Google+

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Real Techniques - Your Eyes/Enhanced Starter Set

Οι περισσότερες από εσάς γνωρίζετε τις Pixiwoo,τις δυο αδερφές που έχουν ένα από τα πιο διάσημα beauty related κανάλια στο YouTube! Η μια από αυτές, η Samantha Chapman, τον προηγούμενο χρόνο λάνσαρε τη δική της σειρά πινέλων μακιγιάζ. Άκουγα πολύ καιρό καλές κριτικές για τα πινέλα αυτά και πριν από λίγο καιρό αποφασίσαμε να τα δοκιμάσουμε με την Κωνσταντίνα!
Σε αυτό το post θα σας δείξω το ένα από τα δυο σετ που πήραμε, το Starter Set για τα μάτια.


Το σετ αποτελείται από πέντε πινέλα μαζί με μια θήκη για μεταφορά. Η συσκευασία είναι ιδιαίτερα προσεγμένη!Διαφανής από μπροστά για να φαίνονται τα πινέλα και στο πίσω μέρος μπορείτε να δείτε τη δημιουργό μαζί με περιγραφή της σκοπιμότητας του κάθε πινέλου.


Η θήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν stand,αν και προσωπικά δε με βολεύει. Για μεταφορά όμως είναι πολύ καλή, μιας και κρατάει τα πινέλα χωριστά.
Ας δούμε τώρα το κάθε πινέλο αναλυτικά:


Base Shadow Brush: Χρησιμοποιείται για τοποθέτηση σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο. Είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μη χρειάζεται δεύτερο πέρασμα αλλά και αρκετά ακριβές. Πλέον είναι το μοναδικό πινέλο που χρησιμοποιώ για άπλωμα σκιάς.


Brow brush: Είναι από τα αγαπημένα μου πινέλα σε αυτό το σετ! Το χρησιμοποιώ μαζί με το MUA Brow Kit και σχηματίζω πολύ εύκολα τα φρύδια μου!


Deluxe crease brush: Αυτο το πινέλο με μπέρδεψε! Κανονικά είναι για τοποθέτηση σκιάς στην κόγχη του ματιού και για σβησίματα, όμως για τα δικά μου μάτια το βρίσκω πολύ μεγάλο για αυτή τη δουλειά! Μετά από λίγο ψάξιμο διάβασα ότι και άλλοι είχαν αυτό το πρόβλημα,αλλά το χρησιμοποίησαν για τοποθέτηση concealer κατω από τα μάτια. Για αυτή τη χρήση είναι ιδανικό,μιας και είναι πολύ πυκνό και δεν απορροφά προϊόν!


Pixel-Point Eyeliner brush: Αυτό είναι το λιγότερο αγαπημένο μου πινέλο. Υποτίθεται ότι είναι για τοποθέτηση eyeliner,όμως αφενός δεν είναι αρκετά λεπτό και αφεταίρου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι τριχούλες του δεν είναι αρκετά πυκνές για να μπορέσουν να το απλώσουν ικανοποιητικά.


Accent brush: Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου πινέλο!Είναι μικροσκοπικό και απίσκευτα λεπτομερές!Το χρησιμοποιώ για να βάλω σκιά πάνω από μολύβι,ώστε να φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα και σκιά στο κάτω μέρος του ματιού.Είναι επίσης πολύ βολικό για την εσωτερική γωνία του ματιού!

Τα αγόρασα από το iHerb. Η τιμή του σετ είναι $17.99 τα οποία ,μαζί με μεταφορικά αλλά με εφαρμοφή ενός κουπονιού για έκπτωση $10 από παραγγελία $40 και άνω, μετατράπηκαν σε 11 ευρώ περίπου.Η τιμή είναι πολύ καλή,δεδομένου ότι παίρνετε πέντε πολύ καλής ποιότητας πινέλα!Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε και εσείς κάποια αγορά από το iHerb μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό WFT610 ώστε να έχετε και εσείς αυτή την έκπτωση!
Σε επόμενο post θα σας δείξω το δεύτερο σετ πινέλων που αγόρασα,την Core Collection!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο πινέλο από τη Real Techniques;Αν ναι,ποιο είναι το αγαπημένο σας;

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πραγματικα!Είμαι ενθουσιασμένη!

      Διαγραφή
    2. Ωραιο review!! Το Deluxe crease brush το χρησιμοποιουν για concealer κ λενε οτι ειναι πολυ καλο, αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελειο και για να απλωνεις σκια κατω απο το φρυδι.

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραιο το ποστ σας!το σετακι ειναι εδω και καιρο στη wishlist μου ειδικα για το deluxe crease brush που το χρησιμοποιουν οι pixiwoo για το αγαπημενο μου studio finish!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρακολουθω συχνα τις pixiwoo στο youtube και θα ηθελα να ακουσω και καποια αλλη αποψη για τα πινελα που χρησιμοποιουν. Πολυ καλο ποστ. Πιστευεις οτι αξιζει η αγορα τους? Υπαρχει πριπτωση να τα βρω στην ελλαδα εστω και στις επαγγελματικες εκθεσεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν υπάρχουν στην Ελλάδα,και δεν έχω ακούσει ότι μπορείς να τα βρεις σε επαγγελματικές εκθέσεις.Ακόμα και να έρχονταν πάντως σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ακριβα απ'ότι στο iHerb!Αξίζουν σίγουρα,τουλάχιστον τα δυο σετ που δοκίμασα και τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

      Διαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena