Google+

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Garnier BB Cream vs. Garnier BB Cream για μεικτά/λιπαρά δέρματα

Καλά μαντέψατε! Αυτό το post είναι ακόμα ένα συγκριτικό post για τις δύο BB Cream που κυκλοφόρησε φέτος η εταιρία Garnier! Δοκιμάζω και τις δύο παράλληλα εδώ και αρκετό καιρό και πλέον μπορώ να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη για αυτές! Εάν θέλετε να διαβάσετε το review που είχε γράψει πριν λίγο καιρό  η Κωνσταντίνα Α. για τη νέα BB Cream πατήστε εδώ.


Στις αρχές του έτους είχα κερδίσει την πρώτη BB Cream της Garnier από το διαγωνισμό ενός blog. Δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν έλαβα ποτέ το δώρο μου, και γι'αυτό επικοινώνησα με την Garnier (μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook) η οποία είχε στείλει τις κρέμες στο blog για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Μου απάντησαν άμεσα και με ενημέρωσαν ότι όχι μόνο θα μου έστελναν οι ίδιοι την πρώτη τους BB Cream αλλά θα τη συνόδευαν μαζί με τη νέα τους BB Cream για ματ αποτέλεσμα! Σε λίγες μέρες λοιπόν έλαβα την πολύ όμορφη σακουλίτσα της Garnier με τις δύο κρέμες μέσα!

Garnier BB Cream για μεικτά/λιπαρά δέρματα  - Garnier BB Cream
Αρχική περιγραφή

  • Η πρώτη BB Cream της Garnier υπόσχεται ότι χαρίζει ομοιόμορφη όψη, καλύπτει γραμμές και ατέλειες, ενισχύει την υγιή λάμψη, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και προστασία UVA/UVB SPF 15.
  • Η νέα BB Cream για ματ αποτέλεσμα υπόσχεται ότι χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, μειώνει πόρους και ατέλειες, δίνει ομοιόμορφη λάμψη και όψη, ενυδατώνει και προστατεύει από UV με SPF 20.


Κάλυψη

  • Η πρώτη BB Cream προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Σε μένα που πολύ συχνά εμφανίζω σπυράκια στο πρόσωπό μου δεν τα καλύπτει σχεδόν καθόλου. Δεν λειτουργεί καλά με το anti-cernes πράσινο concealer, αφού δεν καλύπτει πλήρως το χρώμα του και στο τελικό αποτέλεσμα εμφανίζεται διχρωμία.  Επίσης αφήνει μια γυαλάδα στο δέρμα η οποία καλύπτεται όμως με πούδρα.
  • Η νέα BB Cream προσφέρει μέτρια κάλυψη, η οποία μπορεί να βελτιστοποιηθεί με τη χρήση concealer στα προβληματικά σημεία ώστε να δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για πρωινό μακιγιάζ. Το αποτέλεσμά της είναι τελείως ματ, όπως ακριβώς υπόσχεται! Στεγνώνει αμέσως πάνω στο πρόσωπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς πούδρα σεταρίσματος.
Garnier BB Cream για μεικτά/λιπαρά δέρματα  - Garnier BB Cream

Υφή
Και οι δύο BB Creams έχουν υφή παρόμοια με tinted moisturizer, πολύ κρεμώδη δηλαδή. Αυτό δεν επιτρέπει την εφαρμογή τους με πινέλο, όπως έχω συνηθίσει εγώ, όμως για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται, για γρήγορο-πρωινό μακιγιάζ δηλαδή η υφή τους είναι ιδανική.

Garnier BB Cream για μεικτά/λιπαρά δέρματα  - Garnier BB Cream

Διάρκεια
  • Η πρώτη BB Cream σε μένα δεν είχε καθόλου διάρκεια για αυτή την εποχή. Το καλοκαίρι ιδρώνω αρκετά και γι'αυτό χρειάζομαι συνέχεια πούδρα για να σετάρω τη βάση μου. Η κρέμα αυτή δεν επιδέχεται προσθήκη πούδρας, αφού όταν θα ιδρώσω έστω και λίγο "λιώνει" πάνω στο πρόσωπό μου. Μου θυμίζει αντηλιακό με χρώμα σε αυτόν τον τομέα. Αντίθετα, όταν τη φόρεσα βράδυ δεν αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα.
  • Η νέα BB Cream έχει διάρκεια αντάξια ενός κανονικού foundation! Στον τομέα αυτό με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, αφού τη φοράω πρωί και μέχρι το απόγευμα/βράδυ δεν έχει φύγει ούτε έχει παρουσιάσει διχρωμίες. 
Ενυδάτωση
  • Η πρώτη BB Cream είναι ουσιαστικά ενυδατική κρέμα με χρώμα και προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, ειδικά για το καλοκαίρι. Την χρησιμοποιώ πάντα χωρίς άλλη ενυδατική από κάτω, αφού προσφέρει μόνη της αυτό το αποτέλεσμα.
  • Η νέα BB Cream είναι αρκετά ενυδατική, όχι τόσο όμως όσο η πρώτη. Για περισσότερη ενυδάτωση θα μπορούσατε να αναμείξετε τις δύο κρέμες.
Συσκευασία
  • Η πρώτη BB Cream έχει συσκευασία με καπάκι που ανοίγει και είναι πολύ βολική για εφαρμογή της κρέμας απευθείας πάνω στο πρόσωπο.
  • Η συσκευασία της νέας BB Cream είναι το μεγάλο μείον της για μένα... Έχει καπάκι που ξεβιδώνει και είναι πολύ δύσκολο να την ανοίξετε χωρίς να έχει χυθεί κρέμα έξω από τη συσκευασία.
Garnier BB Cream για μεικτά/λιπαρά δέρματα  - Garnier BB Cream

Τιμή
Και οι δύο κρέμες κοστίζουν 9,99 ευρώ, αν και σε πολλά super-markets και καταστήματα όπως τα Hondos Center βάζουν πολύ συχνά εκπτώσεις. Δεν περίμενα τέτοια προϊόντα να κοστολογηθούν τόσο φθηνά, αφού ειδικά η νέα ΒΒ μπορεί να αντικαταστήσει το make-up πλήρως! Η διαφορά τους είναι ότι η παλιά ΒΒ περιέχει 50 ml προϊόντος ενώ η νέα 40 ml, άρα από μία έννοια η νέα είναι πιο ακριβή.

Συνοπτικά, αν έχετε μεικτή/λιπαρή επιδερμίδα σας συστήνω ανεπιφύλακτα τη νέα ΒΒ Cream! Σε μένα αντικατέστησε πλήρως το πρωινό foundation μου, συν ότι με κάνει και νιώθω προστασία στην έκθεση στον ήλιο λόγω του SPF 20!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από τις BB Creams της Garnier? Πώς σας φαίνονται?

22 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post-review! Έχω και τις δυο & τις αγαπώ! Ειδικά η ΝΕΑ ΒΒ που είναι ιδανική για τον τύπο της επιδερμίδας μου την έχω λατρέψει πολύ περισσότερο από την πρώτη! Σαν συσκευασία μου αρέσει η ΝΕΑ, σαν λίγο καλύτερη ενυδάτωση η πρώτη!
    Έχω ήδη γράψει στο blog μου για την ΝΕΑ ΒΒ cream και οι διαφορές τις με την πρώτη!
    http://mariavongirl.blogspot.gr/2012/07/review-bb-cream-garnier.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ στο ότι η συσκευασία της νέας δε βολεύει τόσο, το ιδανικό θα ήταν να είχε αντλία νομίζω αλλά καταλαβαίνω ότι με τόσο χαμηλή τιμή είναι αδύνατο. Κι εμένα με έχει βολέψει πολύ πλέον η καινούρια αλλά όλο το χειμώνα χρησιμοποιούσα την απλή γιατί χρειαζόμουν παραπάνω ενυδάτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λογικό με τόσο λίγα χρήματα να μην μπορούν να βάλουν αντλία,αλλά ελπίζω σε επόμενες κρέμες να βρουν τρόπο να την προσθέσουν,θα βελτιώσει τρομερά το προϊόν!

      Διαγραφή
  3. πολυ καλη αναρτηση κ συγκριση! δυστυχως δεν ειχα την ευκαιρια να την δοκιμασω προς το παρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ ότι η συσκευασία της νέας έιναι μεγάλο μείον. Όπως είπε και η Ναταλία, το ιδανικό -για τέτοια υφή- θα ήταν να είχε αντλία. Κατα τ' άλλα είναι σαφώς καλύτερη από την πρώτη BB. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω δοκιμάσει τη νέα bbcream καθότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την πρώτη-κλασσική version!!! Φοβερό προϊόν και παρόλο που έχω τάση για λιπαρή επιδερμίδα , δεν με λιπαίνει επιπλέον....την αγαπώ,με συνοδεύει καθημερινά!!! Αν δε, την έχετε και μέσα στο ψυγείο -όπως εγώ- νιώθετε μια απίστευτη δροσιά και φρεσκάδα κατά την εφαρμογή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!Θα τη βάλω και εγώ στο ψυγείο!

      Διαγραφή
  6. Η πρώτη δεν με είχε εντυπωσιάσει, κυρίως γιατι δεν διαρκούσε. Η δεύτερη μου ακούγεται ενδιαφέρουσα, ειδικα όσον αφορα στην διάρκεια και την κάλυψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέω να πάρω την νέα ΒΒ γιατί θα ήθελα λίγη κάλυψη παραπάνω! ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ αναλυτικό και χρήσιμο το ποστ! Μόλις βγήκε η πρώτη κρέμα την αγόρασα. Έχοντας όμως μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα (ειδικά στη περιοχή Τ) η ενυδάτωση δεν ήταν αυτή που χρειαζόμουν. Κι ενώ έμεινα ευχαριστημένη ως προς τη κάλυψη (ήθελα απλώς μια κάποια απαλή κάλυψη)η ματ όψη που ήθελα δεν υπήρχε. Εκτός αυτού παρατήρησα κάποια σπυράκια τις μέρες που τη χρησιμοποίησα (υπήρξαν κι άλλα 2 κρούσματα σε κοπέλες που χρησιμοποίησαν τη κρέμα) και με κάνει πολύ επιφυλακτική στο να αγοράσω τη νέα κρέμα παρόλο που την θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα δε μου έχει προκαλέσει σπυράκια η πρώτη,αλλά δεν τη χρησιμοποιώ και πάρα πολύ συχνά... Ματ όψη δεν έχει,ακόμα και με πούδρα πάλι αφήνει μια γυαλάδα στο πρόσωπο. Η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη ομως σε όλους τους τομείς!

      Διαγραφή
  9. Kalhmeraaa sas eimai se dilhmma den 3erw poia bb krema na dialeksw ths garnier thn kainouria h ths maybelline poy molis kykloforhse??mhpws exei prolavei kp na thn dokimasei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Maybelline δεν την εχω δοκιμασει ακομα! Αν την βρω σε καλη τιμη θα την αγορασω! Οι ΒΒ ειναι οτι καλυτερο για τετοια εποχη τελικα!

      Διαγραφή
    2. Της Maybelline δεν την εχω δοκιμασει ακομα! Αν την βρω σε καλη τιμη θα την αγορασω! Οι ΒΒ ειναι οτι καλυτερο για τετοια εποχη τελικα!

      Διαγραφή
  10. Eyxaristw poly gia thn apanthsh...nai h timh einai pali sta 10 eurw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπεροχο αρθρο εχω την πρωτη ΒΒ αλλα επειδη εχω λιπαρο δερμα θελω να δοκιμασω τη δευτερη νομιζω θα την ευχαριστηθω περισσοτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. egw eimai kataenthousiasmeni. exw to xeirotero derma, den xreiazomai polu enidatwsi giati eimai POLY liparh kai gia na kalipsw spirakia, kokkiniles evaza foundation, to opoio meta apo wres (sto sxoleio 7 wres px) eliwne, udrwna, ginomoun apaisia, kai h poudra to idio, an evaza polu poudra aditheta 3erainomoun. me thn bb swthika. Kai oxi pia primers, pinela kai tetoia. Pira thn nea bb cream gia lipara/mikra dermata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena