Google+

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αγαπημένα Φεβρουαρίου!

Ίσως να είναι λίγο αργά για αυτό το post, αλλά εφόσον δεν έχουν περάσει τα μισά του Μαρτίου θα μου επιτρέψετε να μιλήσω για τα αγαπημένα του Φεβρουαρίου! Ο μήνας αυτός πέρασε με πολύ διάβασμα και πολλή εξεταστική,οπότε να νέα πράγματα που δοκίμασα ήταν λίγα και δεν κατάφερα να εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις όσο θα ήθελα! Παρ'όλα αυτά, έχω συγκεντρώσει μια λίστα από προϊόντα που χρησιμοποίησα ή φόρεσα πολύ κατά τη διάρκεια του μήνα και με άφησαν πολύ ευχαριστημένη!

1. Μενταγιόν από τη Loisir
Όπως είχα γράψει και εδώ, είχα κερδίσει ένα μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς από τη Loisir! Όταν μου το έστειλαν έφτιαξα από το μαγαζί "Χαντρες" πετονιά σε χρυσό χρώμα για να ταιριάζει και τη φόρεσα όλο το μήνα! Λόγω του απλού σχήματος και χρώματός της μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και έτσι με βόλεψε πολύ!

2. E.L.F. Professional Eyeshadow Brush
Αυτό το μήνα έκανα την πρώτη μου αγορά από την E.L.F. ,εκμεταλλευόμενη το 40% που είχε βάλει μαζί με την Κωνσταντίνα Α. Θα σας μιλήσω σε επόμενο post για τα προϊόντα που αγόρασα,αλλά σίγουρα το αγαπημένο μου ήταν αυτό το πινέλο για σκιές. Πραγματικά δεν ξέρω πώς ζούσα τόσο καιρό χωρίς αυτό! Έχει πολύ μαλακές τρίχες,με ένα απλό τίναγμα καθαρίζει και απλώνει ομοιόμορφα τις σκιές!

3. Οriflame Wonderlash Intense Mascara και Oriflame Carbon Black Kajal Eye Liner 
Αυτά τα προϊόντα ήταν η έκπληξη του μήνα! Τα αγόρασα σε μια προσφορά (έκαναν 8 ευρώ και τα δυο μαζί) χωρίς να έχω ιδιαίτερες προσδοκίες, απλά για να τα δοκιμάσω και λόγω της χαμηλής τιμής τους. Παρά το γεγονός ότι είμαι ιδιαίτερα επιλεκτική στη μάσκαρα που χρησιμοποιώ, η συγκεκριμένη είναι πέρασε κατευθείαν όλες τις προηγούμενες αγαπημένες μου! Προσφέρει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες (όσοι με είδαν νόμιζαν ότι είχα βάλει ψεύτικες), τις ξεχωρίζει πολύ καλά,έχει δυο πλευρές στο βουρτσάκι για τις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες που βοηθάει πάρα πολύ,και έχει πολύ έντονο μαύρο χρώμα. Το eyeliner είναι σε μορφή στικ οπότε απλώνεται εύκολα, έχει και αυτό πολύ έντονο μαύρο χρώμα και είναι μακράς διαρκείας. Γενικά συστήνω ανεπιφύλακτα αυτά τα δύο προϊόντα διότι συμφέρουν από όλες τις απόψεις!


4. Pantene Aqua light Shampoo & Conditioner - Oriflame Color Protect Hair Mask
Αυτά είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα για τα μαλλιά αυτό το μήνα. Tο Pantene Aqua Light το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα, έχει υπέροχη μυρωδιά και αφήνει την αίσθηση της καθαριότητας στα μαλλιά μου! Το Spray conditioner με έχει βολέψει απίστευτα, διότι ξεμπερδεύει πολύ γρήγορα τα μαλλιά μου και μυρίζει και αυτό εξίσου ωραία. Όσον αφορά τη μάσκα της Oriflame, είδα διαφορά όσον αφορά τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά μου,αλλά και την υφή τους.

5. Μπότες Τσουκαλάς
Δε θα μπορούσα να μην αναφέρω τις αγαπημένες μου μπότες για αυτό το μήνα! Τις πήρα από το κατάστημα Tsoukalas στις εκπτώσεις με 10 ευρώ το ζευγάρι και τις έχω ερωτευθεί!

6. Gehwol κρέμα ποδιών
Το τελευταίο μήνα λόγω του κρύου έβγαλα χιονίστρες στα χέρια και στα πόδια μου. Η φαρμακοποιός μου μου σύστησε αυτή την κρέμα, η οποία μπορεί να λέει ότι είναι μόνο για τα πόδια,αλλά κάνει και για τα χέρια. Μετά από λίγες μέρες εφαρμογής είδα μεγάλη αλλαγή, ενώ η φαγούρα σταμάτησε από την πρώτη κιόλας φορά! Προσοχή όμως όταν την φοράτε στα χέρια,διότι μπορεί να αφήσει άσπρα σημάδια στα ρούχα. Εγώ βάζω γάντια λατέξ μέχρι να απορροφηθεί.

Αυτά από μένα! Εύχομαι σε όλους να έχετε έναν υπέροχο μήνα!
Φιλιά πολλά!

12 σχόλια:

  1. Το spray της Pantene είναι πολυ βολικό, το έχω σε ένα μικρό βαποριζατερ στην τσαντα μου γιατί ηλεκτριζονται εύκολα ώρες ώρες, με έχει σώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως τον Τσουκαλα τον τιμησαμε όλες μας!Αυτές με τα κλίπς τις πήρα κι εγω!καλοφόρετες!
    http://glorious-princess.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά η ELF κάνει καλή δουλειά με τα πινέλα!
    Το studio powder brush το λατρεύω!
    Πολύ όμορφες οι μποτούλες... Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πινέλα είναι φοβερά!Θέλω να τα πάρω όλα!
      Σε ευχαριστώ πολύ!Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου :)
    Αχ αυτά τα πινέλα της e.l.f.. Τα έχω βάλει καιρό στο μάτι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να τα πάρω όλα!!!Περιμένω για τον επόμενο κωδικό!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα! Σου έχουμε κάνει tag. Θέλουμε μερικές απαντήσεις. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ti uperoxo kolie! episis ena ap t fave proionta einai t spray conditioner! <3

    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις βραβειάκι από μένα:) Αν θες, δες το εδώ: http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2012/11/4-httpbeautyefi.html
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena