Google+

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Έξυπνες αγορές Οκτωβρίου!!!


Γεια σας κορίτσια μου! Μετά από καιρό φρέσκα νέα άρα και φρέσκα προϊόντα! Έξυπνες αγορές από το διαδίκτυο και όχι μόνο!!!
Ας ξεκινήσω με τα πινέλα της elf Foundation Brush και Bronzing Brush...και τα δύο μαζί τα αγόρασα 3 ευρώ μόνο! Το πινέλο για το make-up είναι απλά τέλειο...απλώνει το make-up καταπληκτικά! Αντίθετα με το πινέλο του rouge δεν έμεινα πλήρως ευχαριστημένη.
Δεύτερη και σημαντική αγορά το lipstick της REVLON creme 622 daring pink...έγινε ένα από τα αγαπημένα μου! Γενικά λατρεύω τα κραγιόν της REVLON...αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο...φούξια με κόκκινο σε ένα! Μου κόστισε μόνο 5 ευρώ!
Τελευταια αγορά (μέχρι τώρα) το καινούριο rouge των BODY SHOP All-in-one 02 Ginger. Είναι τέλειο για εντυπωσιακές βραδυνές εμφανίσεις!
Ελπίζω να σας άρεσαν και σας τα προϊόντα όπως σε 'μένα....
Πολλά φιλιά... 
Μαριλένα







 



5 σχόλια:

  1. Το σκεφτόμουν το πινέλο για το make up αλλα δεν ήμουν σίγουρη,αλλα πλέον...
    (οχι οτι είναι τίποτα ακριβό για να το μετανιώσω, αλλα τέλος πάντων)...

    Με γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με γειααα!! αχ μωρε κ σκεψου οτι αγορασα πινελα κ μου λειπει για ρουζ αρα λες να μην παρω απο elf ε?
    το ρουζ πολυ γλυκο χρωμα οντως καλη επιλογη για βραδι
    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστώ!για rouge προτεινω να μην παρεις απο elf το συγκεκριμένο...υπάρχουν και άλλα που ίσως είναι καλύτερα...αλλά αυτό εμένα δεν με βόλεψε καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια σου!!! Πολυ ομορφα ολα, τα ELF ειναι πολυ καλη επιλογη, θελω πολυ να τα δοκιμασω καποια στιγμη. Και το ρουζακι και το κραγιον πολυ γλυκα χρωματα, πρεπει να σου πηγαινουν πολυ!!

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πινελακια της ELF για το προσωπο της απλης σειρας ειναι λίγο μαπα, εκτος του foundation.Αντιθετως της σειρας studio ειναι πολυ πολυ καλα! Και το Powder brush (πουδρας) και to blush brush (ρουζ) και το complexion brush που χω δοκιμασει με χουν αφησει πολυ ευχαριστιμενη.Τα πινελακια για τις σκιες και απ τις δυο σειρες ειναι εξισου καλα.


    makeupdrivesmecrazy.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena