Google+

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

September favorites!

Αν και το καλοκαίρι δε λέει να μας αφήσει,έχουμε μπει στο δεύτερο μήνα του φθινοπώρου! Ο Οκτώβρης είναι ο αγαπημένος μου μήνας,μιας και έχω τα γενέθλιά μου,και ανυπομονώ να κρυώσει λίγο ο καιρός ώστε να μπούμε πλήρως στο φθινοπωρινό κλίμα! Μέχρι να γίνει αυτό σας παρουσιάζω τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ για το μήνα που μας πέρασε!


1. Garnier BB Cream (η πρώτη και για μικτά/λιπαρά δέρματα) : Δεν φόρεσα κανένα άλλο foundation το μήνα που μας πέρασε! Χρησιμοποιώ την παλιά ΒΒ ως ενυδατική και από πάνω τη νέα ΒΒ για κάλυψη. Παρατήρησα ότι με αυτό τον τρόπο δε χρειάζομαι concealer για κάλυψη,μιας και με λίγη ποσότητα και από τις δύο κρέμες καλύπτονται ακόμα και τα πιο έντονα σπυράκια μου! Αναλυτικό review για τις δύο ΒΒ κρέμες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

2. Max Factor Flawless Perfection Blush in 220 Classic Rose : Το αγαπημένο μου ρουζ που το ξανα-ανακάλυψα! Έχει το τέλειο ροζ-ροδακινί χρώμα που συνδυάζεται με όλα τα μακιγιάζ!



3.  Essence stay all day e/s in 01 Coppy Right : Την σκιά αυτή την φορούσα σχεδόν κάθε φορά που       φαβόμουν! Είναι τέλεια βάση για μπρονζέ σκιές που είναι must για το φθινόπωρο,αλλά και χωρίς άλλη σκιά από πάνω μπορεί να φορεθεί άνετα μόνη της από το πρωί ως το βράδυ!


4. Sleek Storm Palette : Χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω για αυτή την παλέτα; Την χρησιμοποιώ συνέχεια από τότε που την πήρα, είτε για πρωινό είτε για βραδινό μακιγιάζ. Όλες οι σκιές που έχει είναι ιδανικές για φθινόπωρο και χειμώνα και προβλέπεται να τη χρησιμοποιήσω πολύ ακόμα ακόμα! Πλήρες review και swatches για την παλέτα αυτή μπορείτε να δείτε εδώ.

5. Rimmel Kate Lipstick 07 : Το τέλειο nude χρώμα που συνδυάζεται τέλεια με έντονο βάψιμο ματιών.
Maybelline ColorSensetional in 175 Pink punch : Για εμάς που δε θέλουμε να αποχωριστούμε τα φούξια χείλη το χειμώνα,το κραγιόν αυτό είναι ιδανικό για ροζ-μωβ φθινοπωρινό μακιγιάζ.
Shiseido perfect Rouge 514 : Το κραγιόν αυτό ήταν δείγμα σε ένα περιοδικό, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ. Είναι το ιδανικό μπορντό κραγιόν για εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ!

Aπό πάνω προς τα κάτω : Rimmel Kate Lipstick 07, Maybelline ColorSensetional in 175 Pink punch , Shiseido perfect Rouge 514 
6. Το βασικό χρώμα των χειλιών μου όλο τον Σεπτέμβρη ήταν το κόκκινο. Επειδή ήθελα να διαρκεί όλη τη μέρα (ή τουλάχιστον αρκετές ώρες) έκανα αρκετούς συνδυασμούς κραγιόν και μολυβιών μέχρι να καταλήξω στο πιο διαρκές αποτέλεσμα. Αυτό για μένα ήταν:
Διπλό μολύβι χειλιών από τη Marie Claire : Για το μολύβι αυτό είχα γράψει εδώ. Φορούσα τη σκούρα απόχρωση ως περίγραμμα και γέμιζα τα χείλη μου με την πιο ανοιχτή.
W7 Mega matte lips : Από πάνω φορούσα αυτό το κραγιόν σε υγρή μορφή. Ταίριαζε τέλεια με το μολύβι,δεν έτρεχε και στέγνωνε πολύ γρήγορα.
Very me Lip stain in Red : Αφού στέγνωνε το κραγιόν ως τελευταίο βήμα εφάρμοζα αυτό το lipstain. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία δεν έχει ιδιαίτερα κόκκινο χρώμα, όμως βοηθούσε στο να "κλειδώνει" το χρώμα στα χείλη και να μη φεύγει με τίποτα!

Aπό πάνω προς τα κάτω : Διπλό μολύβι χειλιών από τη Marie Claire, W7 Mega matte lips, Very me Lip stain in Red 
Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για το μήνα που σας πέρασε!Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Μην ξεχνάτε να παίρνετε μέρος στο giveaway μας!

13 σχόλια:

  1. Τέλεια όλα τα προϊόντα!! Θέλω την παλέτα της Sleek!!!Grrrrrrrrrrrrrrr!Με βάζεις σε πειρασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα!:D
    Τα κραγιόν Kate της Rimmel κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω,πού θα πάει?Έχει καιρό που τα 'βαλα στο μάτι,οπότε..!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις!Είναι καταπληκτικό και μυρίζει υπέροχα!

      Διαγραφή
  3. To kragion tis Shiseido einai apla theiko!! To eroteutika apo tin proti stigmi :) To lip stain tis oriflame to exo ki ego alla den me exei volepsei, mou stegnonei apisteuta ta xeilh kai me enoxlei...xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το βάλεις μόνο του θέλει σίγουρα κάποιο lip balm από πάνω. Εγώ το βάζω τελευταίο για να φυλακίσει το χρώμα!

      Διαγραφή
  4. Την παλέτα της Sleek τη γλυκοκοιτάζω κι εγώ... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το τρέξιμο της δουλειάς το καλοκαίρι και ασφαλώς τις φθινοπωρινές ιώσεις(!), τώρα κατάφερα να περάσω από 'δω...
    Νομίζω πως ερωτεύθηκα το Νο 6 του post!!!
    Φιλάκια πολλά!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i BB cream einai sigoura kai i diki mou agapimeni!
    teleio post!

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. bb cream (2) forever!!! :)
    αν θελεις γινε μελος στο blog μου:http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την παλέτα της sleek κάτι μου λέει ότι θα είναι μέσα στις επόμενες αγορές μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena