Google+

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Flormar and Wet 'n Wild blushes!



Τελευταία έχω πάθει μια μανία με τα ρουζ!Συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι έχω πολύ λίγα blushers συγκριτικά με τα άλλα καλλυντικά μου,και έτσι είπα να εμπλουτίσω λίγο τη συλλογή μου!
Θα δείτε αυτή μου την εμμονή και σε επόμενα posts μου! Σε αυτό το post όμως θα σας δείξω τα δυο που πήρα πρόσφατα και τα δοκίμασα αρκετές φορές ώστε να μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη!





Περνώντας από το κατάστημα της Flormar στο Μοναστηράκι είπα να δοκιμάσω κάποιο ρουζ τους, μιας και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτά! Διάλεξα την απόχρωση P112!



Είναι ένα πολύ γλυκό ροζ-κοραλλί χρώμα με shimmer!Μπορεί στη συσκευασία το shimmer να φαίνεται πολύ έντονο αλλά με ένα απλό swatch και ακόμα περισσότερο στα μάγουλα κατάλαβα ότι απλά προσέδιδε μια όμορφη γυαλάδα!
Έχει εξαιρετική διάρκεια στο πρόσωπο, είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα μακιγιάζ και πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθώ πολύ, ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο καιρός!
Κόστισε 4,95 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε και στο site της εταιρίας εδώ.

Το δεύτερο ρουζ που αγόρασα το γλυκοκοιτούσα πολύ καιρό! Είναι από τα πιο "διάσημα" ρουζ των beauty blogs και του YouTube και κάθε φορά που το έβλεπα στο stand του Beauty Town ήθελα να το πάρω! Πρόκειται για το Mellow Wine της Wet 'n Wild!



Είναι ένα σκούρο ροζ-ροδακινί με πολύ διακριτικό shimmer! Έχει πολύ καλή διάρκεια, διακριτική μυρωδιά και συνδυάζεται και αυτό με πολλά χρώματα στο μακιγιάζ!Θα το χαρακτήριζα πιο "χειμωνιάτικο" μιας και είναι πιο σκούρο συγκριτικά με αυτό της Flormar.
Κόστισε 7 ευρώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε swatches στο χέρι:

Και στο πρόσωπο:


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα ρουζ;
Γενικά ποιο είναι το αγαπημένο σας; Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις! 

8 σχόλια:

  1. Εγώ έχω το Ρ111 από Flormar και θα είναι μέσα στα αγαπημένα αυτού του μήνα!! Πραγματικά είναι πολύ καλό στο θέμα διάρκειας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εχω και εγω το ιδιο απο flormar και ειναι πολυ καλο και οικονομικο....Οσο για ρουζ εγω εχω παρα πολλα...Αν τυχει να παραγγειλεις απο MUA δοκιμασε κ απο εκει ρουζ ειναι καλα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία χρωματάκια και τα δύο! Το Flormar μου άρεσε περισσότερο, ακόμα δεν έχω δοκιμάσει κάτι από την εταιρία και το έχω στο μυαλό μου.. Το Wet 'n Wild το δοκιμάζω και εγώ αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει αν μου αρέσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα που υπάρχουν τόσο λίγες αποχρώσεις!Θέλω να τις δοκιμάσω όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για MUA το έχω και εγω υπόψη μου!Είχε πάρει η Κωνσταντίνα και της άρεσαν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγω πάγωσα τη χρήση του,θα το αφήσω για χειμώνα πάλι!Γενικά όμως είναι πολύ ευκολοφόρετη απόχρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετοιμαζω και εγώ ποστ με ρουζακια. Τo flormar μου άρεσες περισσότερο. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena