Google+

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Marianne's empties vol.1

Τον τελευταίο καιρό μου τελείωσαν μαζί πολλά καλλυντικά και τα κράτησα ώστε να σας τα δείξω σε αυτό το post! Πρόκειται κυρίως για μάσκαρα μιας και αυτό είναι το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που μου τελειώνει σχετικά συχνά μαζί με τρία άλλα πραγματάκια! Ας τα δούμε λοιπόν:



1. Seventeen Mint Anticerne Concealer no.18 (7 ευρώ)
Πρόκειται για το γνωστό πράσινο concealer που εξουδετερώνει την κοκκινίλα από τα σπυράκια. Το χρησιμοποίησα σχεδόν μέχρι τέλους και στην αρχή με είχε αφήσει κατενθουσιασμένη, μιας και πραγματικά εξαφάνιζε τα σπυράκια! Όμως τις τελευταίες φορές που το χρησιμοποιήσα παρατήρησα ότι μου προκαλούσε επιπλέον ερεθισμό στα σπυράκια μου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είχε αλλοιωθεί ή είχε λήξει.
Θα το ξανααγοράσω; Όχι, γιατί στο πολύ ευαίσθητο πρόσωπό μου προσπαθώ πλέον να μη βάζω τίποτα που να μπορεί να με ερεθίσει παραπάνω.

2. Maybelline The Falsies Volume Mascara in Waterproof Black (10 ευρώ)
Είναι η τρίτη φορά που αγοράζω τη συγκεκριμένη μάσκαρα και σίγουρα θα συνεχίσω να την αγοράζω! Η τιμή της είναι πολύ προσιτή και δίνει πολύ όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες!
Θα την ξανααγοράσω; Σίγουρα!

3. MaxFactor False Lash Effect in Black/Brown
Είχα περάσει μια φάση που ήθελα οι βλεφαρίδες μου να δείχνουν πολύ φυσικές, και γι'αυτό είχα αγοράσει αυτή τη μάσκαρα σε καφέ χρώμα. Με άφησε πολύ ικανοποιημένη,μιας και έκανε ακριβώς αυτό! Οι βλεφαρίδες μου έμοιαζαν πιο μακριές και γεμάτες χωρίς να φαίνεται ότι φοράω μάσκαρα!
Θα την ξανααγοράσω; Όχι, γιατί πλέον θέλω πιο έντονο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες μου.


4. Seventeen Ideal Cover Liquid Concealer in 01 Highlight(7 ευρώ)
Είναι το μοναδικό υγρό highlight που έχω! Όσο το χρησιμοποιούσα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με την εφαρμογή του,επειδή ακριβώς είναι υγρό. Κατέληξα λοιπόν ότι για μένα είναι μόνο τα powder highlighters! Αν σας αρέσουν τα υγρά όμως σας το προτείνω, μιας και το χρώμα του είναι πραγματικά υπέροχο!
Θα το ξανααγοράσω; Όχι,γιατί προτιμώ highlighters σε μορφή πούδρας

5. Avon Glimmerstick Eyeliner in Majestic Plum (4 ευρώ)
Αυτά τα μολύβια τα λατρεύω πραγματικά! Είναι κρεμώδη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο waterline και ως liners! Το συγκεκριμένο χρώμα το φορούσα πάντα όταν έκανα μακιγιάζ σε ροζ τόνους για πιο απαλό αποτέλεσμα!
Θα το ξανααγοράσω; Ναι!

6. Maybelline Define-A-Lash Volume Mascara in Very Black (10 ευρώ)
Δεν μπορώ να πω ότι είναι μάσκαρα όγκου,μιας και στις δικές μου βλεφαρίδες έδινε περισσότερο μήκος. Την χρησιμοποιούσα κυρίως για τις κάτω βλεφαρίδες, μιας και το βουρτσάκι της είναι αρκετά λεπτό για το συγκεκριμένο λόγο.
Θα την ξανααγοράσω; Όχι, γιατί έχω βρει την αγαπημένη μου μάσκαρα(βλέπετε το 2!)

7. Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Mascara in 01 Extreme Black (25 ευρώ)
Τη μάσκαρα αυτή την έχω σε μέγεθος δείγματος από ένα περιοδικό. Τι να πω γι'αυτή...Πραγματικά την ερωτεύτηκα! Έχει τεράστιο βουρτσάκι το οποίο μου αρέσει ιδιαίτερα και προσδίδει και όγκο και μήκος! Με μια στρώση είναι τέλεια για πρωί ενώ με δυο και παραπάνω μεγαλώνει απίστευτα τις βλεφαρίδες, ιδανικά για βραδινό μακιγιάζ! Ένα άλλο θετικό της είναι ότι αφαιρείται πανεύκολα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ,χωρίς να χρειάζεται ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών όπως όλες οι άλλες!Είναι η καλύτερη μάσκαρα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής!
Θα την αγοράσω; Όχι, λόγω τιμής.


Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;
Ποια είναι η γνώμη σας;


6 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει τη μάσκαρα της Maybelline που έχεις στο 6,και μου άρεσε πολύ!Πραγματικά μεγάλωνε πολύ τις βλεφαρίδες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη Maybelline The Falsies Volume Mascarα
    Mου τη κανανε δωρο αλλα δυστηχως δε μου αρεσε,εκανε λιγο βαριες τις βλεφαριδες,ενιωθα την αναγκη να τις ξεκολλησω και...σα να ειχα κομπους επανω τους,εγω θελω να παρω απελπισμενα τη High Length απο clinique!
    Παντως ωραια συλλογη!
    Και σε καφε χρωμα μου αρεσουν πολυ οι μασκαρα!
    Πιο φυσικο αποτελεσμα.
    Μ.Factor&E.Lauder ειναι οντως καλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη Falsies η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω ακούσει μεικτές κριτικές,ή την λατρεύεις ή τη μισείς!Στις δικές μου βλεφαρίδες έκατσε πολύ καλά!
      Θα ξαναπάρω καφέ μάσκαρα για τη μια στις τόσες περιπτώσεις που θα θέλω πολύ διακριτικό αποτέλεσμα!

      Διαγραφή
    2. Πάνω σε αυτό Despoina,στο αλλό άκρο των mascara της Maybelline είναι η One by One,που συνήθως την αγοράζουν όσες δεν είναι ικανοποιημένες με τις Falsies,οπότε σου την προτείνω!Μαριάννα συμφωνώ με τις επιλογές σου!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το post σου εγώ προσωπικά την fulse lash effect MF τη λατρεύω αλλά μου άρεσε πολύ και η Μaybelline Define-A-Lash Volume Mascara
    τώρα που την είδα στο post σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena