Google+

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Autumn favorites by Konstantina A.



Πέρασε και ο Νοέμβρης και πλέον είμαστε πάρα πολύ κοντά στα Χριστούγεννα!
Σε αυτό το post θα δείξω τα αγαπημένα μου για το φθινόπωρο καλλυντικά ,είδη μακιγιάζ και περιποίησης ,ακόμα και γενικά !

Ας αρχίσω λοιπόν!



  •  The body shop ,Moringa body mist (12 ευρώ)
Το αγόρασα αρχές Σεπτέμβρη ,νομίζω, και από τότε δεν έχω φορέσει πολλές φορές διαφορετικό άρωμα!Έχει μια γλυκιά ,λουλουδένια μυρωδιά που πολλές υποστηρίζουν ότι είναι γιασεμί λόγω της φωτογραφίας αλλά δεν είναι!Είναι το λουλούδι-δέντρο moringa που δεν υπάρχει στην Ελλάδα ,αλλά μόνο σε τροπικά κλίματα ,όπως της Αφρικής.
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν κρατάει πολύ,αλλά(!!) τον Ιανουάριο το Body Shop θα βγάλει όλα τα body mist σε Eau de toilette ,οπότε αναμένω!!
Tbs:moringa body mist

  • Maybelline fit me Concealer 20(8 ευρώ)/Mac studio sculpt NC20(15 ευρώ)
-Το maybelline είναι πολύ καλό για κάλυψη στα σπυράκια /σημάδια!!Το κακό του είναι πως δεν κάνει για τα μάτια(κάνει γραμμές μετά από λίγη ώρα ) και δεν γίνεται ένα με το δέρμα ,αν περάσω τα χέρια μου από εκεί που το έβαλα σίγουρα θα φύγει αρκετό από το προϊόν.

-Το studio sculpt το αγαπώ!Στην αρχή μου φαινόταν ξηρό και πηχτό και δεν το έβαζα κάτω από τα μάτια ,πλέον με μια καλή ενυδατική δεν έχω κανένα πρόβλημα!Είναι εκπληκτικά σταθερό και έχει αρκετά καλή κάλυψη!

maybelline fit me/mac studio sculpt

  • Elf smudge brush /Avon eyeshadow
-Το πινέλο αυτό το είχα παρεξηγήσει και δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου ,πλέον είναι το αγαπημένο μου για ¨smudging¨στο μολύβι ματιών!Κάνει την ίδια δουλεία με τα αντίστοιχα ¨ σφουγγαράκια ¨ ,ίσως και καλύτερη!
-Η σκιά αυτή ήταν από μια παλέτα της Avon η οποία αποφάσισα πως δεν μου άρεσε ,την έσπασα ,πέταξα τις σκιές που δεν ήθελα και κράτησα αυτήν την άσπρη γιατί είναι εκπληκτική! Συνηθίζω να την φοράω στο εσωτερικό του ματιού και στο τόξο του φρυδιού και πιστεύω φωτίζει πολύ το βλέμμα!


elf smudge brush/avon eyeshadow


  • The body shop lipstick No 48 soft peony(10 ευρώ)
Ένα διάλειμμα από τα κόκκινα που φόραγα συνεχώς είναι αυτό εδώ το απαλό ροζ κραγιόν!Είναι αρκετά ενυδατικό , έχει σατινέ υφή και το χρώμα κρατάει αρκετά!

tbs lipstick soft peony

  • Lierac hydra chrono+ serum (2ml sample)
Είχα την τύχη να δοκιμάσω το serum αυτό!Είναι ίσως ότι καλύτερο έχω βάλει στο πρόσωπό μου με δοκιμή μιας εβδομάδας!Δεν θα αναλύσω παραπάνω γιατί το έχω παραγγείλει ήδη και θέλω να κάνω αναλυτικότερο review αργότερα!(42 ευρώ η τιμή του, αλλά σε online φαρμακείο το βρήκα γύρω στα 30 pharmacy295 )


  • Adamo nail polish 84 (4 ευρώ)/Seche vite top coat(7 ευρώ )
Το τελευταίο καιρό κάνω συνέχεια γαλλικό!Χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου seche vite που κάνει πολύ εύκολη τη διαδικασία ένα ωραίο μπεζ που βρήκα στο Hondos Center της μάρκας Adamo και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη!

adamo no84/seche vite

  •  Accessorize Flower Rucksack (37 ευρώ)
Δεν αντέχω να ξεκινάω το ταξίδι κάθε πρωί για τη σχολή και και να κουβαλάω τσάντα  ώμου, είναι τόσο κουραστικό!Επιτέλους όμως βρήκα τσάντα πλάτης που δεν θυμίζει τις σχολικές και είναι πολύ χαριτωμένη !
accessorize flower backpack

  • Barkey's mints /Lipton gold tea
Θα τελειώσω με τις αγαπημένες μου μέντες ,με τις οποίες έχω μια εμμονή και με το αγαπημένο μου τσάι !




Θέλω πολύ να δω και τα δικά σας φθινοπωρινά αγαπημένα! Εξάλλου σε ένα μήνα θα αρχίσουν και οι εκπτώσεις και πρέπει να παίρνουμε ιδέες!


*Το concealer από τη Maybelline ήταν από τα δώρα του event ,το δείγμα από τη Lierac μου το είχε στείλει η εταιρία,όλα τα άλλα είναι αγορασμένα με δικά μου χρήματα.

13 σχόλια:

  1. Και το σκεφτόμουν αυτό το Maybelline fit me Concealer αλλά δεν ήξερα κάποια που να το έχει δοκιμάσει.....θα χαρώ να γίνεις μέλος στο blog μου...ttp://beautytipswithligeri.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την τιμή του είναι πάρα πολύ καλό!Εγώ θα το ξαναπάρω σίγουρα!

      Διαγραφή
  2. Αυτα τα καραμελάκια που
    μπορουμε να τα βρουμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κεντρικά περίπτερα, κυρίως πάνω σε μεγάλους δρόμους.Αν μένεις Αθήνα έχει σίγουρα στο περίπτερο στις γραμμές του τρένου στο Γκάζι!

      Διαγραφή
  3. Για το Mac studio sculpt είχα ακριβώς την ίδια άποψη! Πλέον είναι το αγαπημένο μου!! Πραγματικά διαρκεί όλη μέρα! το κραγιόν σου πηγαίνει απίστευτα!!! φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!Και εγώ πλέον δεν μπορώ να το αλλάξω με κανένα ,σίγουρα θα το αγοράσω ξανά!!

      Διαγραφή
  4. ola polu wraia.....tha rwtisw to idio....me tin μητσάκι.... pou mporoume na broume aute tis mentes?

    kisses...



    passionglitter.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!Σε περίπτερα πάνω σε κεντρικούς δρόμους ,σίγουρα στο Γκάζι ,στο περίπτερο στις γραμμές του τρένου!

      Διαγραφή
  5. Teleia ta fall faves! Perimenw pws k pws ta TBS na vgaloun tin Vanilla ton Genari se arwma, exw tin palia alla nomizw tin katargisane, elpizw auti na einai exisou kali! To kragion sou paei para polu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπημένο τσάι Lipton - Warmning Tea! Μπορώ να πίνω όλη μέρα!
    xo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το moringa είναι σταθερή αξία... το κονσίλερ σχεδόν μου τελείωσε! Το lipton ότι γεύση και αν εχει το αγαπώ!!! :) Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα τα αγαπημένα είναι τέλεια! Αλλά η τσάντα (σε πολλά σχέδια) από τα accessorize την έχω βάλει στο μάτι από το Καλοκαίρι μιας και ψάχνω μια τσάντα για το σχολείο και έχω ώμου αλλά αυτή είναι τόσο όμορφη και ξεχωριστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena