Google+

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Fall haul!

Καλησπέρα σε όλα τα Glam girls!



Επισκέφθηκα το Jumbo,το αγαπημένο πλέον Beauty Town και το Άρωμα και Χρώμα για τις αγαπημένες μου κολόνιες!


Τα δυο ακριανά μανό ήταν μια ευγενική χορηγία της αγαπημένης μου και "συμπλογκίτισσας",Κωνσταντίνας Α.Το πρώτο από αριστερά είναι ένα μαύρο κρακελέ,ενώ το μεσαίο είναι ένα υπέροχο ιριδίζον μοβ της Beauty Line,το νούμερο 536.Το τελευταίο το αγόρασα από το Beauty Town γύρω στο 1-1.5 ευρώ.Είναι της Golden Rose,από την οποία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη(έχω δοκιμάσει άλλο ένα) και είναι ένα μπορντό το νούμερο 225.Στη φωτογραφία φαίνεται σαν κόκκινο,αλλά είναι το φλας.
Επίσης από τα Beauty Town,πήρα το bronzer της essence-λίγο αργά αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ :P-Eίναι η απόχρωση 02 love to be matt.Δεν είμαι πολύ άσπρη γενικά,οπότε είναι η πιο κατάλληλη για τα χρώματά μου.Ακόμη πειραματίζομαι γιατί,για να είμαι ειλικρινής,δεν είχα ξαναδοκιμάσει να φορέσω bronzer.Πιστεύω να τα καταφέρω.Κόστιζε 3 ευρώ περίπου.
Beauty Town και πάλι.Ήθελα να πάρω ένα τριπλό concealer και έτσι αποφάσισα να πάρω αυτό για να το δοκιμάσω.3 ευρώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένη.Το κόκκινο είναι για τους μαύρους κύκλους,το μπλε για τις κοκκινίλες και το τρίτο,για γενική κάλυψη.Το κόκκινο και το μπλε με έχουν βολέψει πάρα πολύ.
Jumbo!Νεσεσέρ για την τσάντα μου.Κόστιζε γύρω στα 1-2 ευρώ.Μου άρεσε το σχέδιό του και ως προς τη χωρητικότητα του είναι αρκετά άνετο.Έχει μεγάλη θήκη και τσεπάκι και κλείνει με φρεμουάρ.
Το αγαπημένο μου από όλα τα προϊόντα!Jumbo και πάλι,γύρω στο 1 ευρώ.Μου άρεσε πάρα πολύ που φαίνεται το πρόσωπο της γυναίκας "σύμβολο" για την ομορφιά.

Tέλος,από το Άρωμα και χρώμα,μου έκαναν δώρο τις δυο αγαπημένες μου κολόνιες Miyake,που φοράω κάθε μέρα εδώ και 5 χρόνια περίπου και Miss Dior.Οι τιμές στα συγκεκριμένα μπουκαλάκια είναι γύρω στα 4.80 το καθένα.

Αυτά προς το παρόν από μένα!


Φιλιά πολλά,
Ευαγγελία!

9 σχόλια:

  1. Tέλεια πραγματάκια! Θα πάω να πάρω τον καθρέφτη!φιλακιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία όλα. Το καθρεφτάκι πόσο μα πόσο τέλειο είναι...;; Να τα χαρείς όλα, με γειά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με γειααα να τα χαρεις! το ειδα το καθρεφτακι στα jumbo ειναι πολυ ωραιο!! τα beauty line μανο τα εχω βολευτει τοοσο πολυ εχουν υπεροχα χρωματα κ ειναι πολυ καλα δεν το περιμενα σε τοσο χαμηλη τιμη
    το καλοκαιρι μονο αυτα χρησιμοποιουσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exw dokimasei to bronzer kai einai polu kalo..8a se volepsei sigoura!!

    xoxo
    http://beautyverse.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που ωραίο haul, μπορείς να μου πεις πόσο είχε το concealer;
    Και που βρίσκεται το άρωμα και χρωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολύ!Το concealer έχει 3 ευρώ και το Άρωμα και Χρώμα βρίσκεται στον Κορυδαλλό Αθηνάς 48 και Ταξιαρχών 94 :)

      Διαγραφή
  6. Είναι πολύ ωραία όλα! Το τριπλό concealer της essence το χρησιμοποιώ κι εγώ και είναι σχετικά καλό! Κάνει δουλίτσα! Το καθρεφτάκι το κοιτούσα τις προάλες (μου άρεσε πολύ η φωτο της Μarilyn Μonroe) αλλά το άφησα για την επόμενη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας!Καλη συνεχεια σε ολες!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena