Google+

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

NYX vs. L.A. Colors Jumbo Eye Pencils

Τα Jumbo Eye Pencils είναι μολύβια για τα μάτια,τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κανονικά μολύβια ματιών (ως eye-liner, στο εσωτερικό του ματιού κλπ) αλλά και ως σκιές λόγω της κρεμώδης υφής τους. Έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα μολύβια από δύο εταιρίες, τη ΝΥΧ και την L.A. Colors και σε αυτό το post θα σας πω την άποψή μου και για τις δύο.


Για τα μολύβια της ΝΥΧ σας είχα μιλήσει πρώτη φορά εδώ. Τα χρώματα που έχω είναι τα Black Bean, Milk και Slate. Είναι βασικά χρώματα τα οποία δεν μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως σκιά, αλλά έχω βρει χρήσεις για αυτά:
  1. No.601 Black Bean: Είναι το κλασσικό μαύρο. Λόγω μεγέθους δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω εύκολα για μαύρο μολύβι χωρίς να μουτζουρωθώ και έτσι το χρησιμοποιώ για να δημιουργήσω έντονο smokey-eye απλώνοντας το στην εξωτερική μεριά του κινητού βλεφάρου και σχηματίζοντας γωνία.
  2. Νο.604 Milk: Είναι πιθανώς το πιο γνωστό προϊόν της εταιρίας γενικά, αφού σε όλα τα βίντεο στο YouTube ή σε posts από blogs όποτε αναφέρεται η εταιρία ΝΥΧ παρουσιάζεται και αυτό το μολύβι! Έχει πολύ έντονο λευκό χρώμα και ενώ στην αρχή προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω στο waterline μου στη συνέχεια κατάλαβα ότι είναι υπερβολικά άσπρο για αυτή τη χρήση! Το χρησιμοποιούσα ως βάση για τις σκιές μου πριν πάρω eye-primer και με είχε αφήσει αρκετά ικανοποιημένη,στην εσωτερική γωνία του ματιού για να ανοίξει το βλέμμα αλλά και ως λάμψη στο κόκκαλο του φρυδιού.
  3. Νο.615 Slate: Για αυτό το μολύβι δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια χρήση. Είναι ένα σκούρο γκρι-μπλε που μάλλον χρησιμοποιείται πιο εύκολα ως σκιά,αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα!
Black Bean, Milk, Slate

Πρόσφατα έκανα μία παραγγελία από Beauty Joint και αγόρασα τα πρώτα μου μολύβια από L.A. Colors. Επειδή είχα ήδη εμπειρία από τα ΝΥΧ πήρα δύο αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται ως σκιές,τα Relaxation και Vacation.
  1. CP 413 Relaxation: Ένα μπρονζέ χρώμα,ιδανικό για φθινόπωρο που συνδυάζεται με όλα τα χρώματα! Μου θυμίζει pink gold αποχρώσεις,τις οποίες και λατρεύω!
  2. CP 418 Vacation: Ένα σκούρο μωβ χρώμα με glitter! Το πήρα σκοπεύοντας να δημιουργήσω αυτό το μακιγιάζ από την Tanya Burr και το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε! 
Relaxation, Vacation
Παρακάτω σας δείχνω δύο μακιγιάζ που έκανα με αυτά τα μολύβια.


Η σύσταση των μολυβιών των δύο εταιριών είναι παρόμοια, όπως επίσης και το αποτέλεσμα που αφήνουν. Διαφέρουν στην τιμή, αφού τα ΝΥΧ κοστίζουν περίπου 3.5$ από το Cherry Culture ενώ τα L.A. Colors κοστίζουν 1.75$ από το Beauty Joint.
Μία συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι να μην χρησιμοποιήσετε primer κάτω από τα μολύβια,διότι είναι ήδη αρκετά κρεμώδη και λειτουργούν από μόνα τους ως βάση!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;

2 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει τα μολύβια της NYX Cosmetics και έμεινα πολύ ικανοποιημένη!!! Το milk είναι το πιο έντονο άσπρο που έχω βρει και τέλειο για την εσωτερική γωνία του ματιού!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα! Σε μένα πάντως τα μολύβια της nyx μαζεύουν χωρίς primer :(
    Φιλιά!
    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena