Google+

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αγαπημένες κρέμες σώματος!

Καλησπέρα κορίτσια! Μετά από δύο εβδομάδες επιστρέφω με τις αγαπημένες μου κρέμες σώματος! Είναι αυτές που φοράω αρκετά συχνά και θα σας πω κάποια πραγματάκια που ίσως σας προκαλέσουν και τις δοκιμάσετε! 




Νο.1 : Πρόκειται για την Vanilla της Bettina Beauty!!! Έχει άρωμα βανίλιας (ΠΡΟΦΑΝΩΣ). Είναι αρκετά ρευστή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται αρκετά γρήγορα, ανάλογα φυσικά και με τις ανάγκες τις κάθε επιδερμίδας! Σίγουρα μπορείτε να την βρείτε σε Gallerie De Beaute  και νομίζω πως υπάρχει και στα Hondos Center.

No.2 : Aromacare CARAMEL της Valley!!!! Φοβερή αρωματική και ενυδατική λοσιόν  με άρωμα καραμέλας! Περιέχει εκχυλίσματα ροδιού και shea butter μαζί με βιταμίνη Ε, συνδυασμός που εγγυάται άμεση ενυδάτωση και απαλότητα! Μπορείτε να την χρησιμοποιείται καθημερινά μετά το μπάνιο σας... Σίγουρα το άρωμα της θα σας ξετρελάνει!!!!!

Νο.3 : Rose 4 reines της L'OCCITANE...Ενυδατική κρέμα σώματος με άρωμα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ!!!! Έχει απίστευτα έντονο άρωμα, οπότε αν δεν σας αρέσει να μυρίζει ολόκληρο το σπίτι στο πέρασμα σας, καλύτερα αφήστε την! :P Παρόλα αυτά είναι πάρα πολύ καλή κρέμα κ το άρωμα σίγουρα θα κρατήσει όλη μερα!!!!!

Νο.4 : Body butter Chocolate & Orange της Valley!!! Απίστευτο άρωμα και υφή!!! Δεν είναι καθόλου λιπαρή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα χέρια! Η συγκεκριμένη ενδείκνυται και για πολύ ξηρές επιδερμίδες!! Πολύ καλή και αυτή!!! 


Αυτά από μένα για σήμερα! Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον το post! 

Κωνσταντίνα Σ.


8 σχόλια:

  1. τη σοκολατα πορτοκαλι την εχω σε αφρολουτρο ακι μυριζει ΤΕΛΕΙΑ!δεν ηξερα αν θα μυριζει εξισου ωραια και σε body butter!αλλα μια και σου αρεσει και εσενα λεω να παω να την παρω!σε εκανα και follow!αν θες ριξε μια ματια και στο δικο μου blog!φιλακιαααα!

    http://sissisplace.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η περιγραφή και μονο με εχει ξεσηκώσει!! αυτο με την καραμέλα που μπορούμε να το βρούμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει και στα hondos και ισως κ σε κανενα συνοικιακο..εγω μενω κορυδαλλο κ εχει σχεδον σε ολα τα καταστηματα καλλυντικων...:-)

      Διαγραφή
  3. Λατρεύω τις κρέμες σώματος!
    Φιλάκια!!!

    http://beautystr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ βρήκα ένα τέλειο scrub σ ένα online φαρμακείο. τσεκάρετε έχει σούπερ τιμές https://www.qpharmacy.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena