Google+

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

New BB Cream by AVON!


Καλησπέρα σας μετά από πολύ καιρό! Καινούριο προϊόν που σίγουρα θα απασχολήσει πολλές από εσάς όπως εμένα! Ξέρω τι μπορεί να σκέφτεστε...ακόμα μία εταιρία που έβγαλε BB Cream...και 'γω το ίδιο σκέφτηκα! Όμως θα ήμουν άδικη αν δεν την δοκίμαζα όπως τις υπόλοιπες και η αλήθεια είναι πως την αγόρασα με κάποιο δισταγμό. Έχω δοκιμάσει από  τις περισσότερες εταιρίες BB Cream και μόνο με μία έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένη,αυτή της Garnier. Ξαφνικά λοιπόν, βγάζει και η AVON, από την οποία χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα ποτέ όμως foundation,όχι γιατί δεν είναι καλά,απλά έχω βρει αυτό που μου ταιριάζει στην Max Factor!





Όταν την χρησιμοποίησα είδα ότι δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες. Μόνο στην όψη ίσως, όμως όχι σε κάτι άλλο.Αρχικά, έχει πολύ απαλή υφή και απλώνεται πάρα πολύ εύκολα. Ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου και ταυτόχρονα του δίνει λάμψη! Αυτό είναι που μου έκανε και περισσότερη εντύπωση,το ότι ενυδάτωσε τόσο καλά το πρόσωπό μου, που ξαφνιάστηκα! 




Από τότε που το χρησιμοποιώ η επιδερμίδα μου είναι πολύ απαλή και λεία! Δεν είναι λιπαρή αλλά κανονικού pH. Η τιμή της είναι στα 20 ευρώ όμως η AVON έχει μόνιμα εκπτώσεις και μπορείτε να τη βρείτε ακόμα και στην τιμή των 13 ευρώ όπως εγώ.Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο να χρησιμοποιούμε για το καλοκαιράκι που έρχεται! Υπάρχει σε αρκετούς χρωματικούς τόνους ανάλογα με το τι ταιριάζει σε κάθε κοπέλα! Εγώ χρησιμοποιώ το SHELL γιατί είμαι ανοιχτόχρωμη. Δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε!



Αυτά από μένα!Ελπίζω να τα πούμε σύντομα με καινούριες προτάσεις!

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για την νέα BB Cream!

Πολλά φιλιά...Μαριλένα


1 σχόλια:

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena