Google+

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Online shoping PART I :clothes,shoes,bags etc

Από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουμε στο blog μας μια σειρά από post με αγορές από το Internet γιατί τον θεωρούμε το πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο αγοράς σε αρκετές περιπτώσεις!
Το πρώτο μέρος θα ασχοληθεί με τις πληροφορίες που θα μπορούσε να χρειαστεί ένα νέος χρήστης αλλά και με λεπτομέρειες για online stores που γνωρίζουμε και προτιμάμε!

Τι χρειαζόμαστε ;
  1. Χρειαζόμαστε μια κάρτα Visa (αν και πολλά site δέχονται και άλλα είδη) για τις αγορές μας.Αυτή μπορεί να είναι χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη.
    Προτιμούμε μια προπληρωμένη για την ασφάλεια των χρημάτων μας ,μιας και θα την "φορτώνουμε" με συγκεκριμένο ποσό κάθε φορά που είναι να αγοράσουμε κάτι.
    Εμείς χρησιμοποιούμε Eurobank ,όπου ανοίγεις λογαριασμό και βγάζεις μια κάρτα η οποία έχει πάνω έναν αριθμό μόνο (χωρίς όνομα) αυτή είναι η προπληρωμένη και την "φορτώνεις" είτε από την τράπεζα είτε μέσω ebanking το οποίο στο εξηγεί η τράπεζα.
    Ακόμη χρησιμοποιούμε και Πειραιώς . Και εκεί ανοίγεις λογαριασμό και η προπληρωμένη κάρτα που χρησιμοποιείς είναι εικονική ,υπάρχει δηλαδή μόνο στη σελίδα του ebanking .
  2. Πριν αρχίσουμε να βάζουμε στοιχεία καρτών στον υπολογιστή μας καλό είναι να έχουμε κάνει μια γενική εκκαθάριση ή format για τυχών απειλές που ίσως έχουμε κατεβάσει .
  3. Τώρα είμαστε έτοιμοι για αγορές !Τα στοιχεία που θα μας ζητήσουν : το όνομά μας να το γράφουμε όπως στην ταυτότητα ,τη διεύθυνσή μας όπως είναι γραμμένη στην τράπεζα και να μην ξεχνάμε να τα γράφουμε παντού με την ίδια ορθογραφία και στα "λατινικά"πάντα . Ακόμα ζητάνε αριθμό κάρτας ,ημερομηνία λήξης και κωδικό ασφαλείας τα οποία είναι όλα στην κάρτα.
  4. Κάτι τελευταίο είναι το Paypal .Είναι ουσιαστικά ένας μεσολαβητής ο οποίος κρατώντας μια πολύ μικρή προμήθεια δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας και μας κρατά ασφαλείς από τυχόν "απατεώνες" .
Ας συνεχίσουμε με τα site!

  • asos
    Αγγλικό site, χωρίς έξοδα αποστολής!Είναι λίγο αργό στην αποστολή ,2-3 εβδομάδες περίπου.Έχει πολλά είδη σε όλες τις κατηγορίες με τιμές σχετικά καλές ,ακόμη βγάζει πολύ συχνά προσφορές!
  • topshop
    Αγγλικό site και αυτό στο οποίο έχει λανσάρει πολλά ρούχα η Kate Moss.Τα έξοδα αποστολής είναι 6 λίρες ,αλλά για αγορές πάνω από 100 είναι δωρεάν!Το κακό του είναι το ότι δεν μπορείς να βλέπεις τις τιμές σε ευρώ αλλά σε λίρες και ίσως σε παρασυρθείς και πάθεις σοκ στο τέλος!Γενικά οι τιμές δεν είναι και οι χαμηλότερες αλλά έχει πολύ ωραία ρούχα!


  • forever 21 
    Από τα αγαπημένα!Είναι πολύ φτηνό και έχει τα πάντα!Θυμίζει λίγο Tally Weijl σε φιλοσοφία.Τα έξοδα αποστολής είναι 6 ευρώ!




  • play.com
    Ένα site που έχει πολλά είδη αλλά τα ρούχα είναι που εντυπωσιάζουν!Έχει πάρα πολύ καλές τιμές και δεν έχει έξοδα αποστολής!Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι η κάθε παραγγελία από Ελλάδα δεν μπορεί να είναι πάνω από 30 λίρες...
  • david and goliath
    Ένα τελευταίο ,το βάζω γιατί μου φαίνονται πολύ όμορφα και χαριτωμένα τα ρούχα του!Το γνώρισα από την youtuber MissGlamorazzi που τα φοράει συνεχώς!Είναι σχετικά  τσιμπημένη η τιμή τους και τα έξοδα αποστολής που είναι 12 ευρώ..Αλλά είναι τόσο όμορφα!

Κάποιες από τις δικές μας αγορές!
Peeptoe γόβες Asos/25 euro

peeptoe πλατφόρμες Killah/40 euro

Calvin Klein μαγιό /20 euro

τσάντα killah/22 euro

Φιλιά πολλά Κωνσταντίνα Α.

20 σχόλια:

  1. πάρα πολύ ωραίες οι αγορές σου!!!! με γεια!! είμαι μεγάλη fan του asos και topshop, τα τσεκάρω σε μεγάλη συχνότητα για νέες παραλαβές! το play.com δεν το γνώριζα... πάω να το γνωρίσω τώρα!!! kisses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό το post! Βέβαια η αγορά ρούχων και παπουτσιών μέσω internet είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι αφού δεν τα βλέπει πάνω σου πριν τα πάρεις αλλά νομίζω θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι δυστυχώς ,αλλά στα περισσότερα έχει αλλαγή !

      Διαγραφή
  3. polu wraio post alla thelw na sxoliasw pws to topshop EXEI eksoda apostolis dustuxws! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ αυτό το asos θέλω τόσο πολύ να το τιμήσω αλλά δεν ξέρω το όλο θέμα με την πληρωμή και την κάρτα!! Με γεια σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Na rotiso to Calvin Klein bikini kai ta Killah apo pou ta pires giati einai bargain !! Apo ola ta parapano magazia exo psonisi para apo to play kanonika i hmv i gamestation pou einai pio oikonomika. Apo to asos edw kai 7 xronia psonizo kai mporo na pw sto thema customer service den einai kali , ala exoun kales prosfores , dwrean metaforika kai oti marka theleis (sxedon) kai giauton to logo voleuei :) xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το Asos!Πρέπει να το κοιτάς συνέχεια γιατί κάτι τέτοια φεύγουν αμέσως!

      Διαγραφή
  6. Είμαι fan των asos, topshop, forever21 και του yoox για τσάντες παπούτσια!!! Ειδικά από το forever21 ψωνίζω ρούχα εδώ και 3 χρόνια. Το αγαπώ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το f21 είναι απίστευτο!Έχει τέτοια ποικιλία που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις!

      Διαγραφή
  7. γενικά είμαι κατά των πιστωτικών γι αυτό κ δεν έχω αλλά χρησιμοποιώ paypal κ αγοράζω πολύ συχνά απο το ebay που για μένα είναι πολύ εύχρηστο μπορείς να βρεις προιόντα κ με δωρεάν έξοδα αποστολής και έρχονται σχετικά σύντομα.
    Μαρέσει πολύ το asos επίσης τα άλλα είναι ακριβά για τα γούστα μου αυτό που κοιτάω είναι να βρω καλύτερη τιμή διαφορετικά πηγαίνω κ στα καταστήματα το ψάχνω πολύ πριν κάνω μια αγορά
    τα κομμάτια που πήρες είνα πάρα πολύ ωραία κ σε πολύ καλές τιμές
    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!Και εγώ είμαι κατά των πιστωτικών γι αυτό και χρησιμοποιώ μόνο την prepaid!

      Διαγραφή
  8. Να ρωτήσω κάτι;;Το asos kai to forever21 δέχονται prepaid??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να ρωτησω..εχω e-prepaid visa eurobank αλλα το asos δεν μου τη δεχεται..εχει μηπως κανενας να βοηθησει?και ξερετε μηπως τι να bαλω στο security code?τα 3 τελευταια ψηφια του αριθμου της καρτας μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ την ίδια έχω!Στην πίσω μεριά έχει έναν αριθμό σε ένα ορθογώνιο κουτί ,αυτα τα τελευταία 3 ψηφία θέλει!
      Μπορείς να δεις και εδω : https://secure.bmtmicro.com/resources/info/CVV.html

      Διαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena