Google+

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Οργάνωση καλλυντικών!


Χθες απέκτησα νέα αντικείμενα που βοήθησαν στη διακόσμηση του δωματίου μου και στην οργάνωση των καλλυντικών μου.

Καταρχάς,από πέρσι που έχουμε μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι και απέκτησα καλύτερο και μεγαλύτερο δωμάτιο ήθελα έναν καθρέφτη γιατί μέχρι τώρα βαφόμουν και ετοιμαζόμουν στο μπάνιο.Έτσι λοιπόν,χθες μετά από μια επίσκεψη του μπαμπά μου στα  ΙΚΕΑ απέκτησα έναν ολόσωμο καθρέφτη μαζί με δυο ραφάκια!
Δεν είναι τέλειος;;Στα κουτάκια από κάτω έχω τσάντες και παπούτσια!
Με 25% έκπτωση!Είχε γύρω στα 30 ευρώ.Τα ραφάκια δεν νομίζω ότι είναι πολύ ακριβά.Θα σας δείξω και μια πιο κοντινή φωτογραφία από τα ραφάκια στα οποία τακτοποίησα αμέσως κάποια από τα πράγματά μου!
Στο πρώτο ραφάκι(το κάτω)έχω τις δυο αγαπημένες μου κολόνιες από το Άρωμα και Χρώμα(miyake και miss dior),μανό και κολόνιες από Avon.Στο πάνω(στα δυο κουτάκια)μανό και κρέμες σώματος!
Τέλος,μου έκανε δώρο και ένα μεγάλο,πάνινο θα το έλεγα, αποθηκευτικό χώρο,στον οποίο αμέσως έβαλα όλα μου τα καλλυντικά και κόστιζε μόνο 5 ευρώ!

Aυτά από μένα Ελπίζω να σας έδωσα κάποιες ιδέες σε όσες ψάχνετε τρόπους οργάνωσης των καλλυντικών!


Πολλά φιλιά,
Ευαγγελία!



6 σχόλια:

  1. Λατρεύω ιδέες οργάνωσης!! :) Με γεια όλα! Η θηκούλα στο τέλος πολύ καλή ε! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ πήρα ολόσωμο καθρέφτη από τα ΙΚΕΑ και πάνινα καλαθάκια αλλά τέτοιο πάνινο που έχεις για τις παλέτες και τα καλλυντικά δεν είδα! Πρέπει να κάνω μια επίσκεψη μου φαίνεται.. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπους ώστε να μην γεμίσει υπερβολικά ο χώρος μας, και εσύ μια χαρά το έκανες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Χαίρομαι που σας άρεσε!όντως πρέπει να βρίσκουμε τρόπους γιατί παίρνουμε,παίρνουμε και στο τέλος δε χωράνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έβαλες τον καθρέφτη στο δωμάτιο-ντουλάπα!!Ζηλεύω! Καλά και αυτό με τα ραφάκια πολύ έξυπνο νομίζω θα το αντιγράψω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δωματιο ντουλαπα!!χαχαχαχ!!να το αντιγραψεις γτ συμφερει παρα πολυ!!Ξαφνικα τα ραφια της ντουλαπας μου εγιναν μεγαλυτερα!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena