Google+

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Winter empties!


Αυτό το χειμώνα κατάφερα και τελείωσα αρκετά προϊόντα!Δείτε παρακάτω αυτά που άξιζε να αναφέρω και κατά πόσο θα τα ξαναγόραζα ή όχι!


The Body Shop beautifying oil ,coconut (12 ευρώ)
Το λάδι αυτό είναι για χρήση στο πρόσωπο,στα μαλλιά και στο σώμα.Εγώ το χρησιμοποιούσα στα μαλλιά σαν θεραπεία ενυδάτωσης αλλά δεν είδα τεράστια διαφορά από το ελαιόλαδο.
Μου άρεσε πολύ όμως μετά την αποτρίχωση με κερί !Χρησιμοποιώ κερί αδιάλυτο στο νερό που με παιδεύει στην αφαίρεση ,το λάδι αυτό όμως το διαλύει και αφήνει το δέρμα πάρα πολύ απαλό!
Ίσως το αγοράσω ξανά σε κάποια άλλη μυρωδιά γιατί την καρύδα την βρίσκω λιγωτική και δεν την αντέχω πάντα!

L'oreal ELVIVE extraordinary oil(10 ευρώ)
Το δεύτερο μπουκαλάκι που τελειώνω!Χρειάζεται μια πολύ μικρή ποσότητα για όλα τα μαλλιά και έχω παρατηρήσει πως πολύ δύσκολα τα λαδώνει!Θα το αγόραζα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη!

Atrix intensive hand cream(~2 ευρώ)
Από τις πιο κλασικές κρέμες χεριών!Τη χρησιμοποίησα όλο το χειμώνα,συνήθως μια γενναία ποσότητα τα βράδια, και πρώτη φορά δεν έκαναν πληγές τα χέρια μου από το κρύο!

 Mac lip liner ,Red enriched(~12 ευρώ)
Το χρησιμοποιούσα σαν κραγιόν!Μπορείτε να δείτε swatch εδώ !Είναι ένα πολύ ωραίο σκούρο μπορντό!Δεν νομίζω να το αγόραζα ξανά από τη στιγμή που υπάρχουν πιο οικονομικά μολύβια χειλιών!

YSL mascara volume effet faux cils Shocking(sample)Μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η μάσκαρα.Διαχώριζε αλλά δεν έδινε ιδιαίτερο μήκος ή όγκο.
Mac Patisserie lipstick
Τελείωσα το πρώτο μου κραγιόν Mac, το patisserie!Ένα nude κραγιόν με κομμάτια glitter.
Όταν το τελείωσα κοίταξα πόσο έχει μείνει ακόμα μέσα στο σωληνάριο και ήταν πάρα πολύ! Έχει 2,5cm προϊόντος έξω από το σωληνάριο και 1,5cm στο εσωτερικό του!Το άδειασα λοιπόν σε ένα pan και το κράτησα για back 2 mac!

Mac Studio sculpt concealer
Το concealer αυτό μου άρεσε πολύ!Είχε πολύ καλή κάλυψη και δουλευόταν πολύ καλά με τα χέρια.Η Mac όμως το καταργεί οπότε δεν μπορώ να το ξαναγοράσω.

Mac tendertone lip balm ,Hot n' saucy 
Ένα συνηθισμένο lip balm σε κόκκινο χρώμα χωρίς κάτι ιδιαίτερο .Λόγω της συσκευασίας το χρησιμοποιούσα μόνο μέσα στο σπίτι.Δεν θα το αγόραζα ξανά ,υπάρχουν πολλά περισσότερα lip balms σε καλύτερη τιμή!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

6 σχόλια:

  1. Είναι όντως πολύ ωραίο το συγκεκριμένο κραγιόν της Mac!!
    Το λαδάκι του body shop δε το έχω δοκιμάσει, αξίζει τελικά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ωραίο!Αλλά ίσως λίγο πιο καλοκαιρινό!
      Το λαδάκι δεν μπορώ να πω πως θα μου λείψει τώρα που τελείωσε ,ουσιαστικά μόνο στην αποτρίχωση το χρησιμοποιούσα..Για τα μαλλιά υπάρχουν πάρα πολλά φτηνότερα λάδια και για το σώμα προτιμώ κρέμες ή body butters!Οπότε δεν θα έλεγα να τρέξεις να το πάρεις!

      Διαγραφή
  2. αυτό το λαδάκι της l'oreal είναι τόσο φανταστικόοο..και μ'αρέσει τόσο πολύ η μυρωδιά του ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο ποστ! Πώς τα κατάφερες και τελείωσες το Patisserie? Εμένα αυτό το χρυσό ψιλο-glitter με χαλάει τόσο πολύ που δεν το φοράωωω...

    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με πολύ κόπο!Ένα χρόνο έκανα να το τελειώσω!Το είχα συνέχεια μαζί μου για να φοράω μόνο αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά είναι τέλειο!Πολύ οικονομικό και κάνει τη δουλειά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena