Google+

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Online shopping PART II (chapter 1) :perfume,cosmetics, haircare etc

Όλοι ξέρουμε ότι οι κολόνιες και τα καλλυντικά είναι αρκετά ακριβά στην Ελλάδα , αν όμως παραγγείλουμε από το Internet μπορεί να βρούμε πολύ καλές προσφορές!
Να κάποια site στα οποία έχω βρει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές !


Ένα site που έχει τη βάση του στη Σουηδία. Δεν έχει έξοδα αποστολής και σε κάθε παραγγελία παίρνεις μια έκπτωση αφοσίωσης .Δηλαδή, εγώ έχω κάνει γύρω στις 7 παραγγελίες και η έκπτωσή μου τώρα είναι -5% ,από την 10η και μετά θα έχω -7,5% και από 20η και πάνω  θα έχω σταθερά -10%.
Γενικά βγάζει πολύ καλές προσφορές και σίγουρα οι πιο μεγάλες είναι στις γιορτές (Μέρα της Μητέρας,Αγίου Βαλεντίνου κλπ)
Από εξυπηρέτηση είμαι πολύ ευχαριστημένη ,όλα τα πακέτα τα στέλνουν συστημένα μόνο που καμιά φορά μένουν στο τελωνείο για μια εβδομάδα και μετά τα φέρνουν.Κατά τα άλλα δεν είχα ποτέ πρόβλημα!



Αγγλικό site με μεγάλη ποικιλία και φοβερές τιμές,ειδικά στις κολόνιες!Έχει λίγα έξοδα αποστολής (2-10 euro ανάλογα πόσο μεγάλη είναι η παραγγελία) και πολύ καλή εξυπηρέτηση .Είναι λίγο αργό στην αποστολή ,συνήθως θέλει 2 εβδομάδες..
Προϊόντα που εντυπωσιάστηκα με την τιμή τους είναι οι μάσκαρες Lancome (20 euro!!),και τα eyeliner Bobbi Brown τα οποία αν δεν προλάβεις είναι μονίμως out of stock!



Το καλύτερο μέρος για προϊόντα μαλλιών και προσώπου που δεν βρίσκουμε στην Ελλάδα!Έχει το Moroccanoil που έχουμε όλες τρελαθεί ,έχει όλα τα Kerastase ,έχει Kms ,Dermalogica και γενικά τα πάντα! Μεταφορικά δεν έχει ,αλλά οι τιμές του είναι αρκετά τσιμπημένες . 






Παρόμοιο με το προηγούμενο,ίδιες τιμές ,σχεδόν ίδια προϊόντα χωρίς έξοδα αποστολής και αυτό!Έχει πάντα τα πιο καινούρια προιόντα ,ένα που με εντυπωσίασε μια BB cream της L'oreal που δεν υπάρχει εδώ με μόνο 10ευρώ!







Ακόμα ένα παρόμοιο με τα προηγούμενα δύο.Ίσως με λίγο καλύτερες τιμές και με λίγα έξοδα αποστολής (4-14 ευρώ).





Αυτά τα πέντε site είναι από τα πιο ακριβά που υπάρχουν ,στα επόμενα post θα έχω τα πιο φτηνά μέχρι τα υπερβολικά φτηνά!
Φιλιά πολλά ,Κωνσταντίνα


3 σχόλια:

  1. αχ!!! το feelunique είναι το αγαπημένο μου!!!!!! είναι αρκετά έως πολύ γρήγορο, έχει πολύ όμορφο site (έχει και wishlist!!) και έχει και πολύ ωραία πραγματάκια που δεν μπορούμε να βρούμε εδώ! το cheapsmells δεν το γνώριζα, πάω να το δω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελειο ποστ!!!το βρισκω απο τα πιο χρησιμα ποστς που εχω διαβασει ποτε!περιμενω με αγωνια το chapter 2!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena