Google+

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Yves rocher φυσικά καλλυντικά .

Αυτά είναι τέσσερα προϊόντα για πρόσωπο και μάτια που χρησιμοποιώ  τον τελευταίο καιρό .

Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω προϊόντα της  εταιρίας Yves Rocher και έχω διαπιστώσει αλλαγή στην επιδερμίδα του προσώπου μου! 
Αφορούν όλους τους τύπους επιδερμίδας έτσι είναι κατάλληλες για μένα που έχω κανονικό δέρμα! 

Η σειρά των προϊόντων ονομάζεται "Pure calmille visage" και περιλαμβάνει μια κρέμα ημέρας ή νύχτας , μια lotion , ένα γαλάκτωμα και μία κρέμα απολέπισης.
Είναι φυσικές με άρωμα χαμομήλι και μέσα σε λίγες μέρες χρήσης νομίζω πως έχουν μειωθεί τα στίγματα και το δέρμα μου είναι πιο λείο και απαλό!





Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως δεν είναι χημικές αλλά 100% οργανικές μιας και είμαι λάτρης των φυτικών καλλυντικών !

Μαριλένα

6 σχόλια:

  1. Από Yves Rocher μόνο κάτι αφρόλουτρα και σαμπουάν έχω δοκιμάσει παλιότερα μου άρεσαν όμως πολύ οπότε φαίνεται πολύ δελεαστική αυτή σου η πρόταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμένα μου τα έκαναν δώρο και πραγμάτικα ειναι πολύ ωραία...και μυρίζουν υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την είχα ξανά ακούσει αυτήν την σειρά αλλά θα της ρίξω σίγουρα μια ματιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχω δοκιμασει κατι απο Yves Rocher.. τα προιοντα που δειχνεις ομως φαινονται πολυ ωραια, οποτε ισως ηρθε η ωρα για δοκιμη!! Στο river west τα εχει ετσι?
    http://beautyincrisis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου πω την αληθεια δεν ξερω γιατι μου τα εκαναν δωρο...ομως μπορεις να τα παραγγειλεις απο το enternet...

      Διαγραφή
  5. Η μαμά μου μου έχει πει ότι είχε πάει αντιπρόσωπος της εταιρείας στην δουλειά της και είχε *φάει* κρέμα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε μέχρι τώρα, αλλά πρέπει να είναι πολύ καλή εταιρεία.

    Στην Θεσσαλονίκη έχουν πρατήριο στην Τσιμισκή κάπου και μου είπαν πως αν γίνεις μέλος τα παίρνεις φθηνότερα και έχει και επιπλέον 30% έκπτωση μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Θα πάω από Δευτέρα να πάρω καθαριστικό, λοσιόν, ενυδατική και κρέμα ματιών με 35 ευρώ περίπου. Αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena