Google+

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Marrakesh Product Review!



Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω τη γνώμη μου για κάποια από τα προϊόντα της εταιρίας Marrakesh που μου διατέθηκαν για δοκιμή! Τα χρησιμοποιώ εδώ και δυο μήνες περίπου και πλέον έχω ολοκληρωμένη άποψη! 

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρίας στο site τους, αλλά και να τους ακολουθήσετε στη σελίδα τους στο Facebook!



Marrakesh Oil Hair Styling Elixir

Οι περισσότερες από εσάς που γνωρίζουν την εταιρία έχουν σίγουρα ακούσει για αυτό το προϊόν! Πρόκειται για ένα λάδι για τα μαλλιά που υπόσχεται ότι προσφέρει λάμψη, θρέψη και προστασία στα μαλλιά, αλλά και ότι βοηθά στο ίσιωμα. 
Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ όταν έκοψα για τελευταία φορά τα μαλλιά μου και μπορώ να πω με σιγουριά ότι όντως τα προστατεύει! Συνήθως μετά από μια εβδομάδα από όταν κουρεύω τις άκρες μου εμφανίζεται και πάλι ψαλίδα,λόγω των θερμών εργαλείων που χρησιμοποιώ. Μετά από δυο μήνες χρήσης του προϊόντος αυτού όμως δεν έχω παρατηρήσει καμία σπασμένη άκρη!
Το χρησιμοποιώ σε νωπά μαλλιά πριν βάλω οποιοδήποτε προϊόν styling (αφρός, κρέμα ισιώματος κλπ) και νιώθω ότι είναι μια πολύ καλή βάση για αυτά,μιας και τα χτενίσματα μου κρατάνε περισσότερο!

Δε λαδώνει τα μαλλιά,ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί στη ρίζα (τουλάχιστον στα δικά μου μαλλιά που είναι από τη φύση τους ξηρά!) Αντιθέτως ενυδατώνει βαθιά και νιώθω μετά τα μαλλιά μου πιο μαλακά!
Για μένα πολύ βασικό πλεονέκτημα είναι και το άρωμά του!Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα λούσω τα μαλλιά μου για να το βάλω και να μυρίσει όλο το μπάνιο! 
Επίσης διαρκεί πάρα πολύ,μιας και χρειάζεται μόνο ένα ή δυο πατήματα της αντλίας για να καλυφθούν όλα τα μαλλιά μου!Συγκεκριμένα στους δύο μήνες που το χρησιμοποιώ έχω καταναλώσει μόνο το 1/5 της ποσότητάς του!
Περιέχει 60ml προϊόντος, κοστίζει 20 ευρώ και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό εδώ.

Earthly Body Hemp Lip Balm

Πρόκειται για ένα lip balm που περιέχει κανναβέλαιο (κάνναβη δηλαδή!) Έγινε από την πρώτη στιγμή το αγαπημένο μου lip balm και έπιανα τον εαυτό μου να το χρησιμοποιεί συνέχεια! Η σύστασή του είναι διαφορετική από τα κλασικά lip balms, είναι πιο "ξηρή" θα έλεγα, προσφέροντας όμως πολύ καλύτερη ενυδάτωση από lip balm που είναι glossy! 


Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι το φορούσα το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί το ένιωθα ακόμα στα χείλη μου! Δεν έχει καμία χρωματική απόδοση και φαίνεται ότι δε φοράτε τίποτα στα χείλη σας,αλλά η γεύση,το άρωμα και η αίσθηση που αφήνει είναι μοναδική!
Εγώ δοκίμασα τη γεύση Skinny Dip που έχει άρωμα βανίλια και ζαχαρωτό!Είναι ένα πολύ γλυκό , διακριτικό άρωμα!
Περιέχει 4,2g προϊόντος, κοστίζει 3,50 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της εταιρίας;

Disclaimer: Τα προϊόντα στάλθηκαν σε εμένα από την εταιρία για δοκιμή. Η άποψη που παρουσιάζεται είναι η προσωπική μου. Το post είναι ενημερωτικό και όχι διαφημιστικό.

1 σχόλια:

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena