Google+

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Beauty Formulas


Η Beauty Formulas είναι μια οικονομική εταιρία με προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος .Την είχα βρει αρχικά στο Hondos Center από όπου και είχα αγοράσει ένα scrub προσώπου και από τότε έχει γίνει από τις αγαπημένες μου!

Παρακάτω έχω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο!
Μάσκες προσώπου



  •  Cool moist cucumber 3 minute clay mask (5 ευρώ)
    Η αγαπημένη μου μάσκα!Στην υφή μοιάζει με καθαρό άργιλο ,την απλώνω ,περιμένω να στεγνώσει και μετά ξεπλένω.Είναι πολύ ενυδατική και με βοηθάει πολύ σε περιόδους που έχω αρκετά σπυράκια.Ένα ακόμα υπέρ της είναι το ότι δεν έχει parabens και αλλεργιογόνα.




  •  Apricot peel off facial mask (5 ευρώ)
    Αυτή η μάσκα είναι σε μορφή gel ,την εφαρμόζω ,την αφήνω να στεγνώσει και μετά την ξεφλουδίζω!Πραγματικά είναι πάρα πολύ απολεπιστική και αυτή δεν περιέχει parabens και αλλεργιογόνα !




Scrub και gel καθαρισμού


  •  Cool moist cucumber foaming facial cleancer (3,5 ευρώ)
    Από τα αγαπημένα μου καθαριστικά προσώπου ,έχει πάρα πολύ καλή τιμή ,δεν περιέχει parabens ,δεν ξεραίνει την επιδερμίδα και ξεβάφει πολύ αποτελεσματικά! Θα το ξαναγοράσω σίγουρα !



  •  Cucumber and avocado facial scrub (3,5 ευρώ)
    ΄Ενα σχετικά καλό προϊόν.Δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε ,αλλά γενικά δεν χρησιμοποιώ scrub στο πρόσωπο μιας και έχω το face brush από το body shop το οποίο λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά.Τον τελευταίο καιρό το χρησιμοποιώ στο σώμα και έχει καλό αποτέλεσμα.Είναι το μόνο που περιέχει parabens.



Η Beauty Formulas έχει πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων ,μπορείτε να τα δείτε στο επίσημο site και να τα βρείτε στο Hondos Center αλλά και σε άλλα συνοικιακά μαγαζιά!

Κωνσταντίνα Α.

8 σχόλια:

  1. Και σήμερα σκεφτόμουν ο,τι θέλω μια ενυδατική μάσκα! Θα πάρω αυτή που προτείνεις μιας και είναι καλή και οικονομική! Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλή να την πάρεις !Μου θυμίζει πολύ τη μάσκα με άργιλο της apivita !

      Διαγραφή
  2. Σήμερα πήγα στα Hondos Center και πήρα scrub και μάσκα με άργιλο αλλά άλλης εταιρίας. Δεν πρόλαβα το post σου να πάρω αυτά που προτείνεις. Ελπίζω και τα δικά μου να βγουν καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχε τα στο νου σου γενικά!H εταιρία βγάζει πάρα πολλά προϊόντα και έχει και πιο πολλά στο femme fatale απ'οτι στο hondos!

      Διαγραφή
  3. Εδώ και μήνες που τις βλέπω στα Hondos όλο λέω ότι θα πάρω μια Μάσκα αυτής της εταιρίας αλλά ακόμα δεν έχω πάρει! Μου αρέσουν οι συσκευασίες αλλά και ότι δεν περιέχουν parabens και αλλεργιογόνα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ τα !Αν και πολύ φτηνά είναι παραπάνω από ικανοποιητικά!

      Διαγραφή
  4. τελεια κ ψαχνω για μασκες για μετα τις διακοπες κ την πολυωρη εκθεση στον ηλιο ειναι κ πολυ οικονομικες
    ευχαριστουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ax ti kali anakalipsi afta ta proionta!
    K den ta exei parei pote tomati mou. Koita na deisss !
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena