Google+

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Δώρα για τον αγαπημένο σας για του Αγίου Βαλεντίνου!



Καλησπέρα κορίτσια μου! Πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όπως κάθε χρόνο όλοι εκείνη τη μέρα κάτι έχουμε σχεδιάσει! Ναι...ξέρω πως πολλοί δεν συμφωνούν με τη συγκεκριμένη γιορτή όμως τελικά όλοι την γιορτάζουν με κάποιο τρόπο!
Παραδεχτείτε το!!! Πολλές από μας κατά βάθος είναι ρομαντικές και ας υποστηρίζουμε το αντίθετο! Σε όλες μας αρέσουν τα λουλούδια και τα σοκολατάκια...όλες θέλουμε εκείνη τη μέρα να είμαστε όμορφες για τον αγαπημένο μας...όπως και όλες θέλουμε να έχουμε βρει τον κατάλληλο τύπο δώρου που θα του ταιριάζει! Το δώρο πρέπει να είναι συμβολικό και όχι απαραίτητα ακριβό και η έννοια του...ο ΈΡΩΤΑΣ! Οι ιδέες είναι πολλές γι'αυτό δώστε προσοχή!

1) Ας ξεκινήσουμε με κάτι κλασικό. Οι άντρες που είναι λίγο ντροπαλοί και μαζέμενοι θα εκτιμήσουν απεριόριστα τα γνωστά σε όλες αρκουδάκια και τις σοκολάτες που θα ήταν ωραία ιδέα να γράψετε πάνω μια αφιέρωση.

2) Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να κάνετε μια μεγάλη κάρτα
μόνες σας! Αγοράστε χαρτόνια σε διάφορα χρώματα,κόλλα,ψαλίδι και ένα χρωματιστό μαρκαδόρο. Κόψ'τε τα χαρτόνια σε ότι σχήμα θέλετε (καρδιές βασικά!)κρατήστε και ένα για να του δώσετε τη μορφή κάρτας και κολλήστε τα πάνω. Γράψτε και με τον πολύχρωμο μαρκαδόρο και να δείτε ότι θα ξετρελαθεί!(Το έκανα πέρσι και ξετρελάθηκε!)

3) Υπάρχουν διάφορα sites που μπορείτε να δώσετε τη φωτογραφία σας και να την κάνουν σε πίνακα,αφίσα,σε καμβά,ακόμα και σε ταπετσαρία!Επίσης μπορείτε να εκτυπώσετε τη φωτογραφία σε κούπα ή μπλούζα και να του τη χαρίσετε!Ρίξτε μια ματιά:http://photopaint.webnode.com/
4) Τα sexy εσώρουχα τα εκτιμούν όλοι οι άντρες!Αγοράστε ένα sexy κορμάκι με ζαρτιέρες,φορέστε ψηλοτάκουνες γόβες και το άρωμα σας και χαρίστε του τον εαυτό σας!!!Θα πετάει στα σύννεφα!!!

5) Κάντε του δώρο ένα ρομαντικό διήμερο στη φύση για να ξεφύγετε και οι δύο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα περάσετε πολύ όμορφα!Για φτηνά πακέτα ρίξτε μια ματιά στο:www.alepouditsa.gr

6) Ρομαντικό δείπνο για δύο:μαγειρέψτε το αγαπημένο του
φαγητό(αν δεν ξέρετε να μαγειρεύεται δεν πειράζει μπορείτε να παραγγείλετε),στρώστε τραπέζι για δύο,πιάτα και μαχαιροπίρουνα στη σειρά, αρωματικά κεριά, απαλή μουσική και οπωσδήποτε κόκκινο κρασί!Για επιδόρπιο κάτι σε σοκολάτα σε σχήμα καρδιάς θα ήταν ιδανικό!Μετά από αυτό μπορείτε να εφαρμόσετε το δώρο Νο4!

7) Πρωτότυπο δώρο είναι να εκτυπώσετε τη φωτογραφία σας πάνω σε σοκολάτα!Υπάρχει βιοτεχνία που κάνει γλυφιτζούρια σοκολάτας με τη φωτογραφιά σας πάνω καθώς και σοκολατένιες κορνίζες!Ρίξτε μια ματιά:www.fotolatavip.gr

8) Μία ακόμα ιδέα είναι να στείλεις ένα βίντεο μέσω κινητού ή μία κασέτα με σένα να κάνεις κάτι που εκφράζει την αγάπη σου και το ενδιαφέρον για τον σύντροφο σου
.


9) Κάνε κολλάζ με τις φωτογραφίες σας τη μία δίπλα στην άλλη για να το βάλει στον τοίχο του δωματίου του ή χάρισε του ένα CD με τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Κορίτσια οι ιδεές είναι πολλές...αυτό που μετράει όμως είναι η χειρονομία και η αγάπη που νιώθετε για τον άλλον...τα δώρα δεν έχουν σημασία...μόνο ο έρωτας...

Ελπίζω οι συμβουλές μου να σας φαίνονται χρήσιμες!!!
Θα τα πούμε σύντομα!Γιορτάστε με την ψυχή σας!
Πολλά φιλιά!
Μαριλένα

9 σχόλια:

  1. Υπέροχες προτάσεις!!
    Εγώ ήδη ετοιμάζω την δεύτερη πρόταση για τον δικό μου φέτος :) Και επειδή δεν θα είμαστε μαζί θα του την ταχυδρομήσω για να δει ότι δεν τον ξέχασα..

    Πολλά φιλιά κοπέλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ που το έκανα περσι βγήκε πολύ καλο!!Φέτος ετοίμασα το 3ο..για να δούμε τι θα πει??!!

      Διαγραφή
  2. Ti gluko Claire !! Egw tha ftiakso kati logika ala den kserw ti , pandos tha to miraso mazi sas !! :) xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαριλένα τέλειες ιδέες!Πολύ καλό ποστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραιες ιδεες Μαριλενα!πολυ καλο ποστ!!καλη επιτυχια μ τ νο 2 :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι τέλειες οι προτάσεις σου! ευχαριστούμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena