Google+

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

TAG: I love Drugstore Makeup!

Αυτό η ανάρτηση είναι ένα tag post σχετικά με προϊόντα μακιγιάζ από εταιρίες drugstore, δηλαδή τις εταιρίες καλλυντικών που είναι πιο οικονομικές και τις βρίσκουμε σε super-market,συνοικιακά μαγαζιά κλπ. Το tag αυτό το είδα από την Emily Noel και αποφάσισα αμέσως να το κάνω! Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:


Στις απαντήσεις μου θα συμπεριλάβω και πολύ οικονομικές εταιρίες που τις βρίσκουμε σε μικρά μαγαζάκια όπως το Beauty Town στον Κορυδαλλό και από το Internet,διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πάρα πολλές drugstore εταιρίες! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

1. Αγαπημένη drugstore εταιρία καλλυντικών
Η πρώτη ερώτηση είναι και η πιο εύκολη για μένα! Maybelline και πάλι Maybelline! Είναι η πιο παλιά εταιρία καλλυντικών που χρησιμοποιώ και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ ένα προϊόν της που να με έχει απογοητεύσει! Η αγαπημένη μου κατηγορία καλλυντικών αυτής της εταιρίας είναι η μάσκαρα,τις λατρεύω πραγματικά!

2. Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα προσώπου, μάγουλων και χειλιών;
Για το πρόσωπο είναι το Foundation Natural Velvet της Seventeen (05)! Έχει τέλεια κάλυψη και καταπληκτική διάρκεια!Το φοράω στις "επίσημες" εξόδους μου και πάντα με αφήνει ικανοποιημένη!
Για τα μάγουλα είναι το Flawless Perfection Blush της MaxFactor (220 Classic Rose)!Είναι το τέλειο ρουζ για όλες τις όλες και όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων με μεγάλη διάρκεια!
Για τα χείλη το αγαπημένο μου προϊόν είναι σίγουρα τα κραγιόν της Lovie (ενδεικτικά το No.19)! Για 2 ευρώ έχουν τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μακρά διάρκεια!



3. Ποιο είναι το λιγότερο αγαπημένο σας προϊόν;
Το λιγότερο αγαπημένο μου προϊόν είναι το Forget it 3 in 1 Concealer της Essence.Ενώ αρχικά μου άρεσε στη συνέχεια παρατήρησα ότι μου ερέθιζε τα σπυράκια που προσπαθούσα να καλύψω και συγκεντρωνόταν στις γραμμούλες γύρω από τα μάτια.



4. Ποια είναι η καλύτερη ευκαιρία για αγορά καλλυντικών;
Σίγουρα θα πω το foundation Stay All Day της Essence (20 soft nude)! Για 3,5 ευρώ είναι ένα πολύ ικανοποιητικό makeup για όλη την ημέρα,με πολύ καλή κάλυψη και μεγάλη διάρκεια ακόμα και το καλοκαίρι που ίδρωνα πολύ! Επίσης η ποσότητα του είναι 30ml και εμένα μου έχει διαρκέσει 3 μήνες με πολύ συχνή χρήση!



5. Ποιο είναι το αγαπημένο σας underdog προϊόν; (Δηλαδή αυτό που σας αρέσει αλλά νιώθετε ότι όλοι το παραβλέπουν)
Αυτή η ερώτηση με δυσκόλεψε,αλλά τελικά θα πω τις τετραπλές σκιές της ELF(Ivy και Teal Dream).Έχουν απίστευτη απόδοση χρώματος,μεγάλη ποικιλία (αρκεί να πετύχετε στοκ) και πολύ καλή διάρκεια! Είναι σκιές που δεν έχω ακούσει/δει πολύ κόσμο να τις χρησιμοποιεί,αλλά για 1,70 ευρώ πιστεύω ότι αξίζει να τις δοκιμάσετε!



6. Δείξτε μας ένα drugstore προϊόν που θεωρείτε ότι είναι ακριβό.
Θα πρέπει να πω τα Color Tattoos της Maybelline. Κοστίζουν 8,5 ευρώ που είναι πολύ λίγα συγκριτικά με αντίστοιχες high-end σκιές, όμως λόγω της κατηγορίας τους δε θα με πείραζε να τα έβρισκα πιο φθηνά!(όπως και όλα τα άλλα πράγματα δηλαδή!)

7. Δείξτε τα καλύτερα drugstore dupe σας.
Έχω αναφέρει σε παλιότερο post τα dupes των lipstick Angel και Pinkerbell της MAc, οπότε εδώ σας δείχνω ένα dupe για το Candy Yum Yum πάλι από τη MAC που είναι το ColorSensetional 175 Pink Punch της Maybelline!



8. Ποιο είναι ένα drugstore προϊόν που θεωρείτε ότι δεν άξιζε τον ντόρο;
Η πρώτη ΒΒ Cream της Garnier! Είχε βουίξει πραγματικά όλος ο κόσμος για το προϊόν αυτό αλλά τελικά όταν το δοκίμασα δεν με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη... H δεύτερη είναι αρκετά βελτιωμένη και ίσως θα άξιζε περισσότερη διαφήμιση από την πρώτη!

Σας κάνω tag όλες για να απαντήσετε αυτές τις ερωτήσεις! Θεωρώ ότι είναι πολύ διασκεδαστικό tag και μας δίνει ιδέες για νέες αγορές! Περιμένω τα posts σας!

16 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post και πολύ ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις σου :)
    Φιλιά!
    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poli endiaferon post kai oreo tag!!! tha to kano xxx

    http://a-touch-of-colour-by-f.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρον tag, απόλαυσα την κάθε σου απάντηση!
    Δεν ξέρω αν θα βρω χρόνο να το κάνω αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον σαςν ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρα πολυ ωραιο ποστ και εγω με τη σειρα μου σκεφτομαι να το κανω ταγκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφέρον tag. Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ... Όσο για το κραγιόν της maybelline, δεν έχω λόγια. Θα το δοκιμάσω σίγουρα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!Μετά έμαθα ότι είναι dupe!

      Διαγραφή
  6. Κι εγώ σκέφτομαι να το κάνω! Ωραίο ποστ! ρίξε μια ματιά και στο δικό μ μπλογκ αν θες
    http://beauty-and-the-cat.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνώ για τη maybelline, είναι καλή εταιρία, δύσκολα σε απογοητεύει!
    ψήνομαι να το κάνω κι εγώ, μου άρεσε, όπως και οι απαντήσεις σου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena