Google+

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Apivita event @ Hytra!


Apivita Online
Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες!
Χθες (3/12/12) ήμασταν προσκεκλημένες στο πρώτο event που διοργανώνει η Apivita για Ελληνίδες bloggers! Έγινε στο εστιατόριο Hytra της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και ήταν από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) event στο οποίο έχουμε παρευρεθεί!
Επειδή τραβήξαμε πολλές φωτογραφίες θα επικεντρωθώ σε αυτές ώστε να πάρετε μια καλύτερη γεύση από το τι είδαμε!


Ο χώρος ήταν καταπληκτικός! Υπήρχαν παντού χριστουγεννιάτικοι στολισμοί και έντονες μυρωδιές κανέλας  πορτοκαλιού και ginger! Μας έφτιαχνε η διάθεση και μόνο που ήμασταν εκεί! Στην είσοδο μας έδωσαν μια ποδιά μαγειρικής (θα τη δείτε παρακάτω) μαζί με αστεράκια με τα ονόματά μας για το δέντρο!


Αφού καθίσαμε και γνωριστήκαμε με όσες bloggers δεν ξέραμε, ξεκίνησε η παρουσίαση!
Ενημερωθήκαμε αρχικά για την ιστορία της εταιρίας.Η κυρία Νίκη και ο κύριος Νίκος Κουτσιανάς άνοιξαν το 1972 ένα φαρμακείο στην Αθήνα στο οποίο εμπορεύονταν προϊόντα με βάση παράγωγα μελισσών(μέλι, βασιλικός πολτός κλπ).
Το φαρμακείο είχε μεγάλη επιτυχία και το 1979 οι ιδιοκτήτες του ίδρυσαν την εταιρεία Apivita με σύμβολό της τη μέλισσα των Μαλίων. Ακόμα και το όνομα της εταιρείας έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και στα λατινικά σημαίνει η ζωή της μέλισσας.
Όλα τα καλλυντικά είναι εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη για την ιδιαίτερη συμβολή των φυτικών προϊόντων στην υγεία του σώματος και του πνεύματος. Η εταιρία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντολογικά θέματα και πέρα από το γεγονός ότι χρησιμοποιεί μόνο ανακυκλώσιμες ή ανακυκλωμένες συσκευασίες, προσφέρει στήριξη σε πολλά projects για τη γη, όπως η αναβίωση του κήπου του Ιπποκράτη.


Αφού τελείωσε η παρουσίαση των βασικών προϊόντων της εταιρίας, ένα μοντέλο μας έδειξε τα σωστά βήματα για μια εμπειρία σπα στο σπίτι, με χρήση ελαίων, μασκών και ορών. Στην εικόνα φαίνονται οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε αν ξυπνήσουμε με πρήξιμο κάτω από τα μάτια.


Το επόμενο μέρος της παρουσίασης ήταν το πιο πρωτότυπο! Ο σεφ της Χύτρας μας παρουσίασε όλα τα υλικά που περιλαμβάνονται στις μάσκες προσώπου της Apivita! Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα τρώγονται! Στην κεντρική εικόνα μπορείτε να δείτε βασιλικό πολτό, σταφύλι, αλόη, βερίκοκο, ελιά και άργυλο (ναι,και αυτός τρώγεται)!


Η έκπληξη ήρθε μετά όπου ξαφνικά το τραπέζι γέμισε ατμούς και πλημμυριστήκαμε από τις μυρωδιές όλων των συστατικών που βρίσκονταν μπροστά μας!


Στη συνέχεια φορέσαμε τις ποδιές μας και πήγαμε στην κουζίνα!


Εκεί ο σεφ του εστιατορίου Χύτρα μας έδειξε πώς να φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικη σαλάτα με κυνόα, ρόδι και δυόσμο αλλά και χριστουγεννιάτικα πιτάκια με κολοκύθα και ξηρούς καρπούς μαζί με κρέμα από γιαούρτι! Θα μπορούσα να ζω μόνο με αυτά τα πιτάκια!


Αφού φάγαμε τα εξαιρετικά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει για εμάς δε θα μπορούσαμε να μη βγάλουμε φωτογραφίες όλες μαζί!


 Υπήρχε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με όλες τις μάσκες και τα Express Beauty επιθέματα!


Η Apivita μας έκανε και ένα χριστουγεννιάτικο δώρο! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες για όλα τα προϊόντα που πήραμε και θα γράψουμε σύντομα review για αυτά!

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία για την πρόσκληση, την εξαιρετική παρουσίαση και τα δωράκια που μας έκανε!

4 σχόλια:

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena