Google+

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Αντηλιακά για τα μαλλιά!

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι τρέχουν να προμηθευτούν αντηλιακά για την παραλία! Μια πολύ βασική κατηγορία αντηλιακών στην οποία αναφερόμαστε σε αυτό το post είναι τα αντηλιακά για τα μαλλιά! Είτε έχετε βαμμένα μαλλιά είτε όχι, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε αντηλιακό μαλλιών στην παραλία, αφού η απουσία του μπορεί να οδηγήσει στην ξηρότητα ή το σπάσιμο των ακρών. 
Παρακάτω σας δείχνουμε κάποια αντηλιακά μαλλιών που έχουμε δοκιμάσει!

  • Sol de Janeiro
"Green mango hair/scalp protector and conditioner"

"Ο απαραίτητος σύμμαχος του καλοκαιριού από την εταιρία Sol de Janeiro! Το προϊόν προστασίας μαλλιών Mangue Verte προστατεύει την τρίχα από την καλοκαιρινή ταλαιπωρία που υπόκειται από το νερό της θάλασσας και/ή της πισίνας και τον ήλιο. Η συγκεκριμένη μη λιπαρή λοσιόν δεν βαραίνει τα μαλλιά, ενώ τα αφήνει ανέμελα, λαμπερά και απαλά. Το διακριτικό του άρωμα αποπνέει μια νότα φρεσκάδας απαραίτητης κατά τις μέρες του καλοκαιριού. (Από το site των sephora) 22 ευρώ ."
Ένα από τα προϊόντα που δεν θα αποχωριστώ αυτό το καλοκαίρι!
Έχω σπαστά, βαμμένα μαλλιά  τα οποία χρειάζονται ενυδάτωση και προστασία ,από τον ήλιο και τη θάλασσα, για να μην φαίνονται ξηρά και αφυδατωμένα .
Ακόμη κάθε καλοκαίρι καίγεται το κεφάλι μου στη χωρίστρα και γύρω από τη γραμμή των μαλλιών .
Έτσι το χρησιμοποιώ κάθε μέρα ,ακόμα και στη ρίζα των μαλλιών μου χωρίς να τα λαδώνει καθόλου !Προσφέρει τέλεια ενυδάτωση και κάνει τα μαλλιά μου να φαίνονται λαμπερά ακόμα και όταν τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά στην παραλία!
Τέλος ,έχει πολύ ελαφριά μυρωδιά μάνγκο,αν και θα ήθελα να είναι λίγο πιο έντονη!

Κωνσταντίνα Α.


  • Carroten Color Lock Suncare Hair Spray
"Προστασία και ενυδάτωση για όλους τους τύπους μαλλιών με μη λιπαρή σύνθεση"

"Με βιταμίνες Α+Ε+Βs και θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση της φυσικής άμυνας της τρίχας και την πρόληψη δημιουργίας ψαλίδας. Με ειδική σύνθεση για την άμεση προστασία των βαμμένων μαλλιών από τις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου, της θάλασσας και του χλωρίου. Με μη λιπαρή, λεπτή υφή για λαμπερά, απαλά και ανάλαφρα μαλλιά."

Το προϊόν αυτό το χρησιμοποίησα όλο το προηγούμενο καλοκαίρι και με άφησε αρκετά ικανοποιημένη!
Επειδή κάνω ντεκαπάζ στα μαλλιά μου και είναι ήδη ταλαιπωρημένα, είχα παρατηρήσει ότι αν στη θάλασσα δεν έβαζα αυτό το αντηλιακό, μετά παρατηρούσα μια πολύ έντονη ξηρότητα. Βάζοντας το πριν να μπω στη θάλασσα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα μαλλιά μου ήταν μαλακά ακόμα και με το αλάτι! Το μόνο αρνητικό του ήταν ότι δεν προστάτεψε πλήρως τις άκρες.
Πρόκειται για ίσως το πιο γνωστό αντηλιακό μαλλιών στην Ελλάδα, αφού βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα που πουλούν αντηλιακά. Η εταιρεία άλλαξε φέτος τη συσκευασία του συγκεκριμένου προϊόντος, και μπορείτε να δείτε τη νέα εδώ. Κοστίζει περίπου 11 ευρώ.


  • Jean Iver Professional Reflection
"Ανάλαφρο έλαιο περιποίησης για όλους τους τύπους μαλλιών με αντηλιακή προστασία"¨

"Το πολύτιμο μείγμα των δυο εξωτικών ελαίων Argan&Macadamia προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη. Βοηθά τη μείωση της ψαλίδας,αναζωογονεί τις άκρες και προστατεύει τα μαλλιά από τη UV ακτινοβολία"

Δεν πρόκειται μόνο για αντηλιακό μαλλιών, αλλά έχει τρεις ακόμα χρήσεις: για απομάκρυνση του styling, για προστασία από τη θερμότητα και τη σταθεροποίηση του φορμαρίσματος. Το χρησιμοποίησα στο πρώτο μου μπάνιο φέτος και με εντυπωσίασε! Επειδή είναι βασικά έλαιο, μαλάκωσε πολύ τις άκρες μου και προστάτεψε πολύ καλά τα μαλλιά μου! Ακόμα και μετά από πολλές ώρες στην παραλία και με λίγες εφαρμογές του, τα μαλλιά μου ξεμπλέχτηκαν πανεύκολα! Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι η μυρωδιά του, η οποία μετά μένει και στα χέρια και δίνει την αίσθηση καθαριότητας!
Μπορείτε να το βρείτε σε Gallery de Beaute και Hondos Center (λυπάμαι αλλά δεν έχω συγκρατήσει την τιμή του)
Συγκριτικά με το Carroten, αυτό κερδίζει σίγουρα!



Παρακάτω σας δείχνω πώς είναι οι υφές τους:


Το Carroten είναι σε μορφή spray και απλά το ψεκάζετε στα μαλλιά και στη συνέχεια τα χτενίζετε. Το Jean Iver έχει αρκετά παχύρρευστη υφή και χρειάζεται να το δουλέψετε λίγο με τα χέρια σας ώστε να απλωθεί καλά σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας.

Μαριάννα

7 σχόλια:

  1. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αντηλιακό μαλλιών αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις!
    xxxx
    Eleonor


    http://eleonority.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρησιμοποιώ αντηλιακό μαλλιών εδώ και χρόνια είτε από εταιρίες κομμωτηρίου, είτε drugstore.
    Φέτος χρησιμοποιώ αυτό του Κορρέ και είναι ικανοποιημένη από τη σύνθεση και την μυρωδιά, υφή κλπ.
    Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν αλλά από τα Jean Iver Προϊόντα είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααχ κ δεν εχω παρει ακοομα για τα μαλλια κ το χρειαζομαι... τελειο ποστ!!!!!!!!! bravo!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ωραιο ποστ!!!! Και πραγματικα πολυ χρησιμο, περιμενα πως και πως review για το Sol de Janeiro και δεν ξερω...η αληθεια ειναι οτι το μυρισα και εγω στα Sephora και απογοητευτηκα. Απο ενα τοσο εξωτικο προιον, με τοσο χαρουμενες συσκευασιες περιμενα εξωτικο, μεθυστικο αρωμα που να σε κανει να χορευεις σαμπααα:-Ρ Δεν ξερω βρε κοριτσια, τα αξιζει??Η να μεινω και φετος με το δαφνελαιο?
    Μετανιωσα μονο που δεν πηρα ενα Carroten απο το bazaar με 4€...

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο το ποστ σου, αλλά εγώ το kerastase μου δεν το αλλάζω με κανένα. Είναι λιγάκη ακριβούτσικο, αλλά κάνει τέεεεεεεεελεια δουλειά. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγα με τη μανούλα μου από τα HC να πάρουμε κάτι δωράκια και έψαξα το "Carroten Color Lock Suncare Hair Spray". Το πήραααα! Θα το δοκιμάσω (παντα σε σύγκριση με το kerastase) και θα σου πω περισσότερα σύντομα... φιλιά!!!

      Διαγραφή
  6. για αντηλιακα προτιμω το online φαρμακειο https://www.qpharmacy.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena