Google+

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Διάφορα προϊόντα από τη Maybelline!

Καλησπέρα! Ελπίζω η εβδομάδα σας να έχει ξεκινήσει όμορφα! Σε αυτό το post δε θα αναφερθώ σε κάτι που αγόρασα πρόσφατα, διότι λόγω διαβάσματος και επικείμενης εξεταστικής δεν βγήκα στα μαγαζιά, αλλά σε κάποια προϊόντα που χρησιμοποιώ συνέχεια από μία πολύ αγαπημένη μου εταιρία καλλυντικών, τη Maybelline.
Ας ξεκινήσω με κάποια προϊόντα για τα χείλη:
Lip vibration  No.510 - Color Sensational Cream Gloss No.137 -  Color Sensational Lipcolor No. 527

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είναι από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ πιο πολύ, το καθένα σε διαφορετικές περιστάσεις!

  • Lip Vibration: Είναι το αγαπημένο μου κραγιόν-γκλος. Είναι σε κρεμώδη μορφή και περιέχει ginger που φουσκώνει τα χείλη. Όταν το είχα ακούσει για πρώτη φορά μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση, αλλά όντως το αποτέλεσμα είναι αυτό που υπόσχεται! Ερεθίζει ελαφρά τα χείλη δίνοντας τους περισσότερο όγκο. Μη φοβάστε, δεν πονάει και δε μου έχει προκαλέσει ποτέ ξηρότητα στα χείλη! Το χρώμα που έχω επιλέξει είναι ένα απαλό κόκκινο το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας!
  • Cream gloss: Είχα σταματήσει να φοράω lip gloss απο το Λύκειο γιατί με εκνεύριζε ότι κολλούσαν τα χείλη μου,αλλά με αυτό το γκλος επανήλθα! Δεν κολλάει καθόλου και ενυδατώνει τα χείλη μου. Το φοράω και πάνω από κραγιόν ματ για περισσότερη λάμψη αλλά και μόνο του το πρωί.
  • Lipcolor: Το αγόρασα φέτος τα Χριστούγεννα και το έχω ερωτευθεί! Είναι το κατάλληλο κραγιόν για βραδυνές εξόδους! Διαρκεί πολλή ώρα και το χρώμα του (κόκκινο της φωτιάς) είναι κατάλληλο για συνδυασμό με plain eyeliner ή γενικότερα pin-up look!
Δείτε swatches στην παρακάτω εικόνα:

Δε θα μπορούσα να μιλήσω για Maybelline και να μην αναφέρω τις υπέροχες μάσκαρες που έχει η εταιρία! Κατά καιρούς τις έχω δοκιμάσει όλες! Ξεκίνησα με την Define-A-Lash Lengthening Mascara, που ήταν από τις πρώτες μασκάρες που πήρα. Όταν μου τελείωσε και πήρα την καινούρια της σειράς, την Define-A-Lash Volume Mascara που με έβγαλε ασπροπρόσωπη για πάρα πολύ καιρό! Παράλληλα είχα και την Volume Express-The Colossal που μου άρεσε εξίσου! Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την Volume Express-the Falsies Black Drama που αγόρασα πρόσφατα:

Είναι από τις πιο οικονομικές μασκάρες που κυκλοφορούν, με τιμή περίπου στα 12 ευρώ (μπορείτε να τις βρείτε και πιο φθηνά μέσω ίντερνετ) και διαρκούν πάρα πολύ! Σίγουρα θα συνεχίζω να αγοράζω μάσκαρες από αυτή την εταιρία, αφού σε κάθε νέα τους κυκλοφορία βελτιώνονται ακόμη περισσότερο!

Τέλος, δε θα μπορούσα να μην αναφέρω σκιές! Αγόρασα πέρσι την παλέτα ΕΥΕSTUDIO Smoky Glam-03 Smoky Indigo για smokey eyes σε μπλε αποχρώσεις και τη χρησιμοποιώ συνέχεια!



Στο πίσω μέρος της συσκευασίας έχει οδηγίες για τη θέση της κάθε απόχρωσης στα μάτια, κάτι το οποίο βοηθάει σίγουρα τις αρχάριες ή αυτές που τώρα ξεκίνησαν να κάνουν τέτοιου είδους μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, όπως μπορείτε να δείτε:



Ενδείκνυται για βραδινές εμφανίσεις με nude lips! Προσωπικά με βολεύουν πάρα πολύ τέτοιου είδους συσκευασίες που έχουν όλες τις σκιές μιας εμφάνισης μαζί, για να μην ψάχνω σε διαφορετικές συσκευασίες για τις αποχρώσεις που θέλω να χρησιμοποιήσω!

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό post και ας μην είχα κάτι φρέσκο να παρουσιάσω!Την επόμενη εβδομάδα που είναι του Αγίου Βαλεντίνου θα σας αποζημιώσω, το υπόσχομαι! ;)

Φιλιά πολλά,
Μαριάννα

13 σχόλια:

  1. Αγαπώ τα καλλυντικά της Maybelline και είμαι με τα περισσότερα πάρα πολύ ευχαριστημένη. ΑΛΛΑ... η ροζ μάσκαρα με απογοήτευσε λιγάκι γιατί κάνει κόμπους. Να φανταστείτε ότι την έχω ακόμη! Πάντως, πολύ όμορφο το post!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς τη Falsies ή τη Define-A-Lash?Εγώ πάντως με τη Falsies δεν έχω πρόβλημα!Κόμπους μου φαίνεται πώς άφηνε η Colossal που ήταν η προηγούμενη στη σειρά!
      Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο ποστ!!
    Τα τελευταία χρόνια μόνο από αυτήν την εταιρία αγοράζω μάσκαρα αλλά είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει.. Έχω βάλει στο μάτι βέβαια και την σκιά που μας έδειξες!

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ με τη μάσκαρα ξεκίνησα και μετά επεκτάθηκα και στα υπόλοιπα προϊόντα της! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Έχω στη wishlist μου τη Falsies, για την οποία ακούω τα καλύτερα... Φαντάζομαι η Blach Drama είναι κάποια παραλλαγή της...
    Πάντως, από internet είναι πολύ πιο οικονομικά!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υποτίθεται πιο(!) μαύρη!Το ίδιο πράγμα είναι με την απλή,απλά αλλάζει το όνομα!Από το ίντερνετ σίγουρα μπορείς να βρεις τα πάντα πολύ πιο οικονομικά!!!

      Διαγραφή
  4. Τη μασκαρα την γλυκοκοιταζω πολυυυ καιρο..
    Η παλετιτσα δεν μου φανηκε κατι ιδιαιτερο αρχικα αλλα το μακιγιαζ που εκανες ειναι πανεμορφο!!Πολυ ωραια σβησιματα..και η λαμψη στην εσωτερικη γωνια τελεια!!
    Και το Lip Vibration μου φαινεται πολυ γλυκο χρωματακι

    http://beautyincrisis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,απλά μου αρέσει να έχω όλες τις αποχρώσεις του βαψίματός μου σε μία παλέτα για να μην ψάχνομαι!
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! :)

      Διαγραφή
  5. Eixa pari ena kragion apo autin tin seira nomizo summer pink , kati pink itan tespa kai den marese katholou to edwsa. Eixe ena shimmer mesa pou to ekane na miazei san auta ta kragion gia paidia !!! xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ξέρω αυτό το χρώμα!Και γω τα Shimmer κραγιόν δεν τα προτιμώ,μου αρέσουν περισσότερο τα ματ και αν θέλω να δώσω λάμψη βάζω γκλος από πάνω!

      Διαγραφή
  6. Το Lip Vibration και το cream gloss τα έχω κι εγω σε αυτες τις αποχρώσεις, και συμφωνώ με την άποψη σου!
    Ωστοσο ορκιστηκα ότι δεν θα ξαναψωνισω maybelline και μάρκες τυπου L'oreal κλπ από Ελλάδα! Δεν συμφέρει..Ιντερνετ και παλι ιντερνετ..

    Παρεμπιπτόντως εχεις υπέροχα μάτια!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται! Μόνο ίντερνετ! Εγώ τα είχα πάρει από duty free και μου είχαν βγει αντίστοιχη τιμή!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. υπέροχο ποστ!!!!!!!! μου έδωσες μερικές καινούργιες ιδεες για αγορες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena