Google+

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αγαπημένα ρουζ για φθινόπωρο-χειμώνα!






Το ρουζ το χειμώνα είναι απαραίτητο "αξεσουάρ" για μένα μιας και είμαι αρκετά λευκή και συνήθως φαίνομαι χλωμή!
 Έχω κοκκινωπά μαλλιά ,γεγονός που με δυσκόλεψε πολύ να βρω τι μου ταιριάζει ,αλλά μετά από πολύ ψάξιμο και αρκετές  δοκιμές ,το χειμώνα τα ρουζ που προτιμώ είναι στις αποχρώσεις ροζ-μοβ-κόκκινο!

  • NYX: 01 Rose petal
    Το "nude" ρουζ της συλλογής μου!Είναι το πιο φυσικό χρώμα που έχω βρει  και το γεγονός ότι είναι κρεμώδες το κάνει να ταιριάζει τέλεια με το δέρμα μου !Το βρίσκω γύρω στα 5 ευρώ online από τα beautyjoint  cherryculture ή για ακόμα φθηνότερα στο  ebay !



  • MAC: Sunday afternoon
    Το πιο ιδιαίτερο ρουζ μου!Είναι από μια περσινή συλλογή της mac και είναι ένα ανοιχτό μοβ!Είναι το πιο κατάλληλο ρουζ για βραδινή εμφάνιση με έντονα μάτια και εφαρμογή ψηλά στα μήλα και στους κροτάφους!

  • Η & Μ :18 Sweet Rose
    Η πρώτη φορά που αγόρασα καλλυντικά από το H & M!Μπορώ να πω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη !Το χρώμα ,το ότι είναι ματ αλλά και η τιμή (4 ευρώ) ήταν ο λόγος που το αγόρασα!Συγκλονίστηκα με την απόδοση αργότερα και θέλω να δοκιμάσω κι άλλα καλλυντικά του!




  • Essence :Rensmee red
    Το πιο υπέροχο κεραμίδι-κόκκινο!Δεν το περίμενα καθόλου πως τέτοιου είδους χρώματα είναι ωραία σε ρουζ!Θυμάμαι τη Λούση η οποία είχε ένα κατακόκκινο και παραξενευόμουν!Τώρα που τα μαλλιά μου είναι κόκκινα μου πάει πιο πολύ από όλα!!Το πήρα 3,5 ευρώ από τη συλλογή Νοεμβρίου Twilignt της essence !



  • Bourjois:Rose d'or 
    To all time clasic ρουζ και νομίζω όχι μόνο για μένα!!Δεν τελέιώνει με τίποτα και είναι ένα πολύ κλασικό ,καθημερινό ανοιχτό ροζ !Συνήθως το παίρνω μαζί μου σε διακοπές γιατί είναι πολύ μικρούλι!


Ποιο είναι το αγαπημένο σας??

9 σχόλια:

  1. Τελικά το κόκκινο ρούζ με κατάλληλο χειρισμό είναι basic item!Ξεχώρισα το τελευταίο της Boirjois για την πανέμορφη συσκευασία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bgike h nea seira ths Essence?
    Teleia! SE Hondos tin vrikes?

    maria apo mariakhouri.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη βρήκα στο Beauty town στον Κορυδαλλό https://www.facebook.com/pages/Beauty-Town/157556630981204?fref=ts
      Λογικά θα την έχουν παραλάβει και στα Hondos!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα αλλά το ρουζάκι Twilignt της νέας σειρά της Essence μου έκανε κάτι παραπάνω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena