μόνο κακό της ,δεν δίνει μήκος και αυτό είναι που την κάνει πιο απλή και πρωινή. !(7-9 online 14 Hondos)

Korres provitamin b5 & rice bran mascara
Μια καλή καθημερινή μάσκαρα, αφήνει τις βλεφαρίδες απαλές μετά την εφαρμογή  ,έχει έντονο χρώμα , δίνει μέτριο όγκο και νιώθω πως τις δυναμώνει λίγο !Το κακό της είναι ότι δίνει την εντύπωση πως απλά βάφει.(18 ευρώ στο φαρμακείο)

Maybelline pulse perfection vibrating mascara
Μου αρέσει σαν καινοτομία !Την έχω χρησιμοποιήσει πολύ μόνη της αλλά μου αρέσει πιο πολύ σαν την τελευταία στρώση στις άκρες των βλεφαρίδων μετά από κάποια άλλη μάσκαρα! Διαχωρίζει τέλεια δίνει μήκος αλλά όχι και όγκο. (7-9 online 18 Hondos)

Wflirty eyes false lash effect mascara
Μια τυχαία αγορά , ήθελα να δοκιμάσω  προϊόντα της W7 και μου άρεσε η συσκευασία !Σαν μάσκαρα δυστυχώς δεν είναι πολύ καλή .Έχει ωραίο βουρτσάκι που σε εντυπωσιάζει αλλά δυστυχώς false lash effect δεν βλέπεις .Μπορώ να πω ότι δίνει λίγο όγκο και διαχωρίζει σχετικά καλά.(4 ευρώ online)







Και τώρα οι βραδινές !

Maybelline the falsies volum’ express mascaraΑπό τις καλύτερες! Το λοξό βουρτσάκι δίνει μήκος, ιδιαίτερα στις βλεφαρίδες στην άκρη του ματιού θυμίζοντας λίγο ψεύτικες βλεφαρίδες .Αν είχε λίγο περισσότερο όγκο θα ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζονται πολλές στρώσεις!(7-9 online 14 Hondos)

Lancôme Hypnôse
Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου! Δίνει πλούσιο όγκο  , αρκετό μήκος και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες .Το ωραίο είναι ότι όσο και να βάλω θα έχω πάντα ελαστικές και απαλές βλεφαρίδες! Το μείον της είναι η τιμή αλλά και η μικρή ποσότητα(6,6ml).(26 online 33 Hondos)

Revlon beyond natural defining mascara
Να και η αγαπημένη μου! Προσφέρει όγκο μήκος και αυτό το δραματικό αποτέλεσμα που θέλω στις βραδινές εξόδους μου! Ένα μείον που έχω βρει είναι ότι οι βλεφαρίδες είναι ακίνητες και άκαμπτες μετά την εφαρμογή .Κατά τα άλλα έχει αρκετή ποσότητα σε φοβερή τιμή !(γύρω στα 7 ευρώ online 22 στο Hondos )

Τέλος η καλοκαιρινή !

Nivea length extreme resist
Μια απλή μαύρη αδιάβροχη μάσκαρα ιδανική για το καλοκαίρι, δεν βγαίνει με τίποτα!Μου αρέσει το φυσικό αποτέλεσμά της .Από όγκο δεν τα πάει καλά αλλά δίνει αρκετό μήκος .Ότι πρέπει για τα καλοκαιρινά πρωινά! 







Πείτε μου λοιπόν ποια είναι η δική σας αγαπημένη??

Φιλιά Κωνσταντίνα Α.


7 σχόλια:

  1. Της Maybelline the falsies θέλω καιρό να τη δοκιμάσω! Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια...
    Της Lancome όσες μου έχουν δώσει σε δείγμα είναι εκπληκτκές!!!
    Η δική μου αγαπημένη για το 2011 είναι σίγουρα η Masterpiece Max της Max Factor!
    xxx

    Touch Of Rouge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Falsies είναι φοβερή!Και μπορείς να τη βρεις και online σε πολύ καλή τιμή!Της Lancome δεν ξερω αν αξίζουν με τόση χρήση που κάνουμε να δίνουμε τόσα λεφτά!Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μάσκαρα max factor!Σίγουρα θα είναι η επόμενη που θα πάρω!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ καλο post, με λεπτομερεια και χρησιμες πληροφοριες οπως οι τιμες εδω αλλα κ οnline. Πολυ καλο, μπραβο! Σου εχω αλλη μια αν θες να την δοκιμασεις, η 4D Carbon Black της Loreal, πολυ καλη για ογκο κ seperation κ πολυ μαυρη, ειναι ενα κλικ καλυτερη απ'οτι η One by One της Maybelline.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ SophiaPeaches!!θα λάβω υπόψη σίγουρα την πρόταση σου!Σε λίγο καιρό θα πρέπει να πάρω καινούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικη ειναι η Fast & Perfect της Bourjois!!!!! οτι καλυτερο εχω δοκιμασει ποτε σε μασκαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αααααα θέλω να τη δοκιμάσω την Maybelline the falsies, όλο καλά λόγια ακούω γι'αυτήν! Γενικά μου αρέσουν πολύ οι mascares της Maybelline :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλιά σας!Όντως οι maybelline είναι από τις καλύτερες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena