Google+

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Essence Nail Art Cracking Top Coat review!


Καλησπέρα κορίτσια! Πριν λίγο καιρό έπεσε στα χέρια μου αυτό το cracking top coat της essence στην απόχρωση 08 crack me! peachy! Περιττό να σας πω το πόσο το λάτρεψα! Καταρχήν, η essence είναι μια από τις πολύ αγαπημένες μου μάρκες καθώς και οι τιμές της είναι πολύ προσιτές, αλλά και τα προϊόντα της, κατά τη γνώμη μου, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, ποιοτικά κυρίως, από άλλες ίσως πιο επώνυμες μάρκες! 




Όσον αφορά στο συγκεκριμένο προϊόν λοιπόν, έχω να πω πως το χρώμα του είναι φοβερό και ότι πρέπει για ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά μανικιουρ! Επειδή ξέρω πως τα crack μανό είναι αρκετά περίεργα και δεν είναι όλα όσα υπάρχουν καλά, (έχω δοκιμάσει και άλλα που δεν είχαν και πολύ καλό αποτέλεσμα) πρέπει να πω πως το συγκεκριμένο το θεωρώ από τα πολύ καλά! Και αυτό γιατί, σπάει πολύ ωραία στο νύχι και δεν χρειάζεται απαραίτητα top coat για να δείξει! Κάποια άλλα είναι πολύ μουντά και σκούρα μέχρι να μπει κάποιο διάφανο top coat για να φανούν λαμπερά! Επίσης, η διάρκεια του είναι πάρα πολύ καλή και δεν ξεφλουδίζει ή χαλάει εύκολα! Όσο για την εφαρμογή του, και αυτό, όπως και όλα τα crack μανό, θέλουν ένα απλό πέρασμα πάνω από κάποιο άλλο για να έχει χώρο να σπάσει και να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα! 


Σήμερα είπα να το συνδυάσω με ένα άλλο αγαπημένο, πιο ανοιχτό ροζ, ορίστε το αποτέλεσμα: 

Αν ενδιαφέρεστε, χρησιμοποίησα το hot pink της διδο

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια άλλη απόχρωση της ίδιας σειράς? Έχετε μείνει ικανοποιημένες? 
Περιμένω τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σας. 
Πολλά Φιλιά! 

7 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο και γλυκό!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α ωραίο φαίνεται έχω νομίζω πάρα 2-3 αποχρώσεις κι είναι κάπου στο συρτάρι θα τα βγάλω να τα δω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι.ναι..ειναι πολυ καλο!!! Ευχομαι.να.μεινεις κ.εσυ ευχαριστημενη!! :)

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  3. geia s t kaneis???? :) tixaia brethika sto blog s k m arese pl...! endiaferwn post p m boithan n menw enimerei..dn exei tixi n exw tetoia oza..oi perissoteres einai seventeen gt einai k oikonomikes k kls poiotitas kata ti gnwmi m :P an theleis mporeis n rikseis mia matia k st diko m blog k fsk an t briskeis endiaferwn n akolithisei i mia tn alli..mono afise m ena comment g n kserw n antapodwsw t follow..!!

    Kali epitixia s oti kaneis :)
    xoxo stefania
    http://colorfulblast.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719?ref=hl

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena