Google+

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

TAG: Most worn (summer) things!

Υπάρχουν κάποια tag που λατρεύω να τα διαβάζω! Ένα από αυτά είναι για τα 10 πιο φορεμένα αντικείμενα! Μου αρέσει πολύ να βλέπω τις επιλογές άλλων κοριτσιών και έτσι αποφάσισα να σας δείξω και εγώ τα δικά μου πιο φορεμένα πράγματα! Επειδή το καλοκαίρι μόλις πέρασε στο tag αυτό θα αναφέρω κυρίως προϊόντα που χρησιμοποίησα το καλοκαίρι!

1. Μανό
Φέτος με το μόδα των pastel χρωμάτων ερωτεύτηκα το mint χρώμα!Το αγαπημένο μου mint μανό είναι το νο.517 από τη Beauty Line και είναι το μοναδικό μανό που έχω καταναλώσει πολύ! Επειδή όμως γενικά λατρεύω και το κόκκινο-κοραλλί,ειδικά για στα πόδια,σας δείχνω και το νο.156 από τη Lovie το οποίο επίσης χρησιμοποίησα πάρα πολύ!

2.Προϊόν για τα μαλλιά
Το πιο φορεμένο προϊόν για τα μαλλιά είναι η μάσκα αναδόμησης της Bioshev. Περιέχει μετάξι και σιλικόνη και είναι ιδανική για πυκνά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σαν τα δικά μου. Έχει τεράστια ποσότητα και παρά το γεγονός ότι τη χρησιμοποιώ σε κάθε λούσιμο και ως conditioner φαίνεται ότι θα μου κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα! Με βοηθά στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο προϊόν και μυρίζει καταπληκτικά!

3.Τσάντα
Την λατρεία μου με τις τσάντες Axel σας την έχω μοιραστεί μαζί σας εδώ!Όταν λοιπόν φέτος μου ήρθε ένα μήνυμα ότι στο site υπάρχουν προσφορές με έκπτωση έως και 70% έτρεξα!Αγόρασα λοιπόν την ιδανική καλοκαιρινή πρωινή τσάντα σε ένα υπέροχο baby pink χρώμα!Μιας και φοράω πολύ συχνά ροζ ή λευκά ρούχα την κρατάω σχεδόν σε κάθε πρωινή μου έξοδο!Με έχει βολέψει απίστευτα αφού χωράει τα πάντα και με την προσφορά μου κόστισε μόλις 15 ευρώ!

4.Παπούτσια
Αυτό το καλοκαίρι φορούσα κυρίως φλατ παπούτσια και από αυτά το ζευγάρι στο οποίο κατέληγα τις περισσότερες φορές είναι αυτά τα πέδιλα της μάρκας Sabino. Πρόκειται για ελληνική μάρκα και μπορείτε να τη βγείτε σε πολλά συνοικιακά καταστήματα παπουτσιών. Με βόλεψαν πολύ και στο ταξίδι μου μιας και είναι πολύ μαλακά και το χρώμα τους(μπεζ-ροζ-λευκό) συνδυάζεται με πολλά ρούχα!

5.Αξεσουάρ
Όλο το καλοκαίρι είχα μανία με τα λουλούδια στα μαλλιά,και αυτά είναι στην πραγματικότητα τα πιο φορεμένα αξεσουάρ μου(διαβάστε το σχετικό ποστ εδώ)!Όσον αφορά άλλα αξεσουάρ,το καλοκαίρι γενικά δεν μου αρέσει να φοράω πολλά γιατί με ζεσταίνουν!Προτιμώ ένα ρολόι και κοντά σκουλαρικάκια.Το ρολόι που φορούσα τις περισσότερες φορές είναι από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Vogue σε μπλε χρώμα.

6.Ρούχο
Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαλέξω το ρούχο που φορούσα τις περισσότερες φορές,διότι γενικά δεν περιορίζομαι σε ένα στυλ.Φορούσα κοντά και μακριά φορέματα,παντελόνες και τζιν. Σας δείχνω λοιπόν ένα ριγέ φόρεμα από τα Shana,το οποίο είναι ιδανικό για απογευματινές βολτίτσες!To κόψιμό του είναι καταπληκτικό για γυναίκες με περιφέρεια(σαν και μένα) διότι είναι στενό στη μέση και ανοίγει στους γοφούς!Το συνδύαζα με διαφορετικά χρώματα ζώνης (κυρίως κόκκινο) για ένα pop of colour(που λένε και οι YouTubers!)

7.Foundation
Αυτό είναι το πιο εύκολο στο να το επιλέξω!Όλο το καλοκαίρι φορούσα την BB Cream για λιπαρά δέρματα από την Garnier!Mου παρείχε ακριβώς την κάλυψη που χρειαζόμουν,την ένιωθα πολύ ελαφριά στο δέρμα μου και μπορούσα να τελειοποιήσω την κάλυψη της με concealer και πούδρα! Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες review μου για το προϊόν αυτό εδώ.

8.Blush&Bronzer
To αγαπημένο μου ρουζ είναι το νο.32 Ambre D'Or από την Bourjois!Είναι ένα παλαιότερο δώρο από την Κωνσταντίνα Α. και το χρησιμοποιώ συνέχεια!Έχει ένα ροδακινί χρώμα με shimmer και δε χρειάζεται highlighter για να δώσει λάμψη στο πρόσωπο! Το αγαπημένο μου bronzer είναι της Essence to no.2 love to be matt το οποίο χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι για contouring!

9.Mascara
Η Maybelline θεωρώ ότι βγάζει τις καλύτερες μασκάρα!Όποτε μου τελειώνει κάποια αγοράζω την επόμενη της σειράς!Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ τη The Falsies Volume Express Black Waterproof για τις πάνω βλεφαρίδες και τη Define-A-Lash Volume Mascara Very Black για τις κάτω.

10.Σκιά
Το κλασικό μακιγιάζ στα μάτια για το καλοκαίρι ήταν η σκιά νο.89 των Sephora(για περισσότερα δείτε εδώ) στο κινητό βλέφαρο με το μολύβι νο.17 της Seventeen στο κάτω μέρος του ματιού!

Ελπίζω να σας άρεσαν τα πιο φορεμένα πράγματα για το καλοκαίρι μου! Περιμένω να δω και τα δικά σας!
Πολλά φιλιά!

1 σχόλια:

  1. Ωραία αγαπημένα Καλοκαιριού!Το ρολόι είναι τέλειο και σε φοβερή απόχρωση! Η bb cream εντάξει κι εγώ μια απ' τα ίδια! Οι μάσκαρες αυτές οι δυο,εγώ προσωπικά δεν τις συμπαθώ! Στο παρελθόν είχα πάρει την Define-A-Lash αλλά την πράσινη. Απογοήτευση! Έχω πάρει και την The Falsies Volume Express επίσης απογοήτευση! Είναι οι μόνες μάσκαρες από την Maybelline που με απογοήτευσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena