Google+

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Great Britain flag nails!

 Σήμερα θα σας δείξω ένα καινούριο manicure που δοκίμασα και άρεσε πολύ γενικά, καθώς και κάποια καινούρια πραγματάκια που μου πήραν δώρο πριν μερικές μέρες!!

Θα ξεκινήσω με τα νύχια! Θα σας δείξω ένα πολύ απλό σχέδιο που θυμίζει πολύ την σημαία της Αγγλίας, που είναι πολύ στη μόδα τελευταία! 





Αυτό είναι!!! Και είναι πολύ απλό! Αρχικά για βάση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποιο μπλε. Εγώ έβαλα αυτό το γαλάζιο, όμως σίγουρα ένα λίγο πιο σκούρο μπλε θα του πήγαινε καλύτερα! Στη συνέχεια έκανα έναν σταυρό με το κόκκινο και 2 διαγώνιες γραμμές. γύρω απ τις κόκκινες γραμμές εφαρμόζουμε το λευκό. Αν δείτε τη σημαία είναι περίπου ίδια! :) 

Και τώρα τα δώρα μου!



Από αριστερά: Essence Colour & Go no.92 better late than ever, Orkide ArtIst no.16 (με λεπτό πινελάκι), Essence Colour & Go no.55 let's get lost, Orkide ArtIst no.14 (με λεπτό πινελάκι επίσης) και Essence Colour & Go no.95 wanna be your sunshine! Τι λόγια να πω για τα Essence? Φοβερά χρώματα και ποιότητα όπως πάντα! Και τα δύο με το λεπτό πινελάκι είναι πολύ καλά και παρόλο που τα χρώματα είναι fluo δεν χρειάζονται πολλά περάσματα!   




Και εδώ σκιές Essence, no.56 hyped up (αριστερά) και no.03 starlight (δεξιά)... Ένα τέλειο μοβ πολύ ωραίο για καλοκαίρι μαζί με ένα καθαρότατο GLITTER. Εγώ τα φόρεσα και μαζί και ήταν απίστευτα!



Κωνσταντίνα Σ.

12 σχόλια:

  1. Ωραιο σχέδιο...!!! Λέω να το δοκιμάσω και γω ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ομορφο θα το δοκιμασω καποια στιγμη αμα θελεις να παρεις ιδεες για σχεδιακια δες εδω που ανεβασαμε...αμα δεις κ το ιστορικο μας εχουμε ανεβασει πιο παλια λιγο κ αλλα :)

    http://sistersbeaute.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειοο είναι, μακάρι να μπορούσα να κάνω τέτοια σχέδια!
    Έχεις tag! :)
    http://stardustbeauty8.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα τα χρώματα έχουν τα μανό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ όμορφο το σχεδιάκι, το εχω κανει κι εγω! :)
    οι σκιες φοβερές, το μωβάκι θα το κοιτάξω οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα που χρησιμοποίησες στα νύχια!!! Επίσης τρελάθηκα με το glitter της essence!!! Απέκτησες καινούριο μέλος!!!

    http://mybeautysteps.blogspot.com/
    Αν θέλεις ρίξε μια ματιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena