Google+

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

MUA -35% Haul and Review!

Σε αυτό το post θα σας δείξω τα καλλυντικά που πήρα πρόσφατα της εταιρίας Make Up Academy, ή αλλιώς MUA! Εάν δεν την γνωρίζετε, πρόκειται για μια αγγλική εταιρία με πολύ φθηνά καλλυντικά που έχουν λίγα μεταφορικά για Ελλάδα (περίπου 5 ευρώ) και βάζουν πολύ συχνά προσφορές ανάλογα με τα likes που έχουν στη σελίδα τους στο Facebook! Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα τους εδώ και να τους κάνετε like εδώ!
Μόλις έβγαλαν προσφορά για -40% και δώρο 5 βερνίκια νυχιών! Οπότε αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποια προϊόντα της εταιρίας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!


Πριν από λίγες εβδομάδες υπήρχε μια αντίστοιχη προσφορά με έκπτωση -35% και δωρεάν μεταφορικά! Με την Κωνσταντίνα είπαμε να την εκμεταλλευθούμε για να ψωνίσουμε μερικά πραγματάκια! Ας σας δείξω όμως τι πήρα εγώ!


Θα ξεκινήσω με το αγαπημένο μου απόκτημα, την παλέτα σκιών Heaven and Earth! Είναι μια παλέτα με 12 γήινες αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακιγιάζ όλων των ωρών και περιστάσεων! Η ποιότητα των σκιών με εντυπωσίασε, είναι πολύ κρεμώδεις και απλώνονται πολύ εύκολα! Λένε ότι περιέχει πολλά dupes των Naked και Naked 2 της Urban Decay, και γενικά τα περισσότερα χρώματά της είναι κοντά στις παλέτες αυτές.


Αυτό είναι και ένα μακιγιάζ που έκανα με την παλέτα αυτή για μια βραδινή μου έξοδο:


Είπα να δοκιμάσω και μια από τις μονές σκιές της εταιρίας, γιατί γενικά σε blogs είχα διαβάσει θετικά reviews... Δεν ξέρω αν έκανα κακή επιλογή, πάντως η σκιά no.24-Pearl ήταν μεγάλη απογοήτευση... Είναι σαν πετρωμένη και έπρεπε να την ξύσω για να βγει χρώμα, και αφού το έκανα αυτό δεν απλωνόταν καλά ούτε στο χέρι, πόσο μάλλον στο μάτι... Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναπάρω μονές σκιές!


Πήρα επίσης ένα μολύβι για τα χείλη στην απόχρωση Pink me Up. Το χρώμα ήταν τελείως διαφορετικό απ' ότι το περίμενα, αλλά η σύστασή του είναι πάρα πολύ καλή! Πολύ μαλακό και βοηθά το κραγιόν να διατηρηθεί για πολλή ώρα! Για καλοκαίρι αυτό το χρώμα θα είναι ότι πρέπει!


Η MUA τελευταία λάνσαρε κάποιες νέες σειρές βερνικιών! Η μία είναι μαγνητικά μανό που δημιουργούν διάφορα σχέδια! Εγώ πήρα το Circle effect σε απόχρωση Kings Road και το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε πραγματικά!


Το επόμενο που δοκίμασα ήταν το Cooper από τη σειρά Nail Quake...Απογοήτευση... Υποτίθεται ότι είναι crackle με glitter, που σαν σκέψη μου άρεσε, αλλά "σπαει" πολύ άσχημα στα νύχια, η σύνθεσή του είναι πολύ νερουλή και γενικά μάλλον πώς θα μείνει στο συρτάρι μου μέχρι να βρω τι άλλο μπορώ να το κάνω...


Πήρα επίσης και ένα Nail Constellations στην απόχρωση Scorpio! Είναι οι μπιλίτσες που προκαλούν το caviar εφέ στα νύχια! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά όταν έρθει η ώρα θα κάνω αναλυτικό post!

Τέλος θα σας δείξω μια παλέτα που είχα πάρει αρκετό καιρό πριν! Είναι η Going for Gold και την είχα πάρει δώρο με μια προηγούμενη παραγγελία μου! Είναι η ιδανική παλέτα για βραδινό-εορταστικό μακιγιάζ! Περιέχει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του χρυσού και του ασημί και μπορείτε να φτιάξετε πολλά looks με αυτή!


Ένα παλιό μακιγιάζ που είχα κάνει με την παλέτα αυτή: χρυσά μάτια με κόκκινα χείλη! Μάλλον αυτό το συνδυασμό θα κάνω και φέτος τις γιορτές!


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιον προϊόν από τη MUA; Σκέφτεστε μήπως να αγοράσετε κάτι με τη νέα προσφορά; Περιμένω τις προτάσεις σας!
Να περνάτε τέλεια!

19 σχόλια:

  1. Δυστυχως ακομα δεν εχω δοκιμασει MUA αλλα μου φαινονται πολυ ωραια! Οι παλετες κυριως αλλα και το μολυβι φαινονται τελεια!!
    Και η μονη σκια εχει πολυ ομορφο χρωμα κριμα που δεν ειναι καλη..
    Με γεια σου!!! :-)

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παλέτες είναι πολύ καλές! Και εγώ απογοητεύτηκα με τη σκιά γιατί πραγματικά μου άρεσε πολύ το χρώμα...

      Διαγραφή
    2. Μήπως πρέπει να την χρησιμοποιήσεις κι αυτήν με βρεγμένο πινέλο,όπως με μία πετρόλ με γκλίτερ από τα Spehora;

      Διαγραφή
  2. Οι παλέτες είναι όλα τα λεφτά! Μάλλον θα πάρω τώρα με την προσφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκανα παραγγελια χτες με το 40 % και το ψιλομετανοιωσα γιατι δεν ειδα οτι δεν εχει δωρεαν μεταφορικα αλλα πηρα λιγα πραγματα. οποτε περιμενω την undressed palette και κατι μανο. για να δουμε.... μακαρι να μην το μετανοιωσω περισσοτερο οταν παρω την παραγγελια στα χερια μου. ειναι λιγο ρισκο αγορες με τοσο χαμηλες τιμες. αλλα σου βγαινουν καλα και αλλα οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στη δική μου παραγγελία έτσι...Η Undressed πιστεύω θα σου αρέσει, την έχει η Κωνσταντίνα και η Βαγγελιώ και τους άρεσε πολύ!

      Διαγραφή
  4. Eχω ακουσει για την εταιρεια αυτη,δεν εχει τυχει να δοκιμασω,παντως το μολυβι χειλιων,φαινεται Ακυρο,ποια κοπελα θα ηθελα να κανει περιγραμμα με τετοιο χρωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με φούξια κραγιόν ταιριάζει πολύ! Απλά δεν μπορεί να φορεθεί χειμώνα! Θα το κρατήσω για την άνοιξη!

      Διαγραφή
  5. Θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποια από τις παλέτες τους, μάλλον την undressed! Το μαγνητικό βερνίκι...τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλοφορετα!! αυτα που με εντυπωσιασαν απο ΜUA ειναι τα ρουζ και οι ματ μονες σκιες. Τα eyeliner τους δν μ αρεσαν, πολυ νερουλα. Εχω κ σχετικο ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα που δεν είναι καλή η μονή σκιά, γιατί το χρώμα της είναι φανταστικό! Με έβαλες όμως σε πειρασμό για την Την Going for Gold!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η λιγότερο διαφημιζόμενη παλέτα,αλλά εμένα μου άρεσε πολύ! Είναι για ειδικές περιστάσεις,αλλά και πάλι είναι ωραία!

      Διαγραφή
  8. Καλοριζικα, φαινονται πολυ ωραια!
    Εγω εχω κανει παραγγελια απο τις 17/11 αλλα ακομα δεν την εχω λαβει!
    Σου ήρθε σαν απλη αλληλογραφια απο το ταχυδρομείο ή με ειδοποιητήριο;
    Για να εχω το νου μου!
    Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία και εγώ την ίδια μέρα έκανα την παραγγελία,και μου ήρθε 20 μέρες μετά...
      Σαν απλό ταχυδρομείο μου ήρθε,μου έστειλαν ειδοποίηση και πήγα στο ταχυδρομείο και πήρα το πακέτο!
      Αν σου λέει στο site ότι είναι completed η παραγγελία αυτό σημαίνει ότι παραδώθηκε στα ελληνικά ταχυδρομεία, οπότε σου προτείνω να πας να ρωτήσεις στο ταχυδρομείο της περιοχής σου!
      Ελπίζω να βρεις άκρη!

      Διαγραφή
  9. περιμενω το review για τα constellations!οσο για το crackle που ειναι νερουλο μηπως να το αφησεις λιγο ανοιχτο να πηξει ελαφρως;με γεια σου ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια πατέντα θα κάνω,γιατί σαν χρώμα και σαν τελείωμα μου αρέσει πολύ!

      Διαγραφή
  10. Έκανα χτες παραγγελία με το -40% και πήρα ουκ ολίγα πραγματάκια! Ανυπομονώ να έρθουν!

    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena