Google+

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αγαπημένες παλέτες !

Έχω καστανά μάτια και το πρόσωπό μου είναι ανοιχτό,οπότε επιλέγω κυρίως γήινα χρώματα,αποχρώσεις του πράσινου και κάποιες μοβ.

Αυτές είναι οι παλέτες που λατρεύω τον τελευταίο καιρό!

Wet'n'wild .Από τη σειρά mega eyes,η πρώτη που είναι η πιο αγαπημένη μου,με καφέ/χρυσές αποχρώσεις και η δεύτερη με πράσινες!Πολύ καλή απόδοση χρώματος,τέλεια υφή και το κυριότερο,δεν χρειάζεται να γεμίζει το πινέλο!



Avon!Τη συγκεκριμένη την έχω αγαπήσει γιατί συνδυάζει χρώματα που ταιριάζουν και τονίζουν απόλυτα τα καστανά μάτια.Λέγεται pink sands,είναι παλιές αποχρώσεις,μέχρι στιγμής δεν την έχω ξαναβρεί!Το μόνο κακό,είναι ότι πρέπει να βρέξω λίγο το πινέλο σου,ώστε να εμφανιστεί το χρώμα πιο έντονο.


MD professionel νο.402 με υπέροχες μοβ αποχρώσεις και πολύ glitter(αυτό είναι ένα μείον γιατί μετά γυαλίζει όλο το πρόσωπο)Μ' αρέσει ο τρόπος που έχουν κατανεμηθεί και δεν χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να φανεί το χρώμα.Το αγαπημένο μου,όπως φαίνεται είναι το πάνω αριστερά και είμαι φειδωλή στη χρήση του πια!



MUA!Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε τύχει να αγοράσω κάποιο προϊόν αυτής της μάρκας και να το δοκιμάσω.Στα γενέθλια μου,η Μαριάννα μου δώρισε αυτές τις δυο υπέροχες παλέτες .Έχω δοκιμάσει μόνο τη μια και για λίγο οπότε δεν θα εκφέρω ακόμη άποψη!Όμως έχουν καταπληκτικά χρώματα και τα λατρεύω!Πάνω είναι η DUSK TIL DAWN   και κάτω η UNDRESSED.

Εσείς έχετε παλέτες που δεν χορταίνετε να χρησιμοποιείτε;

Φιλιά,
Ευαγγελία!

6 σχόλια:

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena