Google+

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Vodafone&Sephora 1+1 plus Sephora e/s review!

Σε αυτό το post θα σας μιλήσω για μια προσφορά που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό, και μπορεί να μην έχει τύχει να την εκμεταλλευτείτε ακόμα!
Η Vodafone σε συνεργασία με τα Sephora προσφέρουν δύο προϊόντα Sephora ή Priorities στην τιμή του ενός! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το μήνυμα SEPHORA στο 54646. Θα σας σταλθεί ένας κωδικός τον οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε από Δευτέρα έως Τετάρτη σε οποιοδήποτε κατάστημα Sephora για να αγοράσετε δύο προϊόντα και να πληρώσετε την τιμή του ακριβότερου!
Την προσφορά την είχα ακούσει,αλλά την εκμεταλλεύτηκα πριν από κάποιες εβδομάδες, όταν και αγόρασα δύο σκιές (φυσικά!εγώ τι θα έπαιρνα;) από την κλασσική σειρά των Sephora. Μπορείτε να τις δείτε παρακάτω μαζί με swatches:


H τιμή της κάθε μίας ήταν 10,90 ευρώ και αυτό ήταν και το ποσό που πλήρωσα και για τις δύο!
Τις έχω χρησιμοποιήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό και έχω πολύ διαφορετική άποψη για την κάθε μια, όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο!

Stephanie No.38

Είναι μια μπλε-τιρκουάζ σκιά με έντονο glitter την οποία ερωτεύτηκα μόλις την είδα, αλλά δυστυχώς στην εφαρμογή της με απογοήτευσε... Η υφή της είναι σαν συμπιεσμένο glitter και δεν είναι εύκολη στο χειρισμό. Με στεγνό πινελάκι πέφτει σε όλο το πρόσωπο και μετά που προσπάθησα να την αφαιρέσω με fan brush άφησε μικρές μπλε γραμμούλες παντού, τις οποίες δεν μπορούσα να αφαιρέσω όσο και αν έτριβα το σημείο, ή έβαζα concealer ή make-up από πάνω. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν αναμειγνύεται με άλλες σκιές, απλά μουτζουρώνεται και τις καλύπτει. Όταν προσπάθησα να την "αραιώσω" με λευκή σκιά δεν φαινόταν καμία διαφορά!  Γενικά η πρώτη μου επαφή με αυτή τη σκιά ήταν δραματική! Με βρεγμένο πινελάκι το χάος κατά την εφαρμογή της αποφεύχθηκε, αν και πάλι δεν μπορούσα να την αναμείξω με τις άλλες σκιές ούτε να κάνω σβησίματα. Γενικά χρειάζεται πούδρα κάτω από τα μάτια όταν τη βάζετε ή χαρτομάντιλο. Δε θα τη συνιστούσα για περιπτώσεις που βιάζεστε να βαφτείτε (ή που δεν έχετε μισή ώρα διαθέσιμη για διορθώσεις!) αν και το χρώμα είναι πραγματικά τόσο όμορφο!

Lesson of seduction No.89

Είναι το ακριβώς αντίθετο από την προηγούμενη σκιά! Έχει αναδειχθεί σε μια από τις αγαπημένες μου, αν όχι η αγαπημένη μου τώρα που καλοκαίριασε, για πρωινό μακιγιάζ! Έχει ελάχιστο glitter το οποίο δεν είναι καθόλου έντονο ,απλώνεται πολύ όμορφα χωρίς καμία δυσκολία και διαρκεί όλη μέρα! Τη συνδυάζω συνήθως με μωβ eyeliner από τη μέση του ματιού με γωνία στην άκρη, άσπρη σκιά στην εσωτερική γωνία και άσπρο μολύβι. Είναι ιδανική για ελαφρύ μακιγιάζ και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αυτά από εμένα! Προτείνετε μου κάποιο άλλο προϊόν από τα Sephora για την επόμενη εβδομάδα ή πείτε μου την εμπειρία σας από αυτές τις σκιές!
Σας φιλώ!

14 σχόλια:

  1. πολυ ενδιαφερουσα προσφορα και δεν την ηξερα!!!ισχυει για ολα τα προϊοντα sephora????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι δύο σκιές σου πάνε απίστευτα αλλά η ροζ μου αρέσει πιο πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γειά σου.. Τέλειες σκιές.. :)
    http://cosmeticgirls.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να την τιμήσω κι εγώ αυτή την προσφορά απλά δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω! χαχαχα! Η ροζουλί φαίνεται τέλειο χρωματάκι και αφού και από ποιότητα είναι καλύτερα θα τη δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιεφάρουσα αυτή η προσφορά κρίμα που δεν την εχουν διαφημιση εχουν χασει πολλα λεφτα απο τις γυναικες!!

    http://sistersbeaute.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά δεν το έχουν προωθήσει αρκετά! Εδώ η πωλητρια στα Sephora δεν την ήξερε!

      Διαγραφή
  6. και εγω την ακουσα στο ραδιοφωνο αλλα δεν εχω vodaphone.ωραια η ροζ,εντυπωσιακη η τυρκουαζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena