Google+

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ AVON ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!


Καλημέρα κορίτσια! Μετά από καιρό επιστρέφω ανανεωμένη με καινούρια προϊόντα που ελπίζω να λατρέψετε και 'σεις όπως εγώ! Όλες γνωρίζουμε τα καλλυντικά AVON και συγκεκριμένα εγώ τα προτιμώ όχι μόνο για την ποιότητα τους αλλά και για τις εξαιρετικές τιμές τους, ειδικά σε περίοδο προσφορών.Τα παρακάτω προϊόντα είναι αυτά που χρησιμοποίησα περισσότερο τον Αύγουστο και έμεινα πλήρως ικανοποιημένη!!!


1)Invisible coverage cream-to-powder foundation:ideal flawless. Για το καλοκαίρι είναι κατάλληλη επιλογή γιατί παρέχει την τέλεια κάλυψη! Εγώ χρησιμοποιώ το natural beige το καλοκαίρι λόγω ότι η επιδερμίδα μου είναι πιο σκούρα από τον ήλιο.

2)Eyeshadow duo. Η σειρά ονομάζεται mega impact και οι συγκεκριμένες σκιές blue wattage. Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει πολύ, όμως παρατήρησα ότι είναι πολύ σταθερές και λαμπερές!

3)Τα αγαπημένα μου eye liner της AVON glimmerstick diamonds. Νομίζω πως είναι από τα καλύτερα eye liner που υπάρχουν στην αγορά. Τα αγαπημένα μου είναι το sugar plum και το emerald glow που έχει σμαραγδένια απόχρωση! Είναι τέλεια για βραδυνές εμφανίσεις! Τα αγόρασα μόνο 2,50 ευρώ το ένα από 10,50 γιατί τα είχε σε προσφορά!

4)Για τέλος άφησα την καινούρια μου ανακάλυψη, το άρωμα Incandessence. Μυρίζει τέλεια και μ'αρέσει το γεγονός ότι δεν είναι πολύ έντονο...αφήνει μια γλυκειά αίσθηση! Κοστίζει περίπου 40 ευρώ...τώρα το είχε περίπου στα 25 ευρώ λόγω προσφορών.

Αυτά από 'μένα...Ελπίζω να αρέσουν και σε σας τα αγαπημένα μου προϊόντα...
Πολλά φιλιά...
Μαριλένα

9 σχόλια:

  1. Τα glimmerstick diamonds μου αρέσουν κι εμένα πολύ!Και πολλά από τα αρώματά της τα έχω λατρέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα άρχισε η αδερφή μου να παίρνει αρώματα απο την Αvon και διαπίστωσα ότι είναι πάρα πολύ καλά!

      Διαγραφή
  2. Ωραια ειναι ολα!!το αρωμα το ειχα κ εγω οταν δουλευα στη AVON και ειναι απιστευτο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μολύβια είναι όντως από τα καλύτερα!!! Το συγκεκριμένο άρωμα δεν το ξέρω αλλά αν πέει κανά δειγματάκι στα χέρια θα το μυρίσω όπωσδηποτε. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. auta ta glimmerstick diamonds einai teleia! egw to kafe to pairnw anelhpws!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα μολύβια ματιών της σειράς glimmerstick diamonds αλλά και τα πιο απλά, τα έχω σχεδόν όλα και σε όλες τις αποχρώσεις! Αγαπημένα! Το συγκεκριμένο άρωμα ήταν παλιότερα να το πάρω αλλά πήρα ένα άλλο! Δεν έχει τύχει να το μυρίσω! Αλλά γενικώς λατρέυω όλα τα αρώματα της Avon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και 'γω θέλω τα πιο απλά μολυβια...τώρα τα βρήκα περίπου 5 ευρώ και λεω να πάρω κάνα δυο...όσο για το άρωμα σου προτείνω να το δοκιμάσεις!Στο φυλλάδιο της avon που παρέλαβα σημερα, το έχει στα 15 ευρω...τα περισσότερα αρώματα τα έχει 60% έκπτωση...

      Διαγραφή
  6. polu wraies oi skies:)
    molis anakalipsa to blog sas kai mou aresei poly!
    perna mia bolta kai apo tp blog mou an theleis

    fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena