Google+

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Τα νέα προϊόντα της L'oreal για την περιποίηση μαλλιών...!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!
Μετά της συνάντηση όλων των Greek Beauty Bloggers στα γραφεία της L'oreal Paris, δεν θα μπορούσαμε να μην σας μεταφέρουμε αυτά που ακούσαμε εκεί!!! Εγώ σήμερα θα σας δώσω μερικά spoilers για τα καινούρια προϊόντα που ετοιμάζονται αυτή τη στιγμή στα εργαστήρια της εταιρείας, καθώς και κάποιες πληροφορίες για κάποια που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά!

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω από τα προϊόντα που υπάρχουν ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ και όχι μόνο.!



                         Elvive:Δράση Αργινίνης x3
                                            

Το σαμπουάν αυτό προσφέρει τριπλή δράση στα αδύναμα μαλλιά με τάση σπασίματος! Η πρώτη του δράση αφορά στην ενδυνάμωση της ρίζας, γεγονός που σίγουρα βοηθάει όλη την τρίχα, ξεκινώντας από την βάση! Επίσης υπόσχεται επανασύσταση της κατεστραμμένης τρίχας καθώς και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε όλο το σύνολο των μαλλιών...! Για ολοκληρωμένη περιποίηση οι ειδικοί συνιστούν την χρήση όλης της σειράς που περιλαμβάνει επίσης spray! 


 Elvive: Ολική αναδόμηση 5, Στιγμιαίο θαύμα!

Το συγκεκριμένο μας το παρουσίασαν ως μια πολύ πιο ελαφριά σύνθεση από κάποια ανάλογη μάσκα, που χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο αντί για μάσκα και δεν χρειάζεται χρόνος αναμονής. Αντίθετα το ξεβγάζετε αμέσως και χαρίζει αναδόμηση της τρίχας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε λούσιμο, άσχετα με την συχνότητα, χάρη στην απίστευτα απαλή σύνθεσή του! 




Elnett Satin!

Κλασσικότατη λακ και πολύ αγαπημένη! Η φήμη της ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και η αναβάθμισή της στο πέρασμα των χρόνων την καθιστά την αγαπημένη λακ των κομμωτών, αλλά και των γυναικών γενικότερα! Η σύνθεση της πάντα επέτρεπε καλό και δυνατό κράτημα που εξαφανίζεται με ένα απλό βούρτσισμα! Τα ίδια ακριβώς πράγματα που όλοι ξέρουμε και έχουμε ακούσει, μας είπαν και οι ειδικοί της L'oreal!



Και τώρα ήρθε η μεγάλη στιγμή για τα SPOILERS!!! 

Θα ξεκινήσω με ένα σαμπουάν για λάμψη! Ένα πολύ ελαφρύ προϊόν για όλες όσες δεν θέλουν και πολλά πολλά για τα μαλλιά τους! :P Περιέχει κάτι σαν γκλίτερ ( μην τρομάζετε  το οποίο βοηθάει στην επαναφορά της φυσικής λάμψης των μαλλιών!!! Και φεύγει με το ξέβγαλμα :P . Μυρίζει απίστευτα ωραία (γιατί όσες είχαμε την τύχη και πήγαμε στην συνάντηση, είδαμε ένα δείγμα :) ) και έχει απίστευτα ελαφριά υφή!

Eπίσης, θα κυκλοφορήσει στιγμιαίο θαύμα και για βαμμένα μαλλιά , για όλες εμάς που θέλουμε να κλειδώνουμε το χρώμα μας και να το κάνουμε να φαίνεται όσο πιο φυσικό γίνεται!!! 


Τέλος, μας ενημέρωσαν πως θα βγάλουν στην αγορά ένα λαδάκι με συσκευασία ίδια με το Kerastase Elixir Ultimate Hair oil, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ρίζες για ενδυνάμωση, αλλά και στο σύνολο του μαλλιού (σε μία λογική ποσότητα προφανώς), για λάμψη!!! Η υφή του δεν είναι τόσο λιπαρή όσο των περισσότερων παρόμοιων προϊόντων και ακόμα και στο χέρι που το δοκιμάσαμε εμείς απορροφάται άμεσα!!! 




P.S. Τις φωτογραφίες τις δανείστηκα από το επίσημο site της L'oreal Paris !





Κωνσταντίνα Σ.

4 σχόλια:

  1. το εχω πει κ στις αλλες μπλογκερς περιμενω πως κ πως αυτο το λαδακι!! πρεπει να ειναι τελειο!!απο το σαββατο αρχισα να χρησιμοποιω κ το σαμπουαν με το conditioner αργινινης περιμενω σιγα σιγα να δω τι αποτελεσματα θα εχει στα ταλαιπωρημενα βαμμενα μαλλια μου..

    φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως το λαδάκι πρέπει να είναι φοβερό!!! Θα σου πω οτι κ εγω δοκίμασα το σαμπουάν κλπ και κανουν πολύ καλή δουλειά!!!

      Διαγραφή
  2. Σούπερ η ανάρτηση! Έχεις μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τα όσα μας είπαν στη συνάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena