Google+

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Review προϊόντων Seventeen


Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι η Μαριάννα και είμαι η πέμπτη της παρέας! Για το πρώτο μου post επέλεξα να κάνω review κάποιων προϊόντων της εταιρίας καλλυντικών Seventeen. Για όσες δεν την γνωρίζετε,αν υπάρχουν κάποιες(!), πρόκειται για μια εταιρία με μεγάλη γκάμα προϊόντων σε αρκετά καλές τιμές. Σίγουρα θα έχετε δει κάποια από τις αφίσες της με βασικό μοντέλο τη Μαριέττα Χρουσαλά! Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τα προϊόντα της μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της.
Την εταιρία τη γνώριζα από παλιά,αλλά την αγάπησα πραγματικά μετά από ένα σεμινάριο ομορφιάς που παρακολούθησα δυο χρόνια πριν. Εκεί έμαθα να κάνω γωνίες με τις σκιές στα μάτια, να εφαρμόζω σωστά το make-up και το concealer και να βάφομαι σε 5'. Τέτοια σεμινάρια διοργανώνονται πολύ συχνά σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Για το βάψιμο των 5' χρησιμοποιώ:

Πρόκειται για πούδρα σε συμπιεσμένη μορφή που προσφέρει αρκετά καλή κάλυψη και απλώνεται πολύ εύκολα σε όλο το πρόσωπο με το σφουγγαράκι που περιέχεται στη συσκευασία. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με το αντίστοιχο concealer(2) στα μάτια ή χωρίς, βάζοντας την πούδρα και στην περιοχή των ματιών. Προσφέρεται περισσότερο για γυναίκες χωρίς έντονα σημάδια στο πρόσωπο, διότι δεν μπορείτε να βάλετε concealer από κάτω (δημιουργούνται σκούρες αποχρώσεις και το αποτέλεσμα δεν είναι ομοιόμορφο). Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ όταν βιάζομαι να βαφτώ ή όταν πηγαίνω στη σχολή και δε με ενδιαφέρει να έχω τέλεια κάλυψη!

Είναι το τέλειο concealer για την περιοχή των ματιών! Καλύπτει τους μαύρους κύκλους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συμπιεσμένη πούδρα ή με make-up. Το νούμερο 1-Highlight χρησιμοποιείται για να δώσει λάμψη στην περιοχή των ζυγωματικών και της μύτης και έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται σαν να είναι πορσελάνινο!



Ένα μολύβι χειλιών που γράφει πολύ καλά και τονίζει το περίγραμμα των χειλιών. Χρησιμοποιώ το νούμερο 22-Rose Bud για πρωινό μακιγιάζ..

Ένα απλό λιπ-γκλος για όλες τις ώρες!Το nude μπορεί να μπει και πάνω από κραγιόν για περισσότερη λάμψη!

Είναι το αγαπημένο μου μολύβι ματιών!Γράφει τέλεια και κρατάει όλη μέρα χωρίς να φεύγει και να δημιουργεί μουτζούρες στο πρόσωπο!

Δε χρησιμοποιούσα μολύβι για τα φρύδια πριν το ανακαλύψω! Δίνει σχήμα σε φρύδια με τυχόν ατέλειες και τα τονίζει ώστε να μη μένει πάνω τους πούδρα ή make-up.


Πολύ καλό αδιάβροχο μολύβι! Η απόχρωση που έχω είναι η 17-Turqoise, και συνήθως το φοράω χωρίς σκιά ή έντονη μάσκαρα μόνο στο εσωτερικό του ματιού γιατί είναι πολύ έντονο!



Για πιο προσεγμένο μακιγιάζ χρησιμοποιώ:

Είναι concealer σε μορφή stick για την κάλυψη των σημαδιών του προσώπου. Αν έχετε έντονα σημάδια ή σας εμφανίζονται έντονα κόκκινα σπυράκια τη δύσκολη εβδομάδα του μήνα,προμηθευτείτε το νούμερο 18-Mint το οποίο έχει πράσινο χρώμα. Επειδή το πράσινο και το κόκκινο είναι συμπληρωματικά χρώματα, το concealer αυτό εξουδετερώνει πλήρως τις κοκκινίλες και όταν εφαρμόζεται κάτω από make-up εξαφανίζει τα σημεία που δε θέλουμε να φαίνονται!

To αγόρασα πρόσφατα και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη! Προσφέρει πολύ καλή κάλυψη και απλώνεται εύκολα είτε με τα χέρια είτε με πινέλο είτε με σφουγγαράκι. Σίγουρα δεν είναι από τα καλύτερα, αλλά για την τιμή του (περίπου 15 ευρώ) είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη μου.



Είναι η αγαπημένη μου πούδρα ελεύθερης μορφής! Πάνω από το make-up το διατηρεί στη θέση του και το κάνει να γίνεται ένα με την απόχρωση της επιδερμίδας! Για το καλοκαίρι συνιστώ ανεπιφύλακτα την απόχρωση 24-terracota με αντηλιακά φίλτρα SPF 15 που δίνει στο μαυρισμένο δέρμα απίστευτη γυαλάδα!



Είναι τριπλές παλέτες σκιών που μου αρέσουν πάρα πολύ! Συνήθως τις χρησιμοποιώ και τις τρεις μαζί, με την πιο απαλή για λάμψη κάτω από το φρύδι και στην άκρη του ματιού, την πιο έντονη για το κινητό μέρος του ματιού και την πολύ έντονη για τη γωνία.



Δεν είναι η μάσκαρα που χρησιμοποιώ συνέχεια, αλλά έχω αγοράσει αυτή τη μάσκαρα σε πετρόλ χρώμα και για άνοιξη-καλοκαίρι είναι τέλεια!



Αδιάβροχο eye-liner με πολύ ωραίες αποχρώσεις! Το καλοκαίρι αγόρασα το πετρόλ (όπως καταλάβατε είμαι ερωτευμένη με το μπλε αυτή την περίοδο) και το φορούσα κάτω από τα μάτια με πολύ απαλή σκιά από πάνω για να τονίζει το βλέμμα. Προσοχή μην το βάλετε στο εσωτερικό του ματιού γιατί τσούζει πολύ!


Και τώρα το αρνητικό στοιχείο...

Δεν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από τα μανό της εταιρίας. Τα μεν απλά στεγνώνουν πολύ γρήγορα,και με την προσθήκη ασετόν χαλάνε πλήρως και τα δε κρακελέ δεν έχουν καλό αποτέλεσμα στα νύχια. Γενικά δεν συγκρίνονται με τα μανό της εταιρίας Beauty Line για την οποία έχουν μιλήσει και πριν από εμένα η Ευαγγελία και η Κωνσταντίνα Α. ,και ας έχουν την τριπλάσια τιμή! (τα απλά κοστίζουν 4,50 ευρώ και τα κρακελέ 5,50 ευρώ)

Αυτά από εμένα!Περιμένω τα σχόλια σας και τη δική σας εμπειρία από τη χρήση των προϊόντων της εταιρίας Seventeen! Φιλιά πολλά!
Μαριάννα

33 σχόλια:

  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα για τις σκιές, μου αρέσουν πολύ και εμένα.. Επίσης δεν αλλάζω το αδιαβροχο μολύβι ματιών της seventeen που είναι από τα λίγα που δεν μου μουτζουρώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς! Είναι από τα λίγα προϊόντα που δε θα μπω στη διαδικασία όταν τελειώσουν να θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο αλλά πάω και παίρνω πάλι το ίδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο Marianne!!μου αρέσει που μίλησες για όλα τα είδη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη αρχη! Και Ωραίο review! thx!
    Εγω γνώρισα σχεδον ολα τα προιοντα τους οταν παρακολούθησα το σεμιναριο τους! Αλλα ειμαι αλλεργική στο μασκαρα τους...κ ειναι κριμα γιατι ειχε εξαιρετικο αποτέλεσμα... :(

    Καλη συνεχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λατρεύω το concealer της seventeen. To χρησιμοποιώ χρόνια (το έχω βάλει και στο top 10 των προϊοντων μου στο μπλόγκ μου), και έχω χαλάσει άπειρα sticks. Τα μανό εμένα τα ανοιχτόχρωμα, δεν μου κρατάνε. Τα σκουρα πάλι κρατάνε... Και το crack , μου κρατάει περισσότερο και απο το crack της Opi!!!!
    Οι τριπλές σκιές είναι έρωτας ^^
    Εχουν επίσης και πολύ ωραία ρούζ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @CuteandGirlyDMS Ευχαριστώ πολύ!Κρίμα για τη μάσκαρα... Όντως έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα!
    @princesagr Τα ρουζ δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα!Αλλά τώρα με έβαλες σε ιδέες! :Ρ Για τα μανό έχεις δίκιο,τα σκουρόχρωμα κρατάνε πιο πολύ αλλά με το κρακελέ δεν έχω καλή σχέση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαριαννα θελω να μου πεις για την χειμωνιατικη πουδρα απο seventeen...για καλοκαιρι ειπες τη loose face powder...για χειμωνα τι τονο και ποια ακριβως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαριλένα για καλοκαίρι είναι μόνο η απόχρωση τερακότα!Μόνο αυτή έχει αντιηλιακά φίλτρα!Οι υπόλοιπες αποχρώσεις(που είναι ανάλογα με την απόχρωση του make-up σου) είναι για όλο το χρόνο!Με μεγάλο πινέλο απλώνεις την πούδρα πάνω από το make-up για να σταθεροποιηθεί και να δημιουργηθεί ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. Natural Silky Compact Powder
    2. Ideal Cover Liquid Concealer
    Παλιότερα αγόραζα συνέχεια Seventeen & τα συγκεκριμένα τα χρησιμοποιούσα πάρα πολύ συχνά. Υπέροχα προϊόντα & ειδικά η πούδρα έχω να το λέω ότι είναι ίσως κατά την γνώμη μου μια απ' τις καλύτερες πούδρες που κυκλοφορούν αλλά δυστυχώς αναγκάστικα να μην την παίρνω πια λόγω της τιμής της.

    Όσο για το 'Natural Velvet Longlasting Matte Foundation' το είχα πάρει και αυτό αλλά δεν είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένη. Αλλά είναι καλό!

    Από την Seventeen έχω ακόμα μολύβια ματιών που τα αγαπώ, μια αγαπημένη σκιά (Νο. 86 αν θυμάμαι καλά) που εδώ και χρόνια δεν την αλλάξω με τίποτα. Γενικά, είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες Καλλυντικών! (Αλλά ας ρίξουν λίγο τις τιμές τους!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο...Έχουν ανεβάσει πολύ τις τιμές τους και εγώ έχω αρκετό καιρό να αγοράσω προϊόντα της εταιρίας. Τα τελευταία τα πήρα από ένα ταξίδι που είχα κάνει στη Ρουμανία,όπου εκεί έχουν τη Seventeen όπως έχουμε εδώ τη Lovie κλπ, δηλαδή 1 ευρώ τα μολύβια και 5 τα make-up!
      H compact πούδρα είναι η αγαπημένη μου,αλλά όπως είπες και εσύ είναι πλέον απλησίαστη!Έχεις να μου προτείνεις κάποια αντίστοιχη και πιο οικονομική;

      ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου και την υποστήριξή σου!

      Διαγραφή
  10. To Natural Velvet fndt πως συγκρινεται με αλλα fndts οπως πχ Μac?? Θελω πολυ να το δοκιμασω, η απο Radiant, ακομα δεν ειμαι σιγουρη. Γενικα μου αρεσουν πολυ τα Seventeen προιοντα, το Ιdeal Cover concealer,ειναι ενα πολυ καλο ελαφρυ concealer με ελαφρια καλυψη, λατρευω τα μολυβια ματιων και τις σκιες. Μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες "φθηνες" που εχω δοκιμασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου λυπάμαι αλλά δεν έχω δοκιμάσει make-up της MAC.Από όταν ξεκίνησα να βάφομαι έπαιρνα Seventeen,και επειδή έχω μείνει ικανοποιημένη και από θέμα ποιότητας και τιμής έχω μείνει σε αυτά. Ίσως αν κάποια στιγμή βρω κάποια προσφορά να αγοράσω foundation της MAC,αλλά μέχρι τότε είναι πολύ ακριβή εταιρία για μένα!

      Διαγραφή
    2. Αααα ΟΚ. Εχεις δοκιμασει κ το αλλο της Seventeen? Το Time Plus??

      Διαγραφή
    3. Αυτό ήταν το προηγούμενο που είχα! Και με αυτό είχα μείνει ικανοποιημένη, απλά είπα αφού μου τελείωσε να πάρω το νέο foundation που έχουν βγάλει!Εσύ πιο χρησιμοποιείς γενικά;

      Διαγραφή
    4. Ασε εχω δοκιμασει παρα πολλα fndts, τα πιο πολλα ομως μου προκαλεσαν ακμη. Αυτο που χρησιμοποιω τωρα και δεν ειχα ποτε προβληματα ειναι το Pro Longwear της Μac. Το μονο προβλημα που εχω γενικοτερα με ολα τα Mac που εχω δοκιμασει ειναι οτι ειναι πολυ κιτρινα. Γενικοτερα εχω χρησιμοποιησει και αλλα απο Mac, Clinique, Maybelline, Loreal, Bourjois, Yves Saint Laurent, Dior. Aλλα τωρα θελω να πειραματιστω και με πιο φθηνα, Μαybelline κ Loreal που εχω δοκιμασει ηταν λιπαρα για το δερμα μου, της Bourjois με πειραξε ασχημα. Τωρα μου μενει Seventeen, Radiant, Revlon ( το οποιο φθηνο δεν ειναι αλλα στο ιντερνετ ειναι)
      Μεταξυ του Natural Velvet κ του Time Plus, πιο ειναι καλυτερο για λιπαρα δερματα? Απο καλυψη?

      Διαγραφή
    5. To Natural Velvet σίγουρα! Είναι πιο καινούριο προϊόν και είναι αρκετά πιο βελτιωμένο από το Time Plus σε θέματα κάλυψης. Ένα άλλο που χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό είναι της L'Oreal το Roll'On True Match με το βουρτσάκι!Βάζω το πράσινο concealer της Seventeen από κάτω και κάνει πολύ λείο το δέρμα!Κανένα από αυτά δε μου έχει προκαλέσει σπυράκια! Για μια ακόμα πρόταση δες το σχόλιο της Κωνσταντίνας από κάτω!

      Διαγραφή
  11. Εγώ θα σου πρότεινα Revlon το colorstay σε combination oily είναι φοβερό και πολύ ήπιο,μοιάζει με της mac πολύ (μόνο που της mac μου προκαλεί ακμή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πως μου ξέφυγε αυτό το ποστ?? Πολύ ωραία όλα και σίγουρα θα ρίξω μια ματιά στο concealer και την τριπλή παλέτα σκιών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορείς μήπως να μου πεις τις τιμές όλων των προϊόντων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. to concealer an de t sundiasoume me poudra de kathetai kala? i efarmozetai kala k mono tou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πράσινο concealer χρειάζεται σίγουρα foundation ή κανονικό concealer από πάνω,γιατί αλλιώς είναι πράσινο! Από την ίδια σειρά (σε στικ) το κανονικό concealer στο χρώμα του δέρματος στέκεται πολύ καλά και χωρίς πούδρα! Το ίδιο ισχύει και για το υγρό concealer της Seventeen!

      Διαγραφή
  15. θεωρώ ότι seventeen εχει τα καλυτερα προιόντα και σε προσιτές τιμές


    φωτοβολταικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Koritsia egw exw megalo provlima me to kokkinisma.mu ipane gia mia prasini krema oti voithaei.mipws ine to prasino consealer? Exete kati ipopsin sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Koritsia egw exw megalo provlima me to kokkinisma.mu ipane gia mia prasini krema oti voithaei.mipws ine to prasino consealer? Exete kati ipopsin sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις τοπικές κοκκινίλες ένα concealer πράσινο θα βοηθούσε αρκετά!
      Αλλιώς μπορείς να πάρεις ένα πράσινο primer το οποίο θα εξουδετερώσει την κοκκινίλα από όλο το πρόσωπο!
      Ένα καλό έχει η make up forever !

      Διαγραφή
  18. Τελειο μπλοκ και με πληροφοριες που δεν ηξερα.. Αγαπημενη η seventeen...ειχα σταματησει να αγοραζω και δοκιμαζα διαφορα προϊοντα που μου προκαλεσαν ακμη..Τα εχω σχεδον ολα αν και δεν εχω δοκιμασει τις σκιες. Μολυβια ματιων και χειλιων δεν θα υπαρξει στιγμη που να τα αλλαξω..Για τις κρεμες της seventeen τι αποψη εχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελειο μπλοκ και με πληροφοριες που δεν ηξερα.. Αγαπημενη η seventeen...ειχα σταματησει να αγοραζω και δοκιμαζα διαφορα προϊοντα που μου προκαλεσαν ακμη..Τα εχω σχεδον ολα αν και δεν εχω δοκιμασει τις σκιες. Μολυβια ματιων και χειλιων δεν θα υπαρξει στιγμη που να τα αλλαξω..Για τις κρεμες της seventeen τι αποψη εχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελειο μπλοκ και με πληροφοριες που δεν ηξερα.. Αγαπημενη η seventeen...ειχα σταματησει να αγοραζω και δοκιμαζα διαφορα προϊοντα που μου προκαλεσαν ακμη..Τα εχω σχεδον ολα αν και δεν εχω δοκιμασει τις σκιες. Μολυβια ματιων και χειλιων δεν θα υπαρξει στιγμη που να τα αλλαξω..Για τις κρεμες της seventeen τι αποψη εχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρόμαστε που μας βρήκες Σοφία! Προσωπικά έχω δοκιμάσει μόνο την ενυδατική Specifics H2O Hydra Care για λιπαρα δέρματα και είναι η αγαπημένη μου! Τη χρησιμοποιούσα πριν από 2 χρόνια συνέχεια, μετά δοκίμαζα άλλες και πρόσφατα την ξαναγορασα. Για μένα που έχω πολύ λιπαρό δέρμα ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα μου!

      Διαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena