Google+

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Real Techniques - The Core Collection

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μου για τα πινέλα της εταιρίας Real Techniques, σε αυτό το post σας γράφω τη γνώμη μου για το δεύτερο σετ που αγόρασα με πινέλα για το πρόσωπο.









Η συσκευασία μοιάζει πολύ με αυτή του σετ πινέλων για τα μάτια όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα:



Έρχεται και αυτό το σετ με μια θήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν stand και σαν θήκη μεταφοράς.


Το σετ αποτελείται από τέσσερα πινέλα για μακιγιάζ προσώπου. Ας τα δούμε αναλυτικά:


Buffing brush: Ενδείκνυται για τοποθέτηση mineral και powder foundation. Εγώ επειδή δε χρησιμοποιώ τέτοιου είδους foundations το δοκίμασα για άπλωμα υγρού foundation και της ΒΒ κρέμας μου. Για το άπλωμα της υγρής βάσης δε με ενθουσίασε, γιατί ένιωθα ότι απορροφούσε πολύ προϊόν και δεν παρείχε καλή καλψη. Αντίθετα το έχω ερωτευτεί για άπλωμα της ΒΒ μου! Ίσως να φταίει ότι έχει πιο υγρή σύσταση από foundation,αλλά την απλώνει άψογα δίνοντας ακριβώς την ίδια κάλυψη που είχα όταν την άπλωνα με τα χέρια!


Contour brush: Προορίζεται για contouring και highlighting. Για contouring δε με έχει βολέψει, μιας είναι αρκετά μικρό και δεν μπορώ να κάνω blending στο bronzer μου. Για highlighting όμως είναι πραγματικά καταπληκτικό,μιας και παίρνει ακριβώς την ποσότητα προϊόντος που χρειάζεται και έχει μεγάλη ακρίβεια για τοποθέτηση στα ζυγωματικά!


Pointed Foundation Brush: Ενδείκνυται για άπλωμα υγρού foundation, όμως λόγω της πολύ μυτερής άκρης του δεν το απλώνει ομοιόμορφα. Το χρησιμοποιώ για σετάρισμα του concealer μου κάτω από τα μάτια και πραγματικά το σχήμα του με έχει βολέψει πολύ για αυτό το σκοπό!


Detailer brush: Το πινέλο αυτό χρησιμοποιείται για κάλυψη ερεθισμών στο πρόσωπο με concealer ή για τοποθέτηση κραγιόν. Το έχω χρησιμοποιήσει και για τις δύο περιπτώσεις και έμεινα πολύ ικανοποιημένη! Είναι πολύ λεπτό και είναι ιδανικό για λεπτομέρειες!

Και αυτό το σετ το αγόρασα από το iHerb. Η τιμή του σετ είναι $17.99 τα οποία ,μαζί με μεταφορικά αλλά με εφαρμοφή ενός κουπονιού για έκπτωση $10 από παραγγελία $40 και άνω, μετατράπηκαν σε 11 ευρώ περίπου.Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε και εσείς κάποια αγορά από το iHerb μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό WFT610 ώστε να έχετε και εσείς αυτή την έκπτωση!

Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη και από τα δυο σετ πινέλων που δοκίμασα! Η μοναδική μου παρατήρηση είναι ότι τα περισσότερα δεν είναι καλά για το σκοπό που προορίζονται αλλά για άλλες χρήσεις! Ίσως θα έπρεπε να ξανασκεφτούν τα ονόματα που τους δίνουν!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

14 σχόλια:

  1. γεια σασ κοριτσια!!!!!!!μόλις ανακάλυψα το blog σας!Πολύ όμορφο!!
    Τα έχω κι εγώ αυτά τα πινέλα και σκοπεύω να πάρω κι άλλα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλωσήρθες στο blog μας!Και εγώ θέλω να δοκιμάσω και κάποια από τα ατομικά,όπως το stippling και το blush brush!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το ποστ και πραγματικά πολύ ωραίες και φωτεινές φωτογραφίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία παρουσίαση!!
    Τα υπεραγαπώ τα πινέλα αυτά και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα από Real Techniques!! Τα θεωρώ καλύτερα από τα MAC και δεδομένης και της διαφοράς στην τιμή είναι με διαφορά μπροστά!

    Συμφωνώ ότι το "όνομά" τους δεν αντιπροσωπεύει και την καλύτερη χρήση τους..δεν ξέρω καν γιατί τα έχουν ονομάσει έτσι :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ Σοφία!Πραγματικά κάτι πρέπει να κάνουν με το marketing τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται πολύ καλό σετ!!! :)
    Δε τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά λέω να πάρω ένα δύο μεμονωμένα πινέλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ενημερωτικό post!! Πόσο υπέροχα πινέλα!! Με γεια σου!! Ζηλεύω!! Δεν έχω εξοικειωθεί ακόμη με τις on line αγορές και έτσι δεν τα έχω!!! Αλλά που θα μου πάει!! Χιχι!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα μεμονωμένα πιστεύω ότι θα είναι τέλεια!Ειδικά τα μεγάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξίζουν πραγματικά!Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kalws sas vrika!!exw ki egw blog...an thes tsekare to!!
    na se rwtisw kati gt den gnwrizw...pws mporw na se akolouthisw me gfc???i telospantwn na grafw me pseudwnumo???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. s'euxaristw polu!!!exw ki egw blog!!exw graftei sto gfc sou me to onoma beauty and the food beast!alla den xerw pws na postarw me to onoma auto :( exw mperdeutei!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα!Για σχόλια χρησιμοποιούμε το DISQUS, όπου μπορείς να μας αφήνεις σχόλια είτε με το Twitter,το Facebook,το Google+ ή το account σου στο DISQUS! Σκεφτόμαστε να το αφαιρέσουμε όμως,οπότε σε λίγο θα μπορείς να μας αφήνεις σχόλια όπως σε όλα τα άλλα blogs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλωσήρθες! Πρέπει απλά να πατήσεις το κουμπί "Γίνεται μέλος αυτού του ιστότοπου" που βρίσκεται πάνω δεξιά στη σελίδα μας και να ακολουθήσεις τις οδηγίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena