Google+

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

May favourites!


 

Αυτή τη βδομάδα αποφάσισα να ανεβάσω τα αγαπημένα μου για το μήνα που φεύγει σιγά σιγά και είμαι ενθουσιασμένη γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοιο post!

Αυτά λοιπόν που χρησιμοποίησα περισσότερο αυτό το μήνα είναι:



Και ξεκινάω να τα παρουσιάσω ένα-ένα γράφοντας και δυο λόγια για το καθένα:




Face scrub with apricot της Apivita:ένα από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει.Είναι ελαφρύ,έχει υπέροχο άρωμα και έχει βοηθήσει το δέρμα μου.



Peach body butter by The Body shop:λατρεύω να το χρησιμοποιώ απευθείας μετά το μπάνιο.Με άρωμα που διαρκεί σχεδόν όλη μέρα,έχοντας απαλή υφή και προσφέροντας ενυδάτωση κερδίζει επάξια τη θέση στα αγαπημένα μου!

Sixteen long lasting nail polish:τα ανακάλυψα τυχαία στο γνωστό και μη εξαιρετέο Beauty town στον Κορυδαλλό.Με 1.50 ευρώ,απίστευτη ποικιλία(καλοκαιρινών πλέον)χρωμάτων και ναι.Στεγνώνει απίστευτα γρήγορα!Τα έχω δοκιμάσει χωρίς top coat και το χρώμα έμεινε άθικτο τουλάχιστον 5 μέρες.



X-traordinaire mascara by Seventeen:στην απόχρωση violet.Πρώτη φορά δοκίμασα mascara με άλλο χρώμα πέραν του μαύρου και κατενθουσιάστηκα.Ταιριάζει πάρα πολύ στα καστανά μάτια και λάτρεψα το βουρτσάκι.Δίνει όγκο και κάνει το βλέμμα έντονο ξεχωρίζοντας τις βλεφαρίδες.Η απόδοση χρώματος είναι καλή αλλά για να το πεις με απόλυτη σιγουριά πρέπει να βάλεις δυο φορές σίγουρα αλλά όχι μεγάλη ποσότητα.


Golden rose pressed powder:ένα θα πω.Νίκησε το λιπαρό μου δέρμα σε συνδυασμό με make-up και ζέστη.Βάζω μόνο στα σημεία που θεωρώ πιο "επικίνδυνα".Δε χρειάζεται τεράστια ποσότητα.Δεν έχει καλή κάλυψη αλλά εγώ ποτέ δεν έβαζα πούδρα για να καλύψω σημάδια.Αυτή τη δουλειά για μενα την κάνει το make-up και το concealer.Τη χρησιμοποιώ για να "προλαβαίνω" τη λιπαρότητα και να έχω ένα πιο mat αποτέλεσμα και σε αυτό το κομμάτι με έχει καλύψει.


Perfume oil by the body shop:με άρωμα amazonian wild lily.Παράξενα όμορφο άρωμα,ικανοποιητική διάρκεια και ιδανικό αν διαλέξεις να το φορέσεις μετά από μπάνιο ακόμη και αν δεν βάλεις κρέμα σώματος.Χρήση:πίσω από τα αυτιά και στο λαιμό.Λατρεμένο.



Matte lipstick by Seventeen:no.4.Ξέρω το έχω ξαναδείξει αλλά δεν μπορώ να το αποχωριστώ.Διακριτικό χρώμα,αρκετή διάκεια,ταιριάζει σχεδόν με όλα τα μακιγιάζ ως προς το χρώμα αλλά και ως προς την ώρα.Το έχω φορέσει με την ίδια άνεση πρωί και βράδυ.



Eyeliner stylo by Oriflame:στην απόδοση black.Δεν έιχα ξαναχρησιμοποιήσει eyeliner σε στυλό όπως έχω αναφέρει και με έχει βολέψει πολύ.Απόδοση χρώματος πολύ καλή,με διευκολύνει στο να κάνω τη γραμμή με μια κίνηση και φεύγει έυκολα όταν θέλω να το διορθώσω ή να ξεβαφτώ.

Golden rose smokey effect pencil:μέχρι στιγμής το έχω χρησιμοποιήσει ως μολύβι ματιών αλλά και ως eyeliner γιατί πλέον λόγω καιρού δεν κάνω πολύ έντονο μακιγιάζ.Ωστόσο έχω μείνει ευχαριστημένη από τη διάρκεια του ακόμη και τώρα που λόγω ζέστης και ιδρώτα πολλές φορές το μολύβι χάνεται σταδιακά.


Αυτά από μενα,
Ευαγγελία.

12 σχόλια:

  1. Απολαυστικότατη ανάρτηση! Αγαπώ το peach body butter από TBS, όπως και τα ματ κραγιόν της Seventeen! Φιλάκια πολλά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά κοινά αγαπημένα! Κι εγώ χρησιμοποιώ πολύ το body butter με καρύδα από τα TBS, το λάδι με βανίλια και το ματ κραγιόν Νο4! Πολύ καλή φαίνεται και η πούδρα από Golden Rose, εγώ αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ τη Stay Matte της Rimmel και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Την Xtraordinaire πρέπει να την αγοράσω οπωσδήποτε, φαίνεται ότι θα μ'αρέσει μόνο και μόνο απ'το βουρτσάκι! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την αογρασεις σιγουρα τη mascara θα σου αρεσει!Προτιμησε να παρεις χρωμα και οχι μαυρη για αλλαγη!Φιλια πολλα!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία ανάρτηση,μ'αρεσει και ο τρόπος που γράφεις! Επίσης είναι πάρα πολύ βολικό για τον αναγνώστη να έχει φωτό από το προϊόν για το οποίο διαβάζει ακριβώς πάνω από την περιγραφή κι όχι σε κάποια φωτό που τα δείχνει όλα μαζί στην αρχή της ανάρτησης. Από όλα αυτά έχω το στυλό eyeliner της Oriflame σε πράσινο χρώμα,το οποίο όμως με δυσκολεύει πολύ στο ντεμακιγιάζ...
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολυ Στελλα!Ολες κανουμε ο,τι μπορουμε για να ειναι το blog μας προσεγμενο και ευαναγνωστο!Να σαι καλα φιλια πολλα!

      Διαγραφή
  4. Λατρεψα το body butter απο τα Body shop...latreia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω το λαδάκι με βανίλια από TBS και το λατρεύω!Πολύ ωραία ανάρτηση και όμορφα προϊόντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena