Google+

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αγαπημένα κραγιόν (Μαριλένα)!


Καλησπέρα κορίτσια μου!!

 Σήμερα θα αναφερθώ στα αγαπημένα μου προϊόντα καλλυντικών...τα κραγιόν ! Η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι μια ανανέωση...όμως θα σας δείξω εκείνα που έχω μόνιμα στο νεσεσέρ μου γιατί είναι για όλες τις περιστάσεις!

1) Το αγαπημένο μου είναι το red-408 της Seventeen! 'Eνα κατακόκκινινο lipstick από την γνωστή εταιρία που κοστίζει 10 ευρώ. Φοριέται σε καλές περιστάσεις και όχι καθημερινά! Είναι εντυπωσιακό, sexy με μεγάλη διάρκεια και ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα χρώματα μαλλιών και τόνων επιδερμίδας εκτός από τις σκούρες. Προσωπικά, ως καστανόξανθη με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου πάει πολύ! Μπορείται να το συνδυάσετε με ένα sexy ντύσιμο και ψηλοτάκουνες γόβες!
2) Οι περισσότερες γνωρίζουμε την εταιρία AVON
και τη γνωστή σειρά της COLORTREND. Αναφέρομαι στο berry-123-112 το οποίο είναι για όλες τις ώρες της μέρας και κοστίζει μόνο 5 ευρώ! Είναι μαλακό, ενυδατικό και ταιριάζει σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μαλλιά.
3) Τελευταίο θα αναφερθώ στο lipstick της εταιρίας NIVEA-cherry. Κοστίζει επίσης 10 ευρώ και ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα! Πραγματικά το λατρεύω γιατί ενυδατώνει τα χείλη και έχει μεγάλη διαρκεια! Το χρησιμοποιώ κυρίως τα απογεύματα με casual ντύσιμο.


Tip της ημέρας: Τα κραγιόν με μεγάλη διάρκεια ορισμένες φορές φεύγουν πολύ δύσκολα...για να μην τίθεται τέτοιο ζήτημα μπορείτε πριν το βάλετε στα χείλη σας περάστε από πάνω λίγη πούδρα με το σφουγγαράκι...όταν θα θέλετε να το αφαιρέσετε θα φύγει πολύ εύκολα!!!
Αυτά από 'μένα για σήμερα! Πολλά φιλιά σε όλες...
Μαριλένα

7 σχόλια:

  1. Το nivea είναι τέλειο!!Λες να υπάρχει ακόμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε 'συ είναι!Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα γιατί το είχα πάρει πέρσι...αλλά λογικά θα υπάρχει...είναι standar χρώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο της Avon το έχω κι εγω, πολυ ομορφο χρώμα αλλα δεν ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιων μου :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν έχεις σκούρα μαλλιά είναι δύσκολο να το ταιριάξεις...όμως σίγουρα μπορείς να βρεις άλλα!

      Διαγραφή
  4. Και τα τρια πολυ ομορφα χρωματα αλλα ειδικα το Nivea τελειο!!

    http://beautyincrisis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ γω το εχω αυτο της avon καλο αλλα θα συμφωνησω με την Δαφνη δεν ταιριαζει με το χρωμα των μαλλιων μου...
    το nivea ωραιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωραιες προτασεις Μαριλου!Το κοκκιο τι τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena