Google+

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Η πρώτη μου αγορά από NYX! (part 1)

Γεια σας!Με την φίλη και συμπλογκίτισα Μαριάννα αγοράσαμε τα πρώτα μας NYX πριν λίγο καιρό ,μιας και είχαμε ακούσει πάρα πολλά θετικά σχόλια!
Επιλέξαμε το Ε-bay για την αγορά μας ,και όχι το Cherry Culture(το οποίο είναι και το πιο γνωστό site με NYX προϊόντα)λόγω μεγάλης διαφοράς στην τιμή!

Να λοιπόν τι πήρα εγώ!Τρία από τα jumbo eye pencils ,που δεν είναι τίποτα άλλο παρά κρεμώδης σκιά σε μολύβι.
  • iced mocha :ένα πολύ όμορφο καφεγκρί χρώμα το οποίο το χρησιμοποιώ καθημερινά από τότε που το πήρα !
  • rust :ένα μωβ που όντως θυμίζει το χρώμα της σκουριάς .Είναι υπέροχο τονίζει απίστευτα ανοιχτά καστανά μάτια όπως τα δικά μου!
  • bronze : ένα πορτοκαλί σκούρο το οποίο μου θυμίζει σε χρώμα τη σειρά της Guerlain Terracotta.Απ'οτι καταλαβαίνετε μόνο καλοκαίρι και σε μαυρισμένο δέρμα ταιριάζει!

iced mocha/ rust/ bronze

 Από κραγιόν ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω αλλά δυσκολεύτηκα να διαλέξω χρώμα , έχει απιστευτα πολλά!Έτσι αυτά ,που σχεδόν στην τύχη πήρα ,είναι τα:

  • Thalia : ένα περίεργο χρώμα ,είναι καφέ με μωβ και μπορώ να πω πως δεν μου πάει καθόλου..Είμαι καστανή και αρκετά λευκή και και με κάνει να φαίνομαι χλωμή και άτονη .Αντίθετα θα δείτε τη Μαριάννα ,που πήρε ένα παρεμφερές χρώμα, είναι ξανθιά και έχει λίγο πιο σκούρο δέρμα και της πάει απίστευτα!
  • Georgia :ένα ροζ με πολλή λάμψη ,αν και είμαι οπαδός των ματ κραγιόν ,αυτό κάπως καλύτερα μου αρέσει από το προηγούμενο.Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα το φόραγα ..Γενικά ελπίζω αν ξαναγοράσω κραγιόν από τη NYX να επιλέξω καλύτερα χρώματα!

    (Να σημειώσω πως έχουν κρεμώδη ,αρκετά ενυδατική υφή και καθόλου μυρωδιά.)

Thalia/ Georgia

Τέλος ,ήθελα καιρό να δοκιμάσω κρεμώδες ρουζ .Αλλά για να μην ξοδέψω τα λεφτά μου σε κάποιο ακριβότερο και μετά να τα κλαίω ,αν δεν μου αρέσει , διάλεξα της NYX που είναι πολύ οικονομικό και καλής ποιότητας

  • no1 Rose petal :είναι ένα απαλό ροζ ,πολύ όμορφο χρώμα!Από θέμα ποιότητας είναι πολύ καλό και αφήνει μια γυαλάδα χωρίς να είναι λιπαρό !Ένα πρόβλημα που έχω μαζί του είναι η δυσκολία στο άπλωμα..Με το πινέλο (χρησιμοποιώ stippling brush) δεν μπορώ να το απλώσω πολύ καλά και με τα χέρια γίνομαι χάλια, γιατί ουσιαστικά πρέπει να τρίψω τα μάγουλά μου!

    Aν έχετε κάποια πρόταση για την εφαρμογή του θα χαρώ να την μοιραστείτε μαζί μου!

Rose petal no 1

Αυτά από μένα για τα NYX! Περιμένουμε τώρα και το post της Μαριάννας στο οποίο εκτός την παρουσίαση όσων πήρε θα δίνει και τις πληροφορίες για τον πωλητή και της αγοράς γενικά!!
Όλα αυτά μου κόστισαν 20 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής,μια λογική τιμή μπορώ να πω!

Φιλιά πολλά! Κωνσταντίνα Α.

24 σχόλια:

  1. Με γεια και καλοφορετα!!!!την επομενη φορα που θα παραγγειλετε θα την τιμησω και εγω!!!!!Με επεισες!!!!!Ειδικα με τα μολυβια!!!!!!<3<3!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μολύβια πρέπει να είναι ότι καλύτερο βγάζει η NYX και εγώ τα αγαπώ!!

      Διαγραφή
    2. Τα μολύβια είναι έρωτας!!!Και τα κραγιόν,απλά θέλει πολύ σκέψη για την απόχρωση που θα διαλέξεις!

      Διαγραφή
  2. Καταπληκτική τιμή νομίζω. Μπορείς να μας πεις τον seller αφού έμεινες τόσο ικανοποιημένη? Εδώ και καιρό θέλω να πάρω μερικά πραγματάκια από NYX βασικά jumbo pencils και blushes. Λατρεύω τα cremeblushes είναι υπέροχα και μου φαινεται ότι δίνουν εξαιρετικά φρέσκο αποτέλεσμα. Και εγώ τα δικά μου τα βάζω συνήθως με stippling brush αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά θέλει προσοχή με layering σιγά σιγά και φυσικά να χρησιμοποιείς το πινέλο ως stippling και όχι ως blending. Βέβαια μου αρέσει να το απλώνω και με τα χέρια γιατί αυτά τα προϊόντα απλώνονται καλύτερα αν θερμανθούν λίγο από τα δάχτυλα. Καλοφόρετα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sorry τώρα πρόσεξα πως θα μας δώσετε πληροφοριές για τον πωλητή σε επόμενο post, thanx

      Διαγραφή
    2. Αυτός είναι που γράφει η Κωνσταντίνα από κάτω!Στο επόμενο ποστ μου θα γράψω περισσότερες πληροφορίες για αυτόν!

      Διαγραφή
  3. ευχαριστώ πολύ!!με μια επιφύλαξη γιατί δεν θυμαμαι σίγουρα είναι http://myworld.ebay.com/foreveryoung425/?_trksid=p4340.l2559 .Η Μαριάννα θα θυμάται οπότε ας περιμένουμε την επιβεβαίωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. megeia sou!ta moluvia ekpliktika xrwmata kai to rouz 8eiiko!!!egw exw parei to soft lip matte cream addis abada kai einai fovwro gia kalokairi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ!Tα soft matte lip cream τα είχα δει και μου αρέσουν πάρα πολύ!Το adis abeba πρέπει να είναι τέλειο!Σκέφτομαι να πάρω το Tokyo και το Amsterdam στην επόμενη παραγγελία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια!! Είναι πολύ ωραία προϊόντα τα NYX. Από τα jumbo pencils είμαι πολύ ευχαριστημένη, το ρουζ μ΄αρέσει πολύ θα το δοκιμάσω... ετοιμάζω post με τα pigments από NYX!!
    Εγγυημένος πωλητής είναι και αυτός:
    http://myworld.ebay.com/joy017&ssPageName=STRK:MEFSX:SELLERID&_trksid=p3984.m1543.l2533

    απλά επειδή είναι Αμερική προσέχω να μην είναι πολύ μεγάλη η παραγγελία. μέχρι 40 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τον πωλητή!Αποθηκεύτηκε!Ανυπομονώ για το post!Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ pigment!

      Διαγραφή
  7. Υπέροχα είναι.. με γεια σου κοπέλα μου!!
    Αναμένω για τις πληροφορίες για τον πωλητή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ !!Θα τις έχετε την Τετάρτη λογικά!Δείτε και της Δέσποινας από πάνω!!

      Διαγραφή
  8. Λατρεύω τα ρουζ της Nyx! Πολύ καλή ποιότητα και πολύ οικονομικά! Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ για τα cream blushes... Ήθελα να τα δοκιμάσω χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψω πολλά χρήματα και τα Nyx δεν με απογοήτευσαν! Δυστυχώς τα jumbo pencils, αν και πολύ όμορφα δεν με βόλεψαν λόγω της λιπαρής επιδερμίδας μου...
    Τα megashine lipglosses είναι επίσης υπέροχα!
    Με γειά!!! Xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!Τα μολύβια είναι λιπαρα δυστυχώς ,έχω και λιπαρό δέρμα..ΑΛΛΑ έχω το τέλειο primer ένα concealer από τα sephora από τη σειρά χωρίς parabens !!Δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές όταν το χρησιμοποιώ κάτω από τα μάτια και είναι τέλειο για κάτω από τις σκιές!Έχει μια περίεργη σύσταση..Θα γράψω κάποια στιγμή γι αυτό!

      Διαγραφή
    2. Περιμένω πως και πως!
      Πάντα είμαι σε αναζήτηση ενός καλού primer! Μου έβαλες φωτιές...

      Διαγραφή
  9. Εχω ακούσει τα καλύτερα για τα ρουζ της NYX, αλλά δυστυχως δεν εχω παρει ουτε ενα. Από την άλλη εχω 5-6 από τα round lipstick αλλα ομολογώ ότι τελικά νομίζω υπάρχουν καλύτερες εταιρείες..ήθελα να δοκιμάσω τα καινούρια που έβγαλε (άκουσα ότι ειναι καλύτερα) αλλά τελικά δεν έκανα καινουρια αγορά. Ασε δε απο Jumbo pencils..εκανα τη χαζομάρα και πήρα το άσπρο και καλά ως βάση...το χρησιμοποίησα καλοκαίρι και μαζευόταν...οποτε το εγκατέλειψα και επέστρεψα στα paintpots. Τελικά τα μόνα που με ενθουσίασαν από NYX είναι τα μολύβια χειλιών!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
    BTW καλό το thalia πανω σου γιατί λες ότι δεν σου παει? Ααα και οι φωτος ειναι σουπερ!! Εγώ γαμώτι ακόμα προσπαθώ να κάνω ενα swatch της προκοπής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!Σίγουρα θα πάρω και μολύβια χειλιών ,μιας και δεν μου έκατσε με τα κραγιόν!
      Αν με δεις ολόκληρη με το Thalia είμαι σαν τη νεκρή νύφη!!
      Καλέ κάνεις πολύ ωραία swatch!!Τώρα που έβλεπα το τελευταίο σου post ήταν απίστευτα!
      Και για μια ακόμα φορά Το Estee Lauder σου πάει τέλεια!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα άκου νεκρή νύφη!!! Έγραψες! Μωρέ κάτι με το φωτισμό μου δεν παει καλά...θα το βρω που θα παει!! Τα χείλη να τα φουσκώσω άλλο δεν γίνεται οπότε θα αλλάξω μόνο το φωτισμό. ΙοΙ
      Αχ το Estee είναι μεγάλος έρωτας!!! Σ ευχαριστώ και πάλι!!! Θα το τιμήσω σίγουρα! Λες να το βάλω και στη συνάντηση??? (αν καταφέρω και έρθω)

      Διαγραφή
    3. Κατέβασε το Photoscape για να τις επεξεργάζεσαι καλά!Είναι πολύ καλό!
      Να το βάλεις είναι τέλειο!!Ελπίζω να καταφέρεις να έρθεις να σε γνωρίσουμε!!

      Διαγραφή
  10. Ντίνα θα μου το κλείσεις το σπίτι...στο λέω!!!δεν μου φτανουν όλα τα άλλα τώρα μου έβαλες στο μυαλό και τα jumbo pencils!!!είναι τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε περιμένω για κραγιόν εσένα πρώτα!!
      Θα κάνουμε μια ομαδική παραγγελία ξανά γιατί θέλει και η Ευαγγελία!!

      Διαγραφή
  11. Με γεια!!!:-)
    Δυστυχως ακομα δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο ΝΥΧ αλλα φαινονται ολα πολυ ωραια! Τρελαινομαι για jumbo eye pencils σε iced mocha και rust!! Και το ρουζακι πολυ ενδιαφερον!

    http://beautyincrisis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena