Google+

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

My all time favourites (Constantina S)!


 Θα σας δείξω τα αγαπημένα καλλυντικά που χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα στο μακιγιάζ μου.Είτε αυτό είναι πρωινό είτε είναι βραδινό!





1. Ρουζ της Bourjois no.33 LILAS D'OR Ένα απίστευτο ρουζ με πολύ απαλό χρώμα και μια δόση ενός πολύ διακριτικού γκλίτερ. Σίγουρα θα σας βολέψει. Τουλάχιστον το έκανε για μένα...Δεν είναι καθόλου έντονο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε απαλό βάψιμο αλλά και σε ένα έντονο για κάποια εξοδο!
2. Μάσκαρα DEFINE-A-LASH της Maybelline-New York. Σε μαύρο χρώμα και με ένα πολύ ευέλικτο βουρτσάκι το οποίο ξεχωρίζει απόλυτα τις βλεφαρίδες, δίνει αρκετό μήκος και δεν αφήνει αυτά τα ενοχλητικά "κομματάκια" μάσκαρας στις βλεφαρίδες...


3. Σκιά EYE SHADOW COBBLE STONES της TOMMY-G no.c04 . Αγαπημένη σκιά! Είναι σε σχήμα μωσαϊκού σε χρωματισμούς bronze, καφέ και κάτι σαν χρυσό. Με το πινελάκι μπλέκονται τα χρώματα και έχουμε ένα φοβερό αποτέλεσμα. Όταν είχα πάρει τη δική μου είχα δει από την ίδια σειρά και άλλα χρώματα και είχε κ ένα φοβερό με τιρκουάζ.... Το ψάχνω αρκετό καιρό και δεν το βρίσκω δυστυχώς!

4. Μολύβι ματιών Khol & Contour της Bourjois no.01 NOIR EXPERT . Φοβερό μολύβι με πολύ μαλακή μύτη...Ότι πρέπει! Βάφει πολύ καλά και ανάλογα τις προτιμήσεις σας, μπορεί να γίνει έντονο ή διακριτικό! Σε οποιαδήποτε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό! 


Αυτά από μένα... Περιμένω σχόλια και εντυπώσεις για τα προϊόντα , αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο, τι έχετε ακούσει εσείς... 


Κωνσταντίνα Σ.

6 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια ολα! Η σκια φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερουσα κ μαλιστα σε πολυ αγαπημενα μου χρωματα!!

    http://beautyincrisis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ευχαριστώ πολύ!!! Είναι μεγάλη επιτυχία η σκιά σου λέω!!! Να την δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραια!τη σκια την εχω δοκιμασει απο σενα κ ηταν τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία είναι όλα!
    Κωνσταντίνα αν σου τελειώσει η πράσινη μάσκαρα να πάρεις τη ροζ,είναι η εξέλιξή της και είναι πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ε? Ρε συ την εχω πανω απο χρονο κ ακομα δεν εχει τελειωσει..κ βαζω αρκετα συχνα..ειναι φοβερο!!!

      Διαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena