Google+

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Διάφορα αγαπημένα της εβδομάδας!

Καλησπέρα στα glam girls!


Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα που απέκτησα,να σας προτείνω κάποια και να σας δώσω και μια συμβουλή!

1.

Αυτή η κουπί από ένα αγαπημένο πρόσωπο για τα συγχαρητήρια για το πτυχίο μου!Μην ξεχνάτε ότι σημασία δεν έχει η αξία του δώρου αλλά η σκέψη και η χειρονομία!Κάτι απλό μπορεί να γίνει σημαντικό για κάποιον!(την ίδια μέρα ως δώρο πήρα κ donuts από Max Perry από την αγαπημένη μου Μαριάννα και λουλούδια από τον πατερούλη!)

2.

Σήμερα ήμουν Μοναστηράκι και πληροφορήθηκα ότι μέχρι τις 14 Μαρτίου έχει περίπτερο η Lovie στη στάση του μετρό,Σύνταγμα!Έτρεξα κατευθείαν !!Εγώ πήρα ένα top coat(1.5 ευρώ) και δυο παστέλ μανό σε ροζ και πράσινο!(επίσης 1.5 ευρώ το καθένα!).Σας έβγαλα φωτογραφία και την κάρτα που μου έδωσαν με διάφορα στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία!

3.

Από αριστερά:
Ι. Κρέμα χεριών από τη σειρά Avon care "Glycerine Hand&Nail".Tην έχω λατρέψει.Τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ και μετά από κάθε μπάνιο και τα χέρια μου είναι πάντα απαλά,μυρίζουν άψογα,ενυδατώνονται χωρίς καθόλου λιπαρότητα!Δεν μου ξεράθηκαν απ'το κρύο ούτε μια φορά από τότε που τη χρησιμοποιώ!Περιέχει γλυκερίνη,ασβέστιο και βιταμίνη Ε.

ΙΙ. Από τη σειρά Senses,το αφρόλουτρο mystique!Τέλεια μυρωδιά που μένει στο δέρμα αρκετά μετά το μπάνιο!!Λατρεύω αυτή τη σειρά και έχω χρησιμοποιήσει και τα υπόλοιπα αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μου!

ΙΙΙ. Γαλάκτωμα ντε μακιγιάζ,το οποίο ανακάλυψα τυχαία σε ένα μαγαζί με καλλυντικά και έχει γύρω στα 2 ευρώ.Μυρίζει υπέροχα,ενυδατώνει το πρόσωπο,δεν του αφήνει λιπαρότητα αλλά μια αίσθηση καθαριότητας!!Περιέχει βιταμίνη Ε και προ-βιταμίνη Β!


Η συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι κάτι που έκανε η μια Κωνσταντίνα μας(η Α.)! :
Καθαρίστε και απολυμάνετε τα καλλυντικά σας(και τα πινέλα σας ίσως) και ό,τι συνειδητοποιήσετε ότι δεν το φοράτε πια ή δεν σας πάει ή τελικά δεν σας αρέσει ανταλλάξτε το με τις φίλες σας!Γιατί να τα πετάξετε αν δεν έχουν φθαρεί ή χρησιμοποιηθεί πολύ;

Ευαγγελία!

3 σχόλια:

  1. πολυ ομορφα ολα...χιχι εχω κ εγω μια παρομια κουπα κ εγω αλλα με την ηλικια μ χιχι...
    Τέσπα έχετε βραβειάκι http://sistersbeaute.blogspot.com/2012/03/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μανώ της Lovie τα λατρεύω! Είναι και καλά και οικονομικά

    Κορίτσια αν έχετε χρόνο... έχετε tag...http://glykoparamithenia.blogspot.com/2012/03/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena