Google+

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ELF mini haul + e-Bay e/s palette!

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη διότι πριν από λίγες μέρες παρέλαβα δυο δέματα που τα περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία! Το ένα ήταν από την E.L.F. και το άλλο από το e-Bay. Ας σας τα δείξω λοιπόν!

Η παραγγελία μου από την ELF
Πριν από λίγες μέρες η ELF λόγω του Euro είχε βγάλει μια απίστευτη προσφορά! Με αγορές των 12 ευρώ έδινε δωρεάν μεταφορικά και μια σκιά δώρο, είτε από τη σειρά Studio είτε από τη Minerals. Εγώ επέλεξα τη Minerals και έτσι με 13 ευρώ συνολικά έξοδα αγόρασα 7 πραγματάκια! Να που το ποδόσφαιρο χρησιμεύει και στις γυναίκες κάπου! Αυτά που πήρα είναι:

1. Πινέλα
Πρόσφατα αντιλήφθηκα ότι μου λείπουν κάποια πολύ βασικά πινέλα από τη συλλογή μου! Έτσι εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και πήρα τρία πινέλα, ένα stippling για foundation, ένα bronzing για contouring και ένα smudging για τη μίξη των σκιών. Η ποιότητα των πινέλων της ELF είναι γνωστή, οπότε πιστεύω ότι θα μείνω πολύ ικανοποιημένη!
Stipple, bronzing and smudge brush
2. Quad σκιών
Είχα δοκιμάσει τις τετραπλές σκιές της εταιρίας στην προηγούμενη αγορά μου (που μπορείτε να τη δείτε εδώ) και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητα και τη διάρκεια. Σε αυτή την παραγγελία λοιπόν πήρα ένα πιο βραδινό σετ σκιών, το Teal Dream και είμαι σίγουρη ότι θα το φορέσω πολύ αυτό το καλοκαίρι!

Eyeshadow quad in Teal Dream
3. Lipstick
Σε ένα πρόσφατο βίντεο της Emily Noel από το Beauty Podcast είδα ότι η ELF διαθέτει ένα πολύ καλό dupe του Angel της ΜΑC (δείτε το βίντεο στο 1:20)! Και επειδή τρελαίνομαι όποτε ακούω για dupes της MAC (εξ ου και η μανία με το Pinkerbell) έπρεπε οπωσδήποτε να το δοκιμάσω! Πήρα λοιπόν το Classy της ELF και δεν με απογοήτευσε! Το χρώμα του είναι τέλειο, είναι απίστευτα ενυδατικό και μυρίζει τέλεια, όπως όλα τα κραγιόν της εταιρίας! Άλλο ένα ροζ κραγιόν στο συρτάρι μου λοιπόν!

ELF Lipstick in Classy
4. Eyelid primer
Χρειαζόμουν ένα primer για τις σκιές μου, μιας και αυτά που έχω μέχρι στιγμής δε με έχουν ικανοποιήσει απόλυτα. Έτσι πήρα το primer της ELF για να το δοκιμάσω! Με μια πρώτη δοκιμή μου φάνηκε αρκετά καλό, αν και γενικά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτό. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει!

ELF Eyelid Primer in Sheer
5. Mineral Eyeshadow
Αυτό ήταν το δωράκι που μου έκαναν με την παραγγελία! Δεν υπήρχε δυνατότητα να διαλέξω την απόχρωση, η επιλογή του χρώματος ήταν τυχαία. Εμένα μου έτυχε η απόχρωση Enchanting που είναι ένα απαλό μπεζ-καφέ το οποίο θα μου χρησιμεύσει σίγουρα για την ουδετεροποίηση των ματιών! Είναι μια πολύ ευκολοφόρετη σκιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να μου ερχόταν η μπλε ή η πράσινη... Ας μην παραπονιέμαι όμως!

ELF Mineral Eyeshadow in Enchanting

Αυτή ήταν η παραγγελία μου από την ELF! Ας σας δείξω τώρα μια παλέτα που αγόρασα από το e-Bay. Είναι από τις κλασσικές ασιατικές που κυκλοφορούν και την αγόρασα για 5 ευρώ! Έχει 24 χρώματα και μπορείτε να την δείτε εδώ.


Μου αρέσει πάρα πολύ η συσκευασία της, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει στις παλέτες των σκιών να βάζουν πάντα αυτό το μικρό πινελάκι! Τα χρώματα είναι πολύ shimmery, έχει μεγάλη ποικιλία σε ροζ και μπλε και θα με βολέψει σίγουρα στα ταξίδια μου που δεν μπορώ να κουβαλάω πολλές σκιές μαζί μου!

Swatches των χρωμάτων ανά σειρά
Αυτά από εμένα! Να περνάτε τέλεια και καλές βουτιές στους τυχερούς που μπορούν να πάνε στη θάλασσα!
Φιλιά πολλά!

10 σχόλια:

  1. το stippling αν το θες για foundation δε θα σε βολέψει, δεν είναι καθόλου dense και δε βολεύει με τίποτα, είναι όμως πολύ καλό για πολύ pigmented blushes.
    Καλοφόρετα όλα, να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To δοκιμασα για να βαζω τη βαση και δε ενοχλησε ιδιαιτερα!Ειναι πολυ μαλακο,αυτο ειναι αληθεια,αλλα κατά τ'αλλα το απλωνε καλά!Θα δω με τον καιρό!
      Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα πραγματάκια! Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μέρες σκέφτομαι να κάνω κάποιες αγορές από E.L.F. και το e-Bay, επειδή έχω δει κάποια πράγματα που τα θέλω αλλά είμαι σε σκέψη για το αν θα το τολμήσω....
    Καλοφόρετα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το τολμήσεις! Από ELF να περιμενεις για προσφορές που βγάζουν συνέχεια,e-Bay είναι πάντα φθηνά!

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου, όλα είναι πολύ ωραία!!! Αν δεν το έχεις δες και το powder από τη studio σειρά.... είναι TOP!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...παράλειψη...το πινέλο εννοώ :)))

      Διαγραφή
    2. Είναι μέσα στα σχέδιά μο για την επόμενη παραγγελία!
      Σε εχαριστώ πολύ! :)

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου!
    Τι κρίμα που δεν πρόλαβα αυτή την προσφορα από την elf!
    xxx
    Eleonor


    http://eleonority.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πω πω ειναι ολα τέλεια!!!!!!!!!!!!!! τωρα θελω κ γω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα είναι τέλεια και οι παλέτες έχουν φοβερά χρώματα με γεια σου.Αν θες http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena