Google+

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Summer haul:Rimmel,Essence and more!

Hello αγαπητές/οι αναγνώστριες/ες! Το καλοκαίρι τελείωσε πριν λίγες μέρες για μένα αλλά μου άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση χαλάρωσης και όρεξης να επανέλθω στα καθημερινά (και βαρετά) ζητήματα της ζωής μου!
Φέτος στις διακοπές μου ήμουν προετοιμασμένη να ανακαλύψω νέες μάρκες καλλυντικών και να βρω προϊόντα που μου έλειπαν και έτσι κατέληξα να συνδυάσω τις διακοπές με cosmetics searching! Είμαι πολύ ικανοποιημένη για τα πραγματάκια που πήρα και τις τιμές που βρήκα  και θα σας τα δείξω αμέσως!

Α. Hema



Ξετρελάθηκα με αυτή την ανακάλυψη μου! H εταιρία Hema είναι μια πολύ φθηνή ολλανδική εταιρία με τιμές αντίστοιχες της Essence και με τεράστια γκάμα προϊόντων! Από αυτή την εταιρία αγόρασα:
  1. Βronzing Highlighter No.01: Ένα τέλειο highlighter που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ρουζ! Το κέντρο του είναι λευκό με απίστευτη λάμψη και φωτίζει το σημείο του προσώπου στο οποίο θα το τοποθετήσετε! (4 ευρώ)
  2. Κοhl pencil: Δεν θα το έπαιρνα αρχικά γιατί έχω ήδη αρκετά μαύρα μολύβια, αλλά αυτό το δοκίμασα στο χέρι μου και δεν έφευγε όσο και αν το έτριβα! Έτσι πήγα την επόμενη μέρα και το αγόρασα και δεν με απογοήτευσε από τότε! (2 ευρώ)
  3. Lipliner No.21: Ήθελα ένα πορτοκαλί-ροδακινί lipliner και αυτό είναι το ιδανικό χρώμα! (2 ευρώ)
  4. Πινέλο για foundation: Είναι απίστευτα μαλακό, πλένεται και στεγνώνει πανεύκολα και το χρησιμοποιώ συνέχεια! (3 ευρώ)
  5. Πινέλο για πούδρα: Επίσης πολύ μαλακό πινέλο, κρατάει καλή ποσότητα πούδρας και την απλώνει ομοιόμορφα!
Β. Rimmel
Με μεγάλη μου χαρά βρήκα stand της εταιρίας Rimmel! 



Είχα δει τα νέα κραγιόν της εταιρίας από την Kate Moss και ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο καλά! Τα ερωτεύτηκα με το πρώτο swatch! Μυρίζουν τρομερά, έχουν πολύ καλή διάρκεια στα χείλη και είναι πολύ ενυδατικά! Ξεκίνησα με το νο.07 που είναι ένα πολύ απαλό nude-καφετί χρώμα (γιατί αποφάσισα ότι πρέπει να σταματήσω να αγοράζω φούξια κραγιόν,φθινόπωρο έρχεται) και συνέχισα με το νο.13 που είναι το τέλειο κοραλλί-φούξια(δεν κράτησε για πολύ η απόφασή μου!) H τιμή τους ήταν περίπου 9 ευρώ.

Όσον αφορά το μανό θα ακολουθήσει notd στο δεύτερο blog μας Blossoms and Bargains.

C. Essence και GOSH


Σε ένα μικρό super market ανακάλυψα ένα stand της Essence! Δυστυχώς παρά την αρχική μου χαρά, ήταν ακριβώς όπως και εδώ, όλες οι καλές αποχρώσεις έλειπαν και το μοναδικό προϊόν που βρήκα και άξιζε να αγοράσω ήταν το Κajal Pencil No.1 από τη σειρά Ready for Boarding. Έχει πολύ καλή απόδοση,το μπλε είναι αρκετά έντονο ενώ το μπεζ είναι τέλειο για το κάτω εσωτερικό μέρος του ματιού. Η τιμή του ήταν 1,50 ευρώ.
Μια άλλη εταιρία για την οποία είχα ακούσει πολύ καλά λόγια και βρήκα στο ταξίδι μου είναι η GOSΗ. Είναι μια δανέζικη εταιρία με ιδιαίτερα προϊόντα,αλλά δυστυχώς δεν είναι και πολύ φθηνή. Ήθελα όμως οπωσδήποτε να δοκιμάσω κάποιο προϊόν της και γι'αυτό αγόρασα το Long Lasting Lip Marker στο χρώμα Νο.5 Soft Rose. Είναι lipstain με καταπληκτικό χρώμα,άρωμα και διάρκεια και πραγματικά αξίζει τα 11 ευρώ που έδωσα για να το πάρω! Μένει στα χείλη πραγματικά όλη μέρα,ακόμα και αν φάτε και αν τα σκουπίσετε! Δεν έχει έντονο χρώμα και δίνει την αίσθηση ότι τα χείλη έχουν φυσικά ένα τριανταφυλλί χρώμα! Επίσης "κλειδώνει" όποιο κραγιόν και αν φορέσετε από πάνω και το κάνει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην το εφαρμόσετε στα χείλη σας εάν έχετε κάποιο άλλο προϊόν από κάτω,όπως foundation,concealer ή lipliner. Εγώ έκανα το λάθος να το βάλω ενώ είχε μείνει make-up στα χείλη μου και έχει ξεραθεί λίγο η γωνία του,οπότε αναγκάζομαι να το βάζω πλαγιαστά!

D. Oh! Lola by Marc Jacobs


Έχετε ερωτευτεί ποτέ άρωμα με την πρώτη μυρωδιά; Εάν ναι καταλαβαίνετε πώς ένιωσα όταν μύρισα τη νέα κολόνια του Marc Jacobs! Την λάτρεψα αμέσως! Έχει ένα απίστευτα λουλουδάτο,φρουτένιο και δροσερό άρωμα και τουλάχιστον στη δική μου επιδερμίδα έχει μεγάλη διάρκεια! Το άλλο πράγμα που με συγκλόνισε με την συγκεκριμένη κολόνια είναι η συσκευασία της που είναι σαν λουλούδι! Την έχω στολίσει στο γραφείο μου και πραγματικά χαίρομαι να την βλέπω! Την αγόρασα 50 ευρώ (God bless duty-free!)

Αυτά από μένα! Εσείς αγοράσατε τίποτα το καλοκαίρι;
Ελπίζω να περνάτε τέλεια εάν κάνετε ακόμα διακοπές ή όπου και αν βρίσκεστε!

7 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όλα! :) Με γεια σου και καλοφόρετα! Πού μπορούμε να βρούμε όμως τα Hemma και τα Rimmel?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rimmel μπορείς να βρεις τα πάντα σε eBay και amazon! Η Hema είναι ολλανδική εταιρία και δυστυχώς έψαξα αλλα δεν βρήκα να την πουλούν σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα...

      Διαγραφή
    2. Αααα νόμιζα ότι τα βρήκες στην Ελλάδα γι' αυτό μου έκανε εντύπωση! Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! :)

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σε ταξίδι που έκανα στο εξωτερικό! Rimmel μπορείς να βρεις σχεδόν σε ολα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν καλλυντικά!

      Διαγραφή
  3. δεν υπαρχει rimmel στην Ελλάδα? essence ειχα βρει στην Γερμανια πολυ καλα προιοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Essence είναι γερμανική,οπότε φαντάζομαι ότι στη Γερμανία είναι η πηγή!Rimmel δεν έχω βρει στην Ελλάδα,έχεις βρει εσύ κάπου?

      Διαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena