Google+

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Inglot 450 (Cranberry red)!

Πριν λίγο καιρό απέκτησα αυτή την υπέροχη σκιά από την inglot! Ήθελα ένα χρώμα που να μοιάζει με την Cranberry από τη MAC αλλά να μην δώσω 15 ευρώ για ένα χρώμα που δεν θα φορούσα πολύ συχνά! Βρήκα λοιπόν αυτό το υπέροχο χρώμα μόνο με 6 ευρώ και σχεδόν τη διπλάσια ποσότητα!

Το χρώμα είναι κόκκινο-μπορντό- κεραμιδί με λεπτό ροζ - χρυσό shimmer .Είναι πολύ δύσκολο να φανεί στις φωτογραφίες το πόσο όμορφο είναι!

Ταιριάζει απίστευτα σε καστανά και πράσινα μάτια!Μπορώ να την φανταστώ και σε γαλανά ,αλλά υπάρχει ο φόβος να τα δείχνει κουρασμένα .

http://www.reveal.co.uk/miss-mode-fashion-beauty/news/a445092/kristen-stewarts-bizarre-red-smoky-eye-look-at-on-the-road-screening.html
Την έχω χρησιμοποιήσει σε πρωινό μακιγιάζ στο κόκκαλο του ματιού για να δώσω λίγο βάθος στο βλέμμα  αλλά και σε βραδινό vampy look όπως χρησιμοποιούν οι make up artist στην Kristen Stewart συνήθως!
Η δική μου συντηρητική εκδοχή για για απογευματινό μακιγιάζ είναι η παρακάτω! Χρησιμοποίησα τη σκιά της Inglot με το gel eye liner της Bobbi Brown . Το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ αν φανταστείτε πως με τις σκιές δεν τα πάω και πολύ καλά!!
Το συνδύασα με ένα nude κραγιόν ,το Patisserie της Mac στα χείλη γιατί κόκκινα ματιά, κόκκινα μαλλιά και κόκκινα χείλη είναι υπερβολικό!




Πως σας φαίνονται τα κοκκινωπά χρώματα στα μάτια; Θα τα δοκιμάζατε;

11 σχόλια:

  1. καταπληκτικο πραγματικα!!σου πηγαινει πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά όντως σου πάει πολύ. Ειδικά μαζί με το eyeliner είναι ακόμα πιο ωραίο το αποτέλεσμα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαίρη!!Με το eyeliner είναι όντως πολύ καλύτερο,αλλιώς είναι σαν να έκλαιγα!!

      Διαγραφή
  3. Είναι πολύ ωραίο χρώμα! Με μαύρο μολύβι/eyeliner δε δείχνει καθόλου κουρασμένα τα μάτια, το αντίθετο, το βρίσκω πολύ glam :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου πάει απίστευτα πολύ!
    Εβλεπα σε ένα βίντεο στον γιουτούμπι οτι το burgunty πάει στα πράσινα μάτια, και έψαχνα να βρω κάτι αντίστοιχο ! Πήρα την pomegranate color tattoo, αλλα τώρα ζήλεψα και θέλω και αυτήν. Το πιστεύεις οτι δεν έχω πάρει inglot? Γιαυτό λέγε που έχει, και πόσο! Χαχαχα.

    ΥΓ:Το φρύδι αψογο σχέδιο, - σε μισώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη θέλω και εγώ τη pomegranate !!Πρέπει να είναι πολύ όμορφη!
      Inglot έχει στο Metro mall και όλες οι σκιές έχουν 6 ευρώ!!!Καθόλου κακό!
      Ευχαριστώ για το φρύδι!!

      Διαγραφή
    2. Μόνο? Και μέτρο mall? Τρέχωωω !!! Σούπερ! Αν και φοβάμαι οτι θα πάρω πολλές !!!
      Είναι πράγματι πολύ ωραία ! Την φοβόμουν για το πως θα στρώνει, αλλα άδικα! Και κρατάει πράγματι όλη μέρα! Λίγο άβολη με το βαζάκι, αλλα δεν βαριέσαι!Ευχαριστώ!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Τι ομορφο χρώμα! Συμφωνώ ότι ταιριάζει πολυ στα καστανά μάτια, έχω μια παρομοια αποχρωση απο μια παλέτα σκιών μου και είναι όνειρο αυτο το χρώμα! Μου αρέσει παρα πολυ αυτο που έκανες, που το συνδυασες με το eyeliner, πραγματικα κολακευτικό και ιδιαίτερο! μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Denise!!
      Ενώ μοιάζει τρομαχτικό ,έχει φοβερό αποτέλεσμα!!

      Διαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena