Google+

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η πρώτη μου αγορά από NYX! (part 2)

Καλησπέρα σε όλες! Όπως σας ενημέρωσε η Κωνσταντίνα Α. σε αυτό το post, τον προηγούμενο μήνα κάναμε την πρώτη μας αγορά καλλυντικών της εταιρίας ΝΥΧ! Τα περισσότερα προϊόντα που αγοράσαμε ήταν κοινά, αλλά ας σας γράψω και εγώ την εμπειρία μου από τη χρήση τους!

1. Primer
Πριν σας πω για το primer που αγόρασα τη ΝΥΧ πρέπει να σας εξομολογηθώ κάτι!Πριν να ξεκινήσω το beauty blogging δεν είχα ξαναακούσει για primer! Χρησιμοποιούσα πάντα δύο συγκεκριμένα make-up της Seventeen (για το οποία είχα γράψει εδώ) και της L'Oreal με τα οποία δεν είχα ποτέ πρόβλημα διάρκειας. Έβαζα το πράσινο concealer της Seventeen για τις κοκκινίλες από κάτω και την πούδρα μου από πάνω και δεν είχα κανένα παράπονο. Επειδή όμως είχα ακούσει πολλά καλά λόγια για τα primer της NYX είπα να δοκιμάσω! Σας το δείχνω στη φωτογραφία μαζί με το ρουζ της Κωνσταντίνας:
Primer 01 - Cream blush 01
Μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα προϊόντα που έχω αγοράσει! Στα foundations που χρησιμοποιούσα κυρίως δεν είδα μεγάλη αλλαγή,αλλά μου αναβίωσε ένα foundation της Oriflame που το είχα παρατημένο στη θήκη με τα καλλυντικά μου πολύ καιρό! Συγκεκριμένα έχω το Oriflame matte CONTROL foundation. Δεν το χρησιμοποιούσα γιατί έχει υπερβολικά κρεμώδη υφή που δεν στεγνώνει και έτσι πάντα το ένιωθα να "λιώνει" στο πρόσωπό μου και άφηνε λεκέδες στα ρούχα μου. Με το primer αυτό από κάτω είναι εξίσου καλό με τα άλλα foundations που έχω!

2. Jumbo pencils
Αχ αυτά τα μολύβια!Ακούγαμε τόσο καιρό για αυτά και έπρεπε να τα δοκιμάσουμε!Σας τα δείχνω παρακάτω όλα μαζί, μαζί και με τις ξύστρες που μας έκαναν δώρο:
Jumbo pencils 619-620-617-615-604-601 
Εγώ σε αντίθεση με την Κωνσταντίνα, δεν πήρα μολύβια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν σκιές αλλά τα κλασικά χρώματα μαύρο, άσπρο και γκρι.
Swatches 615-604-601
Είμαι ξετρελαμένη! Είναι τα πιο έντονα και διαρκείας μολύβια που έχω! Το γκρι-ανθρακί νο.615 δεν το  έχω βάλει πολλές φορές, αλλά τα άλλα δύο τα χρησιμοποιώ καθημερινά!
Το μαύρο είναι το πιο έντονο μαύρο που έχω δει! Δίνει πολύ έντονο αποτέλεσμα και είναι τέλειο για βραδινό έντονο βάψιμο ή απλό μακιγιάζ χωρίς σκιά, μόνο το μολύβι και η μάσκαρα, όπως το είχα κάνει εδώ:
Jumbo pencil no.601
Επίσης είναι πολύ αδιάβροχο, δε φεύγει και δε μουτζουρώνει με τίποτα!Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λόγω της χοντρής του μύτης δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ ως eye-liner.
Στο άσπρο μολύβι είχα στηρίξει το μακιγιάζ του Αγίου Βαλεντίνου,το οποίο σας είχα δείξει εδώ. Είναι αντίστοιχα έντονο και καλό με το μαύρο. Το χρησιμοποιώ για highlight κάτω από τα φρύδια και για eye-primer που μου έχει αναβιώσει και αυτό αρκετές ξεχασμένες σκιές!
Σίγουρα στην επόμενη αγορά θα πάρω μολύβια σε άλλα χρώματα αλλά είναι τόσες οι επιλογές που είναι δύσκολο να διαλέξει κάποιος!

3. Lipsticks
Όπως και με τα μολύβια, έτσι και με τα κραγιόν υπήρχαν τόσες διαφορετικές αποχρώσεις που δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε! Πήραμε λοιπόν αρχικά λίγα για να τα δοκιμάσουμε:
Νο. 618-621-526
Τελικά εγώ πήρα ένα μόνο χρώμα:
Νο. 621
Το λατρεύω!Είναι από τα κραγιόν που φοράω συνέχεια, κυρίως το πρωί με γήινο μακιγιάζ. Είναι πολύ ενυδατικό, μένει πολύ ώρα στα χείλη και συνδυάζεται με όλα τα χρώματα σκιών!

Αυτά είναι τα πραγματάκια που πήραμε!Να σας δώσω τώρα κάποιες πληροφορίες για τον τρόπο αγοράς:
Την παραγγελία την κάναμε από το e-Bay, διότι αφού κάναμε έρευνα σε ηλεκτρονικά καταστήματα που πουλούν προϊόντα της ΝΥΧ (και στέλνουν στην Ελλάδα!) καταλήξαμε ότι εκεί είναι τα πιο φθηνά. Ο πωλητής είναι ο foreveryoung425 με τον οποίο είχαμε πολύ καλή επικοινωνία. Είχαμε παραγγείλει επίσης και concealer αλλά είχαν τελειώσει και μας επέστρεψε αμέσως τα χρήματά μας. Επίσης, όπως ίσως παρατηρήσατε, έχει προσφορές αν αγοράσετε πολλά ίδια πράγματα μαζί, γι'αυτό πήραμε τα μολύβια σε εξάδα και τα κραγιόν σε τριάδα. Υπάρχουν και καλύτερες προσφορές όσο ανεβαίνει η ποσότητα, μπορείτε να τις δείτε όλες αν μπείτε στο μαγαζί του και ψάξετε για καλλυντικά ΝΥΧ!


Ελπίζω να σας άρεσαν τα πραγματάκια που πήραμε και να μας πείτε τη γνώμη σας για τυχόν άλλα καλά προϊόντα της εταιρίας, ή ακόμα και κάποια απόχρωση μολυβιού ή κραγιόν που σας άρεσε ιδιαίτερα!
Να περνάτε τέλεια!

18 σχόλια:

  1. uperoxa ola !!!
    apo pio site ta phres?

    www.marinao0ba.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το e-bay !γράφω τα πάντα για τον πωλητή στην τελευταία παράγραφο!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία, καταχωρήθηκε και αυτός ο πωλητής...για να χρησιμοποιήσω τα jumbo pencils σε γραμμή eyeliner παίρνω το πινελάκι του eyeliner το περνάω από τη μύτη του μολυβιού και με αυτό κάνω τη γραμμή, δοκίμασε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γειά σας κορίτσια!
    Μαριάννα μου το κραγιόν σου παέι πάρα πολύ!
    Όντως τα συγκεκριμένα είναι πολύ ενυδατικά και
    ιδανικά για καθημερινή χρήση!
    Φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ta jumbo pencils poli teleia , ta thelw kai egw :( Exo ta lip pencils kai einai poli orea :) xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είναι πολύ ωραία!Από παντού ακούμε καλές κριτικές και για αυτά!Εσύ ποιες αποχρώσεις έχεις?

      Διαγραφή
  5. Με γεια σου και σε σενα!!! :)
    Όλα είναι υπέροχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΑΑΑ και εγώ θέλω μολύβια για τα χείλια τώρα..

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να μαζέψουμε πρώτα λεφτά γιατί πολλές αγορές έχουμε κάνει τώρα τελευταία!

      Διαγραφή
    2. Μετά τελευταία που έχουμε κανονίσει από βδομάδα εγώ θα κάνω διάλειμμα διάλειμμα ,δεν θα ξαναπάρω για κανένα 2μηνο!Καλλυντικά τουλάχιστον!

      Διαγραφή
  7. Great purchases!!!Ta Jumbo Eye Pencils einai ontws teleia!!Gia thn epomenh fora tha proteina kai to Nyx Round Lip Gloss. To agaphmeno mou einai to Peach alla genika mou aresoun poly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την πρόταση!Είδα και το χρώμα και φαίνεται πολύ ωραίο!

      Διαγραφή
  8. Με γεια!!πλ ωραια ολα!καλοφορετα!περιμενουμε κ αλλες προτασεις μακιγιαζ μ τ καινουρια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena